Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 27 September 2007 - 01:14 PM
Цитат

"Ланс от Тишевица спечели породата, групата и второ място на БИС-а. Честито на Орлин Миланов, развъдник Тишевица, за победите на кучетата му на тази престижна изложба - втори места на БИС Млади, БИС Двойки и БИС развъдна група и Големия БИС!"
ВРАВО НА ТИШЕВИЦИТЕ ;D ;D ;Dтака се гордеем с тях:)Да продължават все така :-*
най-голямото БЛАГОДАРЯ е за всеотдайната Стела и за заспалия Руман с и въпреки когото взехме такива количества титли и награди 8)
Публикувано: 27 September 2007 - 09:36 PM
Прикачени файлове
-
Picture 031.jpg (83.74K)
Брой сваляния: 234
Публикувано: 28 September 2007 - 10:03 AM
Публикувано: 28 September 2007 - 10:45 AM
Що се отнася до тровенето - лошотията по хората е огромна и ако някой реши да прави такова деяние, винаги ще намери начин за това. За съжаление.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 28 September 2007 - 11:10 AM

Публикувано: 29 September 2007 - 09:19 AM
Цитат
Няма те в последно време! Къде се губиш?!? :-
хехех аз съм пуснал снимка малко по нагоре. иначе сваляме си килца малко по малко , носим тежести да заякнем :-X
много я е страх от една 7-8-9 чау чаука ... някакси много срам ме хвана...как жяга от нея и като я види заобикаля ... вместо да и скочи на главата...пък скачала е на питбули и сякви други....примерно да кажем, че я е страх от кучета...ама незнам кучешка му глупава работа ??? ::) :-[
Публикувано: 29 September 2007 - 10:02 AM
По-добре да не влиза в пререкания, отколкото да скочи, че някой път става лошо.
Мойта пък хич не обича някое куче да я лае. Само да я излае или да и скочи и е готова. Бройка ги отдалече и е нащрек. Чака реакцията на отсрещното и ако то реагира, тя е готова да го смъмри. Но и тя е имала случаи, когато се дистанцира.
П.п. Тази сутрин видях как мойта бандитка глътна един див кестен. Преди около 2 год. ми направи същият номер. Повърна го след 5-6 дена (доколкото си спомням). Дано и този път да се справи сама, защото иначе ще трябва да играе скалпела, което ще е много кофти. :'(

Публикувано: 29 September 2007 - 09:05 PM
Цитат
По-добре да не влиза в пререкания, отколкото да скочи, че някой път става лошо.
Мойта пък хич не обича някое куче да я лае. Само да я излае или да и скочи и е готова. Бройка ги отдалече и е нащрек. Чака реакцията на отсрещното и ако то реагира, тя е готова да го смъмри. Но и тя е имала случаи, когато се дистанцира.
П
аве принципно и тя ако я излаят тогава скача иначе е добра ..ама неска даже бяга 5 метра и заобикаля и настръхва цялата...ебахти малумната...чак ме дразни къв помяр е....
Публикувано: 29 September 2007 - 11:02 PM
Цитат
не е баш с отворени...понякога са наполовина, но не пречи