Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 24 October 2007 - 09:02 AM
Здравейте на всички, искам да ви питам нещо... Случвало ли се е на вашите ротовци след като се нахранят да издават едни странни хрипания сякаш се давят или сякаш не могат да си поемат въздух? Моята "маймуна" :wub: много често почна да го прави това и се притеснявам да не би нещо от храната да и вреди, а я храня само с гранули... :huh:
Публикувано: 24 October 2007 - 10:38 AM
Здравейте на всички, искам да ви питам нещо... Случвало ли се е на вашите ротовци след като се нахранят да издават едни странни хрипания сякаш се давят или сякаш не могат да си поемат въздух? Моята "маймуна" много често почна да го прави това и се притеснявам да не би нещо от храната да и вреди, а я храня само с гранули...
КИРИЛИЦА!
КИРИЛИЦА!
Публикувано: 24 October 2007 - 12:48 PM
за самочувствието на развъдчиците искам да подхвана темата...........
защо я почвам.............
защото останах с лошо впечатление от самочувствието на един "развъдчик"
предполагам, че и сред форумците има сериозни развъдчици
и по никакъв начин неискам да ги сазягам с каквото и да е...........
редно ли е един човек, който се занимава с това..........
вижте как стоят нещата
търся си кутрета
някои от тях ще са за охрана на автокъщи
едно от тия всичките тукрета ще си е за мене и ще си го гледам в нас
свързах се с много развъдчици
последният с който говорих (нека имена не споменаваме) беше достатъчно арогантен, че да ме искара извън .....всякакво спокойствие.....
на всичкото отгоре ОТКАЗА да продава на човек, който ще използва кучето за такава цел - охрана (което определено ме засегна)
толкова ли е .. долно това че,"ti nikoga niamashe da mojesh da si wzemesh kuche ot men ako znam che shte pazi awtokyshta..."
зарежи друго ами и кучето (ротвайлера като порода) е "негово"
кутре се продаваше до момента в който се усъмних вразвъдническите му способности и докато не му казах да намали скромността.........
прощавайте, ама избеснях
какво значи -никога няма да си купиш от мен куче ако знам, че ще е за автокъща
ЕДИТ:
говорих с много хора...говорих с истински развъдчици.........никой не се държа толкова арогантно.......
голям респект пред хората, които не само знатя кои са, но помнят от къде са тръгналии и знаят къде искат да отидат
евала правя на хората, които обясняват на нормален човешки език как стоят нещата с продажбите на простосмъртните като мен
и драги развъдчици (визирам този, с когото говорих, ако е регистриран тук) неща от рода на - "mujkoto kuchence e prodadeno dokato mi obiasniawash razni neshta...i to ot chowek koito ot 15 godini gleda nashite kucheta..." няма да накара любителят да се затръкне за следващото кученце.
дори напротив................
попроменете отношението малко..........
защо я почвам.............
защото останах с лошо впечатление от самочувствието на един "развъдчик"
предполагам, че и сред форумците има сериозни развъдчици
и по никакъв начин неискам да ги сазягам с каквото и да е...........
редно ли е един човек, който се занимава с това..........
вижте как стоят нещата
търся си кутрета
някои от тях ще са за охрана на автокъщи
едно от тия всичките тукрета ще си е за мене и ще си го гледам в нас
свързах се с много развъдчици
последният с който говорих (нека имена не споменаваме) беше достатъчно арогантен, че да ме искара извън .....всякакво спокойствие.....
на всичкото отгоре ОТКАЗА да продава на човек, който ще използва кучето за такава цел - охрана (което определено ме засегна)
толкова ли е .. долно това че,"ti nikoga niamashe da mojesh da si wzemesh kuche ot men ako znam che shte pazi awtokyshta..."
зарежи друго ами и кучето (ротвайлера като порода) е "негово"
кутре се продаваше до момента в който се усъмних вразвъдническите му способности и докато не му казах да намали скромността.........
прощавайте, ама избеснях
какво значи -никога няма да си купиш от мен куче ако знам, че ще е за автокъща
ЕДИТ:
говорих с много хора...говорих с истински развъдчици.........никой не се държа толкова арогантно.......
голям респект пред хората, които не само знатя кои са, но помнят от къде са тръгналии и знаят къде искат да отидат
евала правя на хората, които обясняват на нормален човешки език как стоят нещата с продажбите на простосмъртните като мен
и драги развъдчици (визирам този, с когото говорих, ако е регистриран тук) неща от рода на - "mujkoto kuchence e prodadeno dokato mi obiasniawash razni neshta...i to ot chowek koito ot 15 godini gleda nashite kucheta..." няма да накара любителят да се затръкне за следващото кученце.
дори напротив................
попроменете отношението малко..........

Когато човек използва правото си да замълчи, тогава на истина има какво да каже!!
Публикувано: 24 October 2007 - 01:24 PM
тия кучета се гледат едва ли не (да не кажа голяма дума) но много по-добре отколкото някоистопани
имат си годишен абонамент съм ветеранирни клинити.........
храната им се внася
супер клетки имат......
кучетата се уважават
не се третират като....... животни
ма как го каза само - аз никога няма да си продам кучето ако знам, че ще е за автокъща
имат си годишен абонамент съм ветеранирни клинити.........
храната им се внася
супер клетки имат......
кучетата се уважават
не се третират като....... животни
ма как го каза само - аз никога няма да си продам кучето ако знам, че ще е за автокъща

Когато човек използва правото си да замълчи, тогава на истина има какво да каже!!
Публикувано: 24 October 2007 - 04:16 PM
Цитат
Ами има и такива хора. Какво толкова те плаши и учудва това? Защо всеки трябва да има ТВОИТЕ ВИЖДАНИЯ? Светът за всеки е различен и не за всички добрият живот за кучето е този на пазач в автокъща.
Публикувано: 24 October 2007 - 05:04 PM
didkata_s ,ти защо си мислиш,че някой е длъжен да ти даде куче просто защото имаш желание за ротвайлер.Сериозните хора имат доста изисквания към бъдещите стопани.Аз по-скоро бих се притеснила от развъдчик,на който му е все едно къде отиват бебетата му.Честно казано и аз не бих дала куче,за да пази автокъща.Ако прочетеш малко повече за ротвайлера ще разбереш защо.И не виждам причина да се обиждаш-знаеш ли колко много хора сме върнали-в противен случай ще взема да прочета някой ден подобно изказване като на puxat примерно от някой собственик на мое куче и ще бъде доста късно да се вайкам.
Публикувано: 24 October 2007 - 05:45 PM
Палма
Прикачени файлове
-
P8310047.JPG (776.73K)
Брой сваляния: 34 -
P8310047.JPG_thumb (46.58K)
Брой сваляния: 20
Публикувано: 24 October 2007 - 05:46 PM
пак Палма
Прикачени файлове
-
P8310050.JPG (778.21K)
Брой сваляния: 27 -
P8310050.JPG_thumb (54.72K)
Брой сваляния: 22
Публикувано: 24 October 2007 - 06:00 PM
кои е малоумник ве царвул сешш ли са че иам 3 рота 1 парвенец на балканите :->) ша ма учи кво да права OMFG!!
Сбъркал си форума, тук съвети за това как да си научиш кучето да се бие няма да намериш.
Че и речник и неграмотно писане като твоето не се толерират.
Мод
Сбъркал си форума, тук съвети за това как да си научиш кучето да се бие няма да намериш.
Че и речник и неграмотно писане като твоето не се толерират.
Мод