Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 27 October 2007 - 11:07 AM
Публикувано: 27 October 2007 - 11:16 AM
Цитат
Цитат
радостна съм, че има ново попълнение тук, при нас, и ще очаквам историите на малката Олга с голямо нетърпение. ;)
Много ви благодаря!Чакам с нетърпение да се запознаем и да намерим много приятели сред вас и да ни помагате по трудния и забавен път докато порастнем (то май се отнася и за мен и за Олга ;D)

Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.
Публикувано: 27 October 2007 - 06:17 PM
Прикачени файлове
-
Negative0-14-14(1).jpg (1.09MB)
Брой сваляния: 50 -
Negative0-14-14(1).jpg_thumb (124.97K)
Брой сваляния: 16
Публикувано: 27 October 2007 - 06:23 PM
Публикувано: 28 October 2007 - 04:35 PM
Прикачени файлове
-
DSC00008.JPG (141.73K)
Брой сваляния: 43 -
DSC00008.JPG_thumb (60.35K)
Брой сваляния: 16

Когато човек използва правото си да замълчи, тогава на истина има какво да каже!!
Публикувано: 28 October 2007 - 05:44 PM
Публикувано: 28 October 2007 - 06:14 PM
трябваше да го оставя да го гледа бамбка с внук манияк на тема бой скучета
а майката е починала при раждането
следващият път постъпи тако ДММ
започни с въпрос

Когато човек използва правото си да замълчи, тогава на истина има какво да каже!!
Публикувано: 28 October 2007 - 10:45 PM
ако бебешока е вече при теб, погрижи се да се храни със силна храна, за да компенсира липсата на майчината кърма, която е много важна за всяко бебе. Поръчай от ветовете 1 пакет сухо мляко ( мисля, че най-малката разфасовка е 400гр., която ще ти стигне) и суха храна за бебета под 2 мес. (Puppy, гледай на храната да пише "гигант", защото тя е подходяща за бебе-ротвайлерче ) - и двете на Роял Канин. На сухото мляко има описание, как да го разтваряш, а на чувала с гранули - по колко грама дневно спрямо възрастта и тежината на кучето да се дава. Трябва да го храниш 6 пъти на ден през 2,5-3 часа. Преди да му сложиш дажбата за хранене, накисни гранулките в разтвореното сухо мляко и намачкай, докато стане на каша. Ако го храниш по-този начин много лесно ще си получава необходимото за растежа и здравето му.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 29 October 2007 - 12:49 PM
1. нормално ли е кученцето да лае непознати хора, при положение,че е на 2 месеца и половина. Вчера човек от семейството доведе външен човек да види нашето съкровище и тя се разлая в първия момент и после се кри зад мен и зад приятеля ми. Ако някой отвори през ноща долната врата на къщата, тя също лае. Това нормално ли е? За сега не смятаме да даваме на непознати хора да я пипат, за да не ходи после при всеки и да не и направят нещо. Не искам и кучето ни да проявява агресия.
2. Нормално ли е кученцето все да търси да ми легне на ръцете и да легне в мен, когато съм седнала на пода и и се радвам ? Тази нощ дори се беше качила при нас на леглото и ми беше легнала на ръката без да я усетя и се стреснах като се събудих посреднощ. Иначе не я пускаме на леглото след всичко, което изчетохме за доминантното поведение. Ако съм права, сяда върху краката ми? А като се прибере някой от семейството се започва едно скачане и една радост и след малко ляга по гръб и дава коремче да и го галим. Задавам тези глупави въпроси,защото Лиза ни е първо куче и на двамата.
3. Нормално ли е да ляга като жаба? Страх ме е да не и стане нещо на крачетата. Ветеринарят каза,че няма страшно, но аз се притеснявам все пак.
4. Вие режете ли ноктите на кученцата си? Ние предния път говорихме с ветеринаря и той каза,че няма смисъл, защото се изтърквали ноктите в асфалта от ходене, но все още не можем да излизаме и ноктите са ни станали много дълги и драскат много. Днес пак сме на контролен преглед и ще и поставяме и микрочип и пак ще питам. Но ще се радвам и вие да споделите.
Днес се учихме на команда легни. Все още си прави оглушки и не винаги ляга. Иначе командите седни, стой и ела ги изпълняваме без проблеми и при всички членове на семейството. Май вече разбра и какво значи пусни, защото пуска пантофите ми като и се повтори няколко пъти. Нямам търпение да можем да я водим навън.
Публикувано: 29 October 2007 - 12:56 PM
http://www.der-rottw...m/menu2_10.html
Публикувано: 29 October 2007 - 01:10 PM
Публикувано: 29 October 2007 - 01:20 PM
Прикачени файлове
-
2007-10-10 09-42-14_0020.jpg (78.42K)
Брой сваляния: 165