Цитат
явно всички вече сте запразнили,защото няма никой.пожелавам ви весело изкарване на великден,и искрено се надявам след празника някой да ми отговори навъпроса:късно ли е да се тренира рот-р на 22месеца,с цел отваряне на гръдния кош,натрупване на мускули на врата и увеличаване на телесната маса.а на въпроса,който сигурно ще ми зададете защо до сега не съм го тренирал,отг. е че ме бяха посъветвали до 2г. да не се натоварва кучето.жисок е 66см и тежи 42кг,но като го погледна отпред ми изглежда тясен,а майка му и баща му са много едри,та за това ви питам .ако някой може да помогне със съвет аз сам насреща. 1super
Никога не е късно за тренировки,аз моите кучета започвам да ги натоварвам физически след 15 месец.Не искам да те отчайвам но вече трябваше да е отворил гърди и глава.Принципно ротвайлера узрява на 2,5г - 3г.Големината на кости,височина и форма на глава е ген,като можеш да подобриш физиката на кучето с тренировки и да изглежда по добре.Ротвайлера е работно куче така че трябва да му намериш занимание.
За 66см.килограмите са му малко,независимо от големината на кучето то трябва да изглежда пропорционално.Защото ако е с тънки кости и малка глава и му направиш прекалено здраво тяло ще е смешен.
това куче е Inter.CH.Mult.CH Brita Siki Rottweiler женско 61см около 50кг.на тази снимка е в много добра форма и здраво изтренирана.