Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 01 May 2006 - 06:45 PM
Цитат
имам едно питане към запознатите r) Кученцето ми вече стана на 40дни Добре хапва(като гледам да не прехранвам),скача ,играе,хапе,спи ,видимо расте и така нататък.Обаче.......имам едно притеснение и смятам че е основателно s) Когато правя нещо което не му харесва ( например го вземам на ръце или обръщам по гръб )започва да ръмжи много МНОГО ожесточено различно от това когато си играеме.Придобива една такава ожесточена озъбена физиономия и започва да се мята да го пусна или се опитва да се извърти и да ме ухапе.аз го държа така че да не мойе да ме ухапе и това го вбесява още повече........така смятам аз и мисля че съм прав s) Ако някой може да ми помогне как да го обуздая щте съм му много благодарен.Незнам даже дали е още рано за някакви наказания или напротив трябва от малко да знае кое е игра и кое на сериозно.А пък това за което ви говоря си е съвсем не на шега.
Благодаря предварително на всички за помоща и се надявам и сега да ме посъветвате
ЧАО и доскоро 1super
Когато искаш да го спреш на тази възраст да прави неща които не ти харесват,начина е следният:Хващах го за вратлето с два пръста и го разтърсваш,ако не вдене повтаряш упражнението докато квикне и задължително със забранителна команда.След 5-10мин.го накарай да направи нещо,примерно да дойде при тебе,дай му наградка похвали го и го погали.Така кученцето ще научи,че тази ръка гали но и може да наказва.
успех
Публикувано: 01 May 2006 - 10:20 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 May 2006 - 09:40 PM
Прикачени файлове
-
weightFront.jpg (30.51K)
Брой сваляния: 187

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 07 May 2006 - 03:11 PM
Как сме ??? Гледам никой нищо не пише в темата .Каде сте всички ? d)
Весели почивни дни 1super
Прикачени файлове
-
Copy_of_IMG_0118.jpg (36.69K)
Брой сваляния: 177
Публикувано: 08 May 2006 - 05:04 AM

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи
Публикувано: 08 May 2006 - 08:38 AM
Цитат
Как сме ??? Гледам никой нищо не пише в темата .Каде сте всички ? d)
Весели почивни дни 1super
Колко сте красиви и пораснали!Дано да станете големи като батко Арес l) и известни колкото всички шампиони взети заедно!Поздрави!Твоето кученце много ме радва!Същински Арес- бебе. angelpik
П.С.Съжалявам, че пускам снимката пак, ако искате изтрийте я! 1super angelpik
Тук Арес е на 8 г и половина.Младее! b)
Прикачени файлове
-
Picture_2772.jpg (40.23K)
Брой сваляния: 166

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 10 May 2006 - 12:01 PM

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи
Публикувано: 11 May 2006 - 09:45 AM
Цитат
Извинявам се,че се забавих със снимките,дано са ви полезни.

Публикувано: 11 May 2006 - 02:59 PM
Цитат
Кученцата са 3 момчета и 4 момичета,свободни за сега са 1 момче и 2 момичета,ще бъдат при новите си стопани след като навършат 60 дни.Информация за родителите и въпроси в My Webpage
Публикувано: 11 May 2006 - 04:15 PM

Публикувано: 15 May 2006 - 02:54 PM
След него се класира на второ място младата ни надежда Stook v.Assassin,а брат му Stiv v.Assassin стана втори в интермедия.
На следващия ден в Ниш,Сърбия и Черна гора - Stook v.Assassin стана първи в интермедия - V-1 CAC.
Ето ги на батко шампиончетата b)