Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#501 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 August 2006 - 01:08 PM

За първи път пиша в този форум.Скоро станах горд собственик на ротваилерче. Вчера то направи 3 мес. До сега го храних с БЕЛЦАНДО - гранули, но кг. от тези гранули е 7.30 лв. Вие с какво сте хранили/сега храните кученцата си ? Въпросната животинка се казва Арт и е див като "спанак"... Ще съм благодарна за всякакви съветиi. 1super

Моля, пишете на български

#502 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 07 August 2006 - 01:10 PM

d)

#503 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 August 2006 - 07:10 PM

здравейте отново.аз имам огромен проблем, моля да ми помогнете!значи аз и моето семеиство бяхме на почивка и се бяхме уговорили с едни хора дето развъждат родваилери като се върнем от почивката да ни дадат едно малко родваилерче с/й заплащане разбира се.е днеска се връщаме от почивка отиваме взимаме кученцето и веднага го водим на ветеринар...и тои казва че с кученцето всичко е наред, само дето има има кърлежи и бълхи...каза ни да го сложим в един голям кашон и го напръска с един спреи сащо каза да седи в кашона 2 дни за да му се махнат карлежите и бълхите.попитахме го дали ше сще махнат сас сигурност и тои каза че ще се махнат но на мен ми се къса сърцето когато го гледам да седи в тоя кашон. Моля ви помогнете ми кажете ми няма ли по лесен начин да се махнат кърлежите и бълхите !!!

Пишете на български - считайте това за първо предупреждение, веднъж вече ви поправях поста. Моля, имаме чудесен и древен език, излолзвайте кирилицата, нашата азбука.

#504 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 August 2006 - 07:29 PM

спреят с които го напраска лекарят беше фронтлин и струваше 25 лв. моля ви кажете ми поне ще помогне ли на кученцето ?

#505 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2006 - 07:50 PM

Цитат

spreqt s koito go napraska lekarqt be6e frontline i struva6e 25 lv. molq vi kajete mu pone 6te pomogne li na ku4enceto mi

Ще помогне, това е един от най-добрите препарати според мен, да не кажа най-добрият!
П.с. Пиши на български!
User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

#506 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 August 2006 - 08:18 PM

мерси много!аз много се притеснявам за моито кученце и искам най-доброто за него

#507 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2006 - 08:43 PM

Само едно не ми е ясно - как ветеринарния лекар е оставил кърлежите, а не ги е извадил ?
Кърлежите трябва да са извадени, ен мога да повярвам, че ветеринар ще види кърлежи по кучето и няма да ги извади ... иначе за Фронтлайна о.к. Но за кърлежите трябва да се извадят. Надявам се, че са извадени.

#508 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 August 2006 - 07:15 PM

да, извадени са и вече всичко е наред, просто лекарят беше един такьв гаден даже не му знам името.

#509 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 August 2006 - 03:00 PM

можете ли да ми кажете как да накарам ку4ето ми да спи на едно място защото то всеки ден спи на разли4но място?и мойете ли да ми помогнете с по-големия ми проблем - ку4енцето ми е ве4но гладно, а аз не искам то като порасне да стане много пълничко мойете ли да ми направите някаква програма в колко то4но да му давам храната, то е на 2 месеца

#510 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2006 - 03:13 PM

mindkata,

Колко пъти на ден го храниш и с какво ?

За спането - ти му казваш къде да спи, не той. Избери му място, такова, че да му е приятно, да не е леглото ти, да не е на течение или на мокро, направи му място там, постели му на меко, можеш да му оставиш някоя твоя стара тениска и - то спи там. Ще имаш голямо и силно куче, неговото възпитание започва от първия ден, в който то е у вас. Създавай му навици и привички, които ще го водят и като порасне, кучетата не обичат резките смени на места за спане, различните места за хранене - въобще - трябва да има ред, а реда го създаваш ТИ !

#511 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 August 2006 - 08:25 PM

значи храня го по поне 5 пъти на ден с роиал канин за малки ку4енца, и всеки ден му казвам каде да спи, има си дайе едно средно-голямо ка6онче с едно парцалче вътре и един кокъл за гризане.изкара кокала и пак си спи кадето иска но не и в ка6она

#512 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 August 2006 - 08:54 PM

d)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#513 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 August 2006 - 11:51 AM

moje li nqkoi da mi otgovori po kolko pati na den trqbva da se hrani ku4e koeto e na 2 mesecai v kolko to4no 4asa, 6toto moito e vinagi gladno i napravo mu kapqt ligite kato vidi 4e 6e mu davam ot lubimite mu granulki dribble

#514 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2006 - 04:16 PM

Shtom e navurshilo 2 m. e dobre da mu davate po 5 puti na den prez 3 chasa,prez noshta stomaha mu trjabva da pochiva 8-9 chasa.

#515 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 August 2006 - 12:02 PM

мерси много

#516 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 14 August 2006 - 05:20 PM

Здравейте! искам да ви поканя на състезания по фристайл victoryVVV
то ще проведе в ноемби, ако има някой кой има умно и обучено куче ДА ГО ПОКАЖЕ НА ВСИЧКИ! небо ротвейлери са по трудно обучаеми?

Прикачени файлове

User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#517 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 August 2006 - 12:26 PM

искам да благодаря на всички от този форум за чудесната информация, която има в него!започнах обучение на моето куче преди около една седмица и то вече даже и гласови команди изпълнява, пикае и ака където трябва.благодаря много за полезната информация и продължавайте в същия дух!!! super best super best

#518 Потребителят е офлайн   Sa7anis7ka7a Икона

Публикувано: 17 August 2006 - 12:00 PM

Здравейте!
Днес се регистрирах в този форум защото утре си взимам ротвайлерче и се чудех дали някои тук може да ми каже подходящо място за тренировка на ротвайлери. От София съм и това ще ми е първия ротвайлер.
Имах и още имам канадски вълк, но родителите ми са разделени и той остана при баща ми.
Четох доста информация за породата, за характера и въобще всичко, което намерих за ротвайлерите.
Ще взимам кучето от развъдник и се надявам да получа информация за родителите му. Не че имам намерение да ходя по изложби, но все пак е хубаво да знам от какви родители произлиза.
Много ще съм ви благодарна, ако някой ме посъветва къде мога да отида за да запиша кучето за обучение. b)

#519 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 August 2006 - 12:34 PM

можете ли да ми кажете как да науча кучето си да изпълнява командите стой и легни, с другите команди се справям , но с тези не мога

#520 Потребителят е офлайн   therockbg Икона

Публикувано: 19 August 2006 - 10:29 AM

Здравейте. Имам голям проблем и не знам как да го реша и затова моял за помощ ако някой може да ми помогне.
Значи имам ротвайлер на 4 месеца и 3 седмици w) . Че проблема е че сестра ми има алергия към домашен прах. Кучето не е в къщата, но тя все пак получава алергичните реакций защото може би на ден минава през коридорите поне по 3-4 пъти. има ли някакъв начин да се ограничи тази нейна алергия? питам защото родителите ми искат да махнат Лора (така се казва ротвайлера). Моля ако някой може да ми помогне да го направи cry2

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни