Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 07 August 2006 - 01:08 PM
Моля, пишете на български
Публикувано: 07 August 2006 - 07:10 PM
Пишете на български - считайте това за първо предупреждение, веднъж вече ви поправях поста. Моля, имаме чудесен и древен език, излолзвайте кирилицата, нашата азбука.
Публикувано: 07 August 2006 - 07:50 PM
Цитат
Ще помогне, това е един от най-добрите препарати според мен, да не кажа най-добрият!
П.с. Пиши на български!

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 07 August 2006 - 08:43 PM
Кърлежите трябва да са извадени, ен мога да повярвам, че ветеринар ще види кърлежи по кучето и няма да ги извади ... иначе за Фронтлайна о.к. Но за кърлежите трябва да се извадят. Надявам се, че са извадени.
Публикувано: 11 August 2006 - 03:00 PM
Публикувано: 11 August 2006 - 03:13 PM
Колко пъти на ден го храниш и с какво ?
За спането - ти му казваш къде да спи, не той. Избери му място, такова, че да му е приятно, да не е леглото ти, да не е на течение или на мокро, направи му място там, постели му на меко, можеш да му оставиш някоя твоя стара тениска и - то спи там. Ще имаш голямо и силно куче, неговото възпитание започва от първия ден, в който то е у вас. Създавай му навици и привички, които ще го водят и като порасне, кучетата не обичат резките смени на места за спане, различните места за хранене - въобще - трябва да има ред, а реда го създаваш ТИ !
Публикувано: 11 August 2006 - 08:25 PM
Публикувано: 11 August 2006 - 08:54 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 August 2006 - 05:20 PM
то ще проведе в ноемби, ако има някой кой има умно и обучено куче ДА ГО ПОКАЖЕ НА ВСИЧКИ! небо ротвейлери са по трудно обучаеми?
Прикачени файлове
-
dance4_.jpg (20.72K)
Брой сваляния: 95

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 16 August 2006 - 12:26 PM
Публикувано: 17 August 2006 - 12:00 PM
Днес се регистрирах в този форум защото утре си взимам ротвайлерче и се чудех дали някои тук може да ми каже подходящо място за тренировка на ротвайлери. От София съм и това ще ми е първия ротвайлер.
Имах и още имам канадски вълк, но родителите ми са разделени и той остана при баща ми.
Четох доста информация за породата, за характера и въобще всичко, което намерих за ротвайлерите.
Ще взимам кучето от развъдник и се надявам да получа информация за родителите му. Не че имам намерение да ходя по изложби, но все пак е хубаво да знам от какви родители произлиза.
Много ще съм ви благодарна, ако някой ме посъветва къде мога да отида за да запиша кучето за обучение. b)
Публикувано: 19 August 2006 - 10:29 AM
Значи имам ротвайлер на 4 месеца и 3 седмици w) . Че проблема е че сестра ми има алергия към домашен прах. Кучето не е в къщата, но тя все пак получава алергичните реакций защото може би на ден минава през коридорите поне по 3-4 пъти. има ли някакъв начин да се ограничи тази нейна алергия? питам защото родителите ми искат да махнат Лора (така се казва ротвайлера). Моля ако някой може да ми помогне да го направи cry2