Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#561 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 14 September 2006 - 11:55 AM

Elha, защо съществува този сайт и този форум можете да прочетете тук. Този "някой" съм аз. b)

За мен не всичко се измерва в пари. Любовта не може да се измери. Намерил съм си начин да изразявам моята любов и страст по този начин - обичам кучета, сънувам кучета, говоря за тях, те са част от мен и от живота ми. Това е. Кучкар съм и се гордея с това, което съм и което правя. Ако имате още въпроси - питатайте в темата За сайта, ще ви отговоря 1super

За обучението - препоръчах ви три места. Познавам всеки един от хората, които ги водят и зная как се отнасят те към обучението. И на триме места не биха ви искали пари за консултации, няма човек, на който да не са помогнали. Но вие явно не можете да го разберете. За тези хора парите не са най важното нещо, те не обучават кучета заради пари, правят го за свое собствено удоволствие, търсят контакта с това животно, предизвикателството, спорта. Просто опитайте, нека да видим какво ще стане и после да говорим, става ли ? Заповядайте зад Музея Земята и хората тази събота или неделя, просто се спрете и ги вижте, ако нямате смелост да отидете и да ги попитате. Ако ли пък не - заповядайте при Mill - можете да видите тук Събираме се и си показваме, учим се, опитваме се да си помогнем, надявам се да помогнем и на вас. Никой няма да ви поиска и една стотинка, напротив, ще ви почерпим с кафе и Добре дошли !

#562 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 14 September 2006 - 11:56 AM

d)

#563 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 September 2006 - 12:43 PM

dog.bg,
обещах, че миналия уикенд ще посетя сбирките, но поради независещи от мен обстоятелства ми се налага често да пътувам извън София. Не успях да отида, а времето беше прекрасно. И тази събота и неделя ще съм извън София. Ако времето е по-студено (без да вали) вие събирате ли се?
Най-хубавото е, че кученцето пътува навсякъде с нас в колата и няма никакви проблеми - не му става лошо, не повръща. d)
22;23;24 са почивни дни. Ще се радвам много ако в някой от тези дни се събирате. Наистина ми се иска да видя красивите кучета от снимките на живо. Изглеждат много големи! Не мога да си представя как се удържа това "чудовище" ако реши да прояви самоинициатива и ви дръпне на някъде. Шегувам се l) Знам, че те са възпитани и едва ли сте изпадали в толкова нелепа ситуация. Надявам се и аз да възпитам правилно кучето си, защото ако ме дръпне след време ще се рея като Халеевата комета след него.
Моля ви само ако ще излизата зад музея "Земята и хората" в почивните три дни - драснете един ред. victoryVVV

#564 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 15 September 2006 - 10:52 PM

видео танцуваш РОТВЕЙЛЕР nok
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#565 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 02:53 PM

една приятелка има ротвайлер на годинка казва се Кобра w)

Прикачени файлове

#566 Потребителят е офлайн   Galin Икона

• Група: Validating

Публикувано: 23 September 2006 - 10:49 AM

Искам да попитам каква разликата в цена ако си зема ротвайлер от развъдник и от обява например? Искам да си зема мъжко ротваилече :)

#567 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 05 October 2006 - 08:25 PM

Половин месец никой-нищо не пише s) Какво става?
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#568 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2006 - 09:16 AM

Търся мъжко ротвайлерче ама нещо не намирам вие като хора от бранша можете да подадете една лапа :)

#569 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2006 - 11:39 PM

Цитат

Търся мъжко ротвайлерче ама нещо не намирам вие като хора от бранша можете да подадете една лапа :)

след броени дни купувам ротвайлер кажете от всичките кутрета как да избера най-доброто?

#570 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 03:41 PM

Цитат

Цитат

след броени дни купувам ротвайлер кажете от всичките кутрета как да избера най-доброто?

Ако отново взимам ротче бих взела в ръце поотделно всяко кученце и бих избрала това, което покорно ще бъде оставено по гръб и няма да задвижва всичките си бебешки сили да се налага. b)
Всяко пале има характер, убедена съм.Когато взимахме Рик имаше останала 4 бебета,най-едрото беше женско-Берта.Останалите кученца лежаха мирно,само нашият беснееше и присъщо на котките се обръщаше веднага щом го сложиш по гръб.До днес си е такъв дивак.
Чела съм, че гореописаното е нещо като тест за бъдещо послушание и леко загатване за характерът на подрастващото кученце.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#571 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 05:03 PM

Цитат

Цитат

Аз когато взимах моето пале се спрях до вратата и размятах жълта гумена ръкавица която стопаните бяха оставили наблизо. Взех кученцето, което дойде при мен. - класика!!! И аз исках мъжко, затова предварително бяха затворили в друго помещение единственото женско. Директно се влюбих в малчо и не го огледах добре. Сега когато порасна повече, се оказа, че има белег на задния крак от зъбите на майка си. Белега расте с кучето. Това въобще не ме притеснява, но ако не искаш да ти се случи подобно нещо, огледаи добре кутрето което си харесаш. Разбирам колко е трудно да избереш от толкова симпатични, пухкави топчета...
Пиши как са се развили нещата! d)

#572 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 05:15 PM

Цитат

Разбирам колко е трудно да избереш от толкова симпатични, пухкави топчета...

Да можеше да са са си все такива малки топченца.... w)
Липсва ми заспиването в скута ми,сладко навит на кравайче, сега само за главата му има място. r)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#573 Потребителят е офлайн   Broker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2006 - 02:42 PM

колко Кг достига възрастен мъжки ротвайлер горе-долу?

#574 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2006 - 03:34 PM

Цитат

колко Кг достига възрастен мъжки ротвайлер горе-долу?

Около 60кг.
User's Signature

#575 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 October 2006 - 03:57 PM

Здравейте!
Ротвайлерите са любимите ми кучета, спор няма че са номер едно във всяко едно отношение.
Преди доста време имах ротвайлер, беше най-невероятното куче! Обичаше само мен, не ме оставяше да ходя никъде самичка, беше истинско злато! Беше невероятен красавец, и изключително умен. Не ми се наложи да го възпитавам на хигиена, той просто още от бебе никога не правеше бели вкъщи. Научи се без проблеми на команди и ги изпълняваше стриктно, като истински боец! А не беше злобен, дори напротив... Но за съжаление го изгубих...Знам че втори като него няма да има.
И все пак от няколко месеца си мисля да си купя отново кученце ротвайлер, макар че няма да е като преди, знам че пак ще си го обичкам и то мене също.
Момиче съм и не е вярно че тази порода не ми отива, както казват някои, напротив - те са страшно привързани и добри пазачи, просто винаги можеш да се разхождаш из тъмното без притеснения, ако до теб е ротвайлера ти b)
А доколкото че били злобни - всичко е до това как го отглеждаш. За мен най-важното е кученцето да се отглежда с любов, тогава стопанинът няма никакви проблеми с възпитанието, а освен пазач има до себе си и един верен до гроб приятел!
d) d) d) d)

#576 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2006 - 03:59 PM

Може и по-малко от 60 кг. Аз моя съм си поръчала да е до 35 кг. b) Истината е, че вече заема доста място. След месец вече няма да се побира във фотьоила, където спи в момента и ще трябва да се мисли алтернативен вариант за спане. oo Сега е на 5 месеца и прилича на газела s) . Ветеринаря твърди, че това е нормално и каза да не му давам повече храна, иначе ще има проблем със стави, кости и т.н. А то "горкото кученце" е вечно гладно dribble .......

#577 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2006 - 04:31 PM

Цитат

Може и по-малко от 60 кг. Аз моя съм си поръчала да е до 35 кг. b) Истината е, че вече заема доста място. След месец вече няма да се побира във фотьоила, където спи в момента и ще трябва да се мисли алтернативен вариант за спане. oo Сега е на 5 месеца и прилича на газела s) . Ветеринаря твърди, че това е нормално и каза да не му давам повече храна, иначе ще има проблем със стави, кости и т.н. А то "горкото кученце" е вечно гладно dribble .......

А-а-а, недей така b) , 35кг е малко за мъжки рот.
А иначе е много интересна уголемяващата се промяна l) като е още бебе..Днес се побира на фотьойла, а утре не става-а-а. l)
Недей да го изпускаш , не го глези прекалено, Сидрома на вечния гладник всички го знаем. b)
User's Signature

#578 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 04:38 PM

http://www.youtube.c...h?v=-BmUkgmzEhc
Позволих си да пусна това филмче, което намерих преди малко,може и да сте го гледали, но мен ме впечатли-и снимките, и написаното...
User's Signature

#579 Потребителят е офлайн   mysi_charly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 07:38 AM

Искам да попитам..просто от любопитство..абе до училището в което уча минава една жена с Ротвайлер..много красив... ,но опашката му е рунтавааа b) защо така.. много странно ми се видя..
User's Signature

Качена снимка

#580 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 08:57 AM

Цитат

Цитат

Може и по-малко от 60 кг. Аз моя съм си поръчала да е до 35 кг. b)  Истината е, че вече заема доста място. След месец вече няма да се побира във фотьоила, където спи в момента и ще трябва да се мисли алтернативен вариант за спане. oo  Сега е на 5 месеца и прилича на газела s) . Ветеринаря твърди, че това е нормално и каза да не му давам повече храна, иначе ще има проблем със стави, кости и т.н. А то "горкото кученце" е вечно гладно dribble .......

А-а-а, недей така b) , 35кг е малко за мъжки рот.
А иначе е много интересна уголемяващата се промяна l) като е още бебе..Днес се побира на фотьойла, а утре не става-а-а. l)
Недей да го изпускаш , не го глези прекалено, Сидрома на вечния гладник всички го знаем. b)

страхотни кучета са ротовете Л:) твоя на колко месеца е??
User's Signature

Качена снимка

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена