Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 19 October 2006 - 06:54 PM
Хаха, честито ти ново кученце!!! b) l) И моя беше такъв като беше бебенце, не го свърташе на едно място. Всъщност и сега още е такъв и не стои много много да го милват, все гледа да те хапне лекичко, да те закачи. Общо взето не стои да се глези, но за игра е винаги готов. Може би и твоето ново пале ще стане такова диване super best . Но се надявам, когато порасне и стане на... примерно 2 години да олегне малко ;) . Но аз и така си го харесвам. Всъщност то мъжко
или женско е защото не разбрах. [/quote]
Мерси b)
Момченце ми е бебето, кръстих си го Парис Дарк :) Наистина се надявам да не стане някой голям бяс, или някоя голяма злоба, но с времето и възпитанието се надявам да стане поне малко по-кротичък...Както и да е, аз и така си го обичкам безкрайно.
Забравих да кажа, че почти не пуска никой в стаята, пази си територията още от сега bravoS
Публикувано: 20 October 2006 - 09:44 AM
Цитат
Забравих да кажа, че почти не пуска никой в стаята, пази си територията още от сега bravoS
Парис Дарк е бебе и едва ли има могъществото на едрия пес, който като оголи зъби и ти изстива кръвта ;) .та мисълта ми е да не му позволявате всичко.Защото един ден той ще е доминантен голям, който няма да ви пуска на `своя територия`, затова е хубаво малкото кученце от сега да си знае мястото.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 October 2006 - 01:30 PM
Цитат
Да, това ми е ясно, запозната съм добре с породата и наистина се притесних в началото, защото малкият проявяваше наистина лош характер. Но тези дни вече е по-спокоен, може би защото свикна с нас, а може би и защото не му даваме да се звери много, но е доста по-кротък и гальовен w)
Той е едно малко слънчице, много бързо научава всичко и дори се понаучи на хигиена, за няма и една седмица 1super
Публикувано: 21 October 2006 - 05:18 PM
Цитат
Да, това е закон, след къпане тича като бесен, ама във всички стаи върти. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 24 October 2006 - 11:08 AM
моят Бруно ве4е е на 7 месеца,много е умен див и красив,имаме само един проблем.Когато ни няма вкъщи повече от 4 часа,като се върнем има нещо изядено,вчера това беше солидна част от дивана,просто закъснях малко и като се върнах бях ужасена от гледката едното крило на дивана беше напълно обезкостено,лятото се беше случила подобна случка и на леглата,матраците бяха изядени.Днес повръща частиците плат дето е наял,но му няма нищо де,не му е за първи път,миналата седмица си изяде част от играчките и пак повръща няколко дена,сега вече има само каучукови играчки oleeee .Незнам какво да правя с него,как може да се отучи да прави бели като ни няма,отднес вече като излизаме на работа и го затваряме в една стая в мазето,иначе не виждам как ще си опазим имуществото.Някой ако има подобен проблем,моля да сподели или някакво решение worthy
Публикувано: 24 October 2006 - 11:37 AM
Цитат
ами ако иска да пие вода как ще стане филма ?? bl)
Публикувано: 24 October 2006 - 12:08 PM
Изобретателността ще ви помогне ;)
А и сега идва зима, едва ли пият чак толкова често вода. Лятото е проблема.

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 25 October 2006 - 11:30 AM
Благодаря ви много,вие направо ме спасихте,не се бях сетила за наморник,ама незнам как ще го понася,и какъв трябва да взема,за да не си го маха сам.Ако някой използва такава техника за опазване на мебелите си,моля,да сподели с мен.
Благодарско още веднъж. 1super
Публикувано: 25 October 2006 - 12:12 PM
ПП.В началото ще се дърпа,че се опитва да го свали,бе ще му е много криво,но ще свикне:)както като бебета не обичат поводите и се мяткат като риба на сухо,после не ги забелязват:)
Публикувано: 25 October 2006 - 12:15 PM
Сега в събота ще му слагам третата ваксина и нямам търпение 20 дена след това да го водя на разходка!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 25 October 2006 - 02:24 PM
Цитат
Защо 20 дена след ваксината ще ви е първата разходка:)Наааай-много 10 дена след това се излиза- за максимална сигурност.Иначе може и след седмица.на кучето му трябват доколкото знам 3-4 дни максимум,за да преболедува. Но 20 дена е адски много:))
Иначе,да ти е живо и здраво бебето:)))А как се разбира с тези малки Чихуинца,дето си имаш oleeee
Публикувано: 25 October 2006 - 03:24 PM
Цитат
Как бих искала да сложа някоя нейна снимка, но за съжаление тя много прeдвидливо прегриза кабела от фотоапарата към компютъра, странното е, че и беше за пръв и единствен път, малко дяволче!!! angelpik