Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#911 Потребителят е офлайн   Kireto Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 January 2007 - 01:20 AM

здравейте.това е моето куЧе Кай.на годинка и четири месеца е.малко е нестандартен с рощавата си козина но е стащен красавец bgflag

#912 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 19 January 2007 - 09:23 AM

Наистина е красавец Кай, голяма работа, че е малко по-рошав bravoS
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#913 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 12:59 AM

Здравейте. Отдавна не съм ви писала, може би защото не исках да се ровя повече назад... Ако ме помните-аз съм момичето с ротвайлерчето Парис Дарк, пишех редовно във форума и често задавах въпроси. Е, малкият ми вече го няма - на Коледа сутринта се събудих и него го нямаше, сигурна съм че някой го е откраднал, няма начин...а аз започнах да го оставям на двора, за да се кали, защото беше доста болнав, и къщичка си имаше..всичко си беше наред... Направих всичко - и обява пуснах, и съм разпитвала кой ли не... за жалост кученцето ми не може да се върне.. Вчера ми пратиха снимка с него, която не бях виждала и отново ми стана много кофти, че Паро го няма вече...вижте я, просто нямаше по-голям сладур от него - това е деня, в който го взех...Повече никога няма да си взимам куче.....

Прикачени файлове

#914 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 25 January 2007 - 01:17 AM

kaTa_DaRkY , искрено ти съчувствам. Аз имам две откраднати кучета ,но това не ме спря да има други ,от които получих още повече любов и ми изпълниха сърцето с прекрасни мигове и спомени. Не се отказвай!!!! Болката ти е голяма ,но не се лишавай от любовта и щастието , които ще изпиташ и с друго куче.
Много съжалявам за случилото се .

#915 Потребителят е офлайн   Hipo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 January 2007 - 03:56 PM

Здравейте! Отдавна не съм влизал във форума, но това е поради липса на време.
Искам да попитам горе-долу мъжки рот на 2 г. колко тежи? Знам ,че всичко е относително .
А време ли е вече да си търси дама за създаване на потмство?

#916 Потребителят е офлайн   muki77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 12:34 AM

Здравейте, скоро не съм посещавала форума, защото не ми остава време. Притеснявам се за моето кученце, козината му е малко по-дълга и твърда- но не къдрава , като гледам другите ротвайлери са с много къс и тънак косъм. Моят рот е с родословие, и се чудя дали ще му се оправи козинката, давам му витамини СА 37, и хапчета за козина. Моля, който може да ми каже дали ще се оправи.

#917 Потребителят е офлайн   muki77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 12:50 AM

Това е Рони:

Прикачени файлове

#918 Потребителят е офлайн   muki77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 12:57 AM

Много се извинявам, че пратих толкова голяма снимка, но така и не можах да се науча да ги намалям, за това повече няма да публикувам снимки s)

#919 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 26 January 2007 - 08:53 AM

KuKli4kaTa_DaRkY, много съжалявам за твоето кученце! Дано да е живо и здраво и да получава това, от което има нужда. Не се лишавай наистина от възможността да получиш тази огромна обич, с която може да те засипе едно кученце.
Hipo, според мен горе долу между 45-50 кг.
muki77, на снимката не виждам дълга козина, но дори да е така, това не пречи да си обичаш кучето нали? А родословието не гарантира, че кучето няма да има "дефекти". То гарантира само произхода на кучето. Но пак ти казвам, аз не виждам дълга козина на кучето ти r)
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#920 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 09:15 AM

Цитат

.... козината му е малко по-дълга и твърда- но не къдрава , като гледам другите ротвайлери са с много къс и тънак косъм. .....

Кучето ти е с нормална козина:)Изглежда си много нормално дори:)))
А при вас ли живее или навън?

#921 Потребителят е офлайн   Detroiter Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 11:11 AM

Здравейте аз съм от стара загора и преди няколко дни си купих ротвайлерче.Много е сладко на 36 дни е в момента и много спи oo.Искам да ви помоля за ниакои съвети при ротвайлерите.Аз прочетох почти всичко тук и видях много но ми е много важно да възпитам малкия за напред да не е агресивен(той и сега не е агресивен де r) едвам ходи).Аз ще го водия на училище но все пак не искам да е агресивно куче.В момента ме хапе много слабичко и дърпа така си играят кучетата нали?Няма да се узлоби ако дурпаме ниакоя кърпа или нещо такова нали r) ?
Благодариа ви много!

#922 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 11:46 AM

Добре дошъл:)

За ирата- разбира се,че няма да се назлоби,с парцалче или с въженце(има в зоомагазините) може да си играете и така да го учиш на команда ПУСНИ,която за мен е много важна:)Само внимавайте със зъбките при дърпането:)Чак като му паднат млечните и израстат другите може да се върпа по-сериозно,до тогава с парцалче или по-меко въженце.
Аз учих пусни по следния начин- играем си с въжето около 30 секунди и пазвам пусни като му подавам пред носа хапка(кренвирш или нещо,което много обича).Така бебето пуска,за да хапне и следва пак игра:)
Успех 1super

#923 Потребителят е офлайн   muki77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 05:46 PM

Morti, In4eto благодаря ви- сега съм малко по-спокойна, кучето живее на двора има си колибка и заградена площадка, постоянно си е пуснат, връзвам го от време на време и то само за да не забрави какво е да си вързан, това се случва рядко:) а за козинката все пак се надявам пролетта да се смени, защото авгус месец като беше много топло Рони беше много гладък и със супер къса козина:)

#924 Потребителят е офлайн   yoki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 09:22 PM

Здравейте,много се радвам че форумьт пак се уживи.Имам проблем с моето ротвайлерче.Много рьмжи и не дава да го пипат .Не мога да се доближа и до купичката му когато се храни.Сега е на 3 мес. но след още някой и друг месец това ще стане голям проблем.Надявам се да ми дадете сьвет, да се справя сьс ситуацията.Благодаря ви предварително.

#925 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 11:08 PM

Цитат

Да,и на мен като ми казваха ,не вярвах,но се оказа,че е така.Значи това,че съм се справила с ръмженето ,когато е била на 1.6г. не означава,че съм се справила тотално,завинаги.НЕ,кучето ще се пробва,усети ли слабост или аванта от твоя страна,за да се опита да обърне нещата- той господар,не ти:)))Първите прояви на доминантност при моето куче бяха още с влизането в къщи,хапеше,ръмжеше,когато правех нещо,което не и харесваше,опитвашесе да ме захапе n) Тогава точно в този форум прочетох какво се прави:))Корегции:)Не стана от първия път,но стана с упоритост:)След това си беше всичко ОК,докъто не влезе в така наречения кучешки пубертет на годинка и нещо:))И реши,че няма да ми даде кокала си.Тогава допуснах голяма грешка именно,защото бях решила,че кучето си знае кой кой е до края на жовота си- Да ама НЕ oo  Когато реших да взема кокала(преди това съм го правила много пъти без да има реакция) тя ме изръмжа много силно,оголи зъби и отстъпи назад,а аз се СТЪПИСЪХ.Тогава кучето разбра,че съм слаба,а трабваше да реагирам на секундата .И ме чакаше нова борба:)Направих това със строгия нашийник,което посъветвах и теб.След 10 минути корегции ,взимане на кокала и пак връщане кучето спря да ръмжи.Сега се е случвало сама да ми го повери,ако има нещо вкусно в паничката и после да дойде да си го вземе пак:)
За това вече си знам-винаги очаквай кучето да те изпробва,и винаги реагирай на секундата.Иначе кофти.Аз се разминах лесно,но .......Да не говорим,че ежедневно с по-дребни неща си ме пробва,да види до къде може да стигне.:)))
Сега се сещам за още поне 2-3 случая сле дисторията с кокала,когато се е опитвала да ми се наложи с ръмжене, а единия път дори ме захапа,но като корегция към мен(не много силно).Реагирала съм веднага ии то доста бурно и тя веднага разбра,че трабва да спре до тук.
Оф,много зле обяснявам:)Сори:)Дано си ме разбрала и си извлечеш изводи.

.
за YOKI Това с корегциите важи и за ръмженето при пипане и за ръмженето пори бъркане в купичката.Няма право да те ръмжи за каквото и да е!!!!!!!!!!!!

#926 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 11:12 PM

Цитат

Morti, In4eto благодаря ви- сега съм малко по-спокойна, кучето живее на двора

Точно за това те попитах къде живее:)Кучета,които живеят навън си имат по-гълга и гъста козина:)На моето от топлото му се смени подкосъма;)))

#927 Потребителят е офлайн   muki77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 11:24 PM

yoki аз в началото като храних кучето, още с подаването на купичката то започваше да яде и аз не я пусках докато не свърши яденето и така лека по-лека започнах да го милвам по време на яденето, дори и започнах да му бъркам в устата докато яде, дано и ти да се справиш с този проблем:) пожелавам ти успех:):) 1super

#928 Потребителят е офлайн   yoki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2007 - 12:33 PM

Благодаря много за сьветите !Надявам се да се справя с по-вече упоритост.Май малко сме я поразглезили.Тя е сега бебето в семейството и много й треперим.Това май е голяма грешка и трябва да я поправим.

#929 Потребителят е офлайн   Detroiter Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 January 2007 - 10:52 PM

Ей хора,
дайте ми някакви савети какво да правиа за моето ротвайлерче да нестава агресивно много е важно за менда не е агресивен ако ще да е разглезен но не и агресивен?
Благодаря предварително!

#930 Потребителят е офлайн   Хера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2007 - 01:14 PM

Yoki май много проблеми имаме с Тара??? На баща си ще прилича. d) d) d)
Горкият Арес, незнам какво ще става като порасне Тара... wink

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема