Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 20 March 2007 - 01:24 PM
Последните няколко страници съм ги пропуснала, но wattie, сладурско ти е кученцето!
Трябва да прочета на зад какво става, но ще започна с една нова снимчица на нашия Бъкчо r)
Трябва да прочета на зад какво става, но ще започна с една нова снимчица на нашия Бъкчо r)
Прикачени файлове
-
Baki.jpg (331.12K)
Брой сваляния: 52

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 20 March 2007 - 03:13 PM
Ето го и моят Бруно...тук е още малко бебче което много много не прилича на куче w)
Сега вече е на 8 месеца и е страхотен r) Ще пусна и по-скорошни тези дни.
Сега вече е на 8 месеца и е страхотен r) Ще пусна и по-скорошни тези дни.
Прикачени файлове
-
Photo_0018.jpg (78.29K)
Брой сваляния: 58

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 21 March 2007 - 11:07 AM
Не знам как може да има такива хора.Аз съм на разходка в неделя и беше слънчево и на Аязмото няма свободни пейки.И постоянно обикалях да си намеря пейка на слънце.И трябваше да мина до едно малко ротче,и минах.След 10мин се освободи пейката до малкото ротче.И като седнах там една ми се развика що съм минавал нарочно.Мойто куче щяло да изяде нейното.Не съм можел да го държа.Що то тая чума хвърля на нейното шишарки и Корина се дразни и наднича.А то моето куче иска само да си играе.
Ето и снимка на моето куче
Ето и снимка на моето куче

Публикувано: 21 March 2007 - 11:25 AM
Не се впечатлявайте от такива глупости :) Идиотите си крещят, а ротвайлера си върви
Междо другото правят ли се срещи между ротвайлери някъде от време на време? Не говоря за изложби, ами такива обикновени между собственици..... хммм и естествено между малки, защото при големите може да е доста кърваво :)
Междо другото правят ли се срещи между ротвайлери някъде от време на време? Не говоря за изложби, ами такива обикновени между собственици..... хммм и естествено между малки, защото при големите може да е доста кърваво :)
Публикувано: 21 March 2007 - 11:58 AM
Цитат
Тя мойта трябва дае при малките,щото иска постоянно да си играе.Отива при малките кучета и иска да играе а пък кучетата ги е страх l) .
За срещи не знам да има.Но често се срещаме с кучета.
За срещи не знам да има.Но често се срещаме с кучета.
Да и при мен е така - постоянно тичане и игра с всички. По едно време беше почнала да играе доста грубо и буквално премазваше малките, но с няколко наказания почна да разбира как да се държи... Все пак имам едно на ум, когато играе с малки на размер кучета
Публикувано: 22 March 2007 - 05:00 PM
buch, няма нищо.
wattie, ако искаш може да ги срещнем да поиграят и да потичат. Нашия не играе с всяко едно куче, просто защото няма в квартала женско куче с неговите размери и акъл.
buch, бихме отправили и към вас предложението ти, но от по-задните ти постове (бъчката) подразбирам, че е момче и....няма да играят много добре n) r)
wattie, ако искаш може да ги срещнем да поиграят и да потичат. Нашия не играе с всяко едно куче, просто защото няма в квартала женско куче с неговите размери и акъл.
buch, бихме отправили и към вас предложението ти, но от по-задните ти постове (бъчката) подразбирам, че е момче и....няма да играят много добре n) r)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ