Публикувано: 15 April 2007 - 12:58 PM
Здравейте,
Отдавна не съм влизала в това форумче.Моят Бруно е вече на година и 2 месеца.Расте,хубавее и дивее дзверо, ама от известно време не иска да яде.И не мога да разбера защо.Правим му готвена храна ,но не иска да я куса.Опитахме с гранули пак неще.Иначе е много енергичен,всеки ден правим разходки и тренировки,но като му сложим храната в чинията и не я кусва.Храня го от ръката си и така яде,ама пак не изяжда всичко.Давам му и витамини, а сега и едни скъпи дето уж щели да му усилят апетита, ама няма никакъв ефект.Сега се принудих да му купя Роял Канин, утре ще ми ги донесат и ще видим.Интересувам се много от тази храна Бош, щото ако трябва да го храня с Роял Канин направо ще се разоря.Възможно ли е да не яде на нервна основа, щото до преди няколко месеца живееше с нас в апартамента, а сега е при майка ми на двора, вързан е защото не остави нищо от градината и парапетите,сега сме засадили райграс, и няма как докато не поникне няма пускане, но иначе му правим големи разходки и тренировки сутрин и вечер, а понякога и по-често.Иначе е много чувствителен,добър,лигав,темпераментен и незлоблив и затова си мисля че може и да е на нервна основа.Вие какво мислите, какво ще ме посъветвате?Сблъсквали ли сте се с подобен проблем?
Благодаря предварително! nok