Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 17 June 2007 - 02:06 PM
здравеите хора сетих се за една тема да ви питам .значи мисля си че ку4етат отглеждани в апартамент по лесно се учат и свикват с разходките и тем по добни а тези които са в ка6та е малко по трудно за6тото ку4ето не е постоияно при тебе нали си е на двора и ти не може6 постояно да виси6 на двора и да му показва6 кое е добро и кое ло6о.та това мисля за разликата в отглеждането на ротове в апартамент и къ6та.а съ6то и9мам един вапрос на моя рамон му слойихме какпки за балхи и карлежи ако го изкапя и после по4не да се ближи може ли да му стане не6то от сорта капките да се разпространят по козината или не6то такожа незнам bl) .молявисе пи6ете ми дали мога да го изкапя 4е малко мрасни4ак стана ве4е s) w)
Публикувано: 17 June 2007 - 04:17 PM
Ууу ей този рот какйв е сладъв http://images18.snim...3127570-big.jpg
Между другото може ли някой да ми обясни защо се купират ротовете?
Между другото може ли някой да ми обясни защо се купират ротовете?

В приятелството няма породи!
Публикувано: 18 June 2007 - 11:35 AM
Цитат
на моя рамон му слойихме какпки за балхи и карлежи ако го изкапя и после по4не да се ближи може ли да му стане не6то от сорта капките да се разпространят по козината или не6то такожа незнам bl) .молявисе пи6ете ми дали мога да го изкапя 4е малко мрасни4ак стана ве4е s) w)
Какви капки си му сложила?
Ако е Фронтлайн - не се къпе 3 дни след нанасянето.после няма проблем.
Публикувано: 22 June 2007 - 08:10 AM
Е.Огнянов , Честито:)Да са ви живи и здрави:)))))))))))))
Галла, фронтлайна действа 1 месец за кърлежи и два месеца за бълхи (само да не съм объркала и да са обратно,но то все тая) .За това е добре в тия жеги,когато е пълно с гадинки да си слагаш всеки месец,за да нямаш ядове.Ти си преценяваш r)
Галла, фронтлайна действа 1 месец за кърлежи и два месеца за бълхи (само да не съм объркала и да са обратно,но то все тая) .За това е добре в тия жеги,когато е пълно с гадинки да си слагаш всеки месец,за да нямаш ядове.Ти си преценяваш r)
Публикувано: 22 June 2007 - 04:12 PM
вижте кви бебоци набарах b) http://youtube.com/w...related&search=
Публикувано: 24 June 2007 - 10:00 PM
sa6ik Браво на теб, много хубаво си направил.
Аз имам проблем с моя Рони s) . На едно място му излезе екзема ( зачервено и лигаво). Заведох го на лекар и му изписаха спрей- Neo sprey CAF и антибиотик. А днес гледам че има нови малки такива екземички на други места. Като веди спрея в ръката ми се крие в колибата си. Голям проблем е докато го напръскам- почти е невъзможно big_duel . Незнам дале ще се оправи и как да измисля нещо че да мога някак да му слагам от тоя спрей ouu
Аз имам проблем с моя Рони s) . На едно място му излезе екзема ( зачервено и лигаво). Заведох го на лекар и му изписаха спрей- Neo sprey CAF и антибиотик. А днес гледам че има нови малки такива екземички на други места. Като веди спрея в ръката ми се крие в колибата си. Голям проблем е докато го напръскам- почти е невъзможно big_duel . Незнам дале ще се оправи и как да измисля нещо че да мога някак да му слагам от тоя спрей ouu