Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 24 September 2007 - 01:48 PM

"Ланс от Тишевица спечели породата, групата и второ място на БИС-а. Честито на Орлин Миланов, развъдник Тишевица, за победите на кучетата му на тази престижна изложба - втори места на БИС Млади, БИС Двойки и БИС развъдна група и Големия БИС!"
ВРАВО НА ТИШЕВИЦИТЕ ;D ;D ;Dтака се гордеем с тях:)Да продължават все така :-*
Публикувано: 24 September 2007 - 03:30 PM
Публикувано: 24 September 2007 - 03:54 PM
Цитат
kak pa ne spre da pishesh gluposti...tova e tablichka za cvetovete na ochite pri nashite kucheta...i e MADE IN GERMANY - ONLY!!!
Публикувано: 24 September 2007 - 04:39 PM
Да съгласна съм, че това може да се нарече и "tablichka za cvetovete na ochite" както я наричаш ти, но че е произведен този уред в Бг го каза съдията - аз го цитирах тук, във форума. Значи според твоите думи излиза, че съдията ни е говорил глупости ::)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 25 September 2007 - 11:40 AM
Цитат
но че е произведен този уред в Бг го каза съдията - аз го цитирах тук, във форума. Значи според твоите думи излиза, че съдията ни е говорил глупости ::)
neka ne sporim za gluposti. tova che ne si dochula neshto ne oznachawa che triabwa da si izmisliash legendi. takawa tablica za cwetowete na rotwailera mojesh da poluchish SAMO OT ADRK w germania...wsichko ostanalo e improwizacia i slowobludstwo...
orlin milanov
Публикувано: 25 September 2007 - 12:08 PM
neka ne sporim za gluposti. tova che ne si dochula neshto ne oznachawa che triabwa da si izmisliash legendi. takawa tablica za cwetowete na rotwailera mojesh da poluchish SAMO OT ADRK w germania...wsichko ostanalo e improwizacia i slowobludstwo...
orlin milanov
[/quote]
ОК.
Ни най-малко искам да споря.
Съжалявам, ако си ме разбрал така или пък да измислям легенди. С риск да се повторя, ще цитирам думите по памет на съдията : Това устройство е създадено тук - в България.
Е, вярно, че имаше преводач и може той да е допуснал грешка, но нищо не съм си изсмукала от пръстите.
Смятам този т.н. "спор" за приключен.

Публикувано: 25 September 2007 - 12:13 PM
Цитат
Смятам този т.н. "спор" за приключен.
t.nar. prewodach za syjalenie nadrynka mnogo gluposti po wreme na izlojbata...moje i ottam da idwa nedorazumenieto...taka e. sorry.
Публикувано: 27 September 2007 - 01:14 PM
Цитат

"Ланс от Тишевица спечели породата, групата и второ място на БИС-а. Честито на Орлин Миланов, развъдник Тишевица, за победите на кучетата му на тази престижна изложба - втори места на БИС Млади, БИС Двойки и БИС развъдна група и Големия БИС!"
ВРАВО НА ТИШЕВИЦИТЕ ;D ;D ;Dтака се гордеем с тях:)Да продължават все така :-*
най-голямото БЛАГОДАРЯ е за всеотдайната Стела и за заспалия Руман с и въпреки когото взехме такива количества титли и награди 8)
Публикувано: 27 September 2007 - 09:36 PM
Прикачени файлове
-
Picture 031.jpg (83.74K)
Брой сваляния: 234
Публикувано: 28 September 2007 - 10:03 AM
Публикувано: 28 September 2007 - 10:45 AM
Що се отнася до тровенето - лошотията по хората е огромна и ако някой реши да прави такова деяние, винаги ще намери начин за това. За съжаление.

Публикувано: 28 September 2007 - 11:10 AM