Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 29 September 2007 - 09:19 AM
Цитат
Няма те в последно време! Къде се губиш?!? :-
хехех аз съм пуснал снимка малко по нагоре. иначе сваляме си килца малко по малко , носим тежести да заякнем :-X
много я е страх от една 7-8-9 чау чаука ... някакси много срам ме хвана...как жяга от нея и като я види заобикаля ... вместо да и скочи на главата...пък скачала е на питбули и сякви други....примерно да кажем, че я е страх от кучета...ама незнам кучешка му глупава работа ??? ::) :-[
Публикувано: 29 September 2007 - 10:02 AM
По-добре да не влиза в пререкания, отколкото да скочи, че някой път става лошо.
Мойта пък хич не обича някое куче да я лае. Само да я излае или да и скочи и е готова. Бройка ги отдалече и е нащрек. Чака реакцията на отсрещното и ако то реагира, тя е готова да го смъмри. Но и тя е имала случаи, когато се дистанцира.
П.п. Тази сутрин видях как мойта бандитка глътна един див кестен. Преди около 2 год. ми направи същият номер. Повърна го след 5-6 дена (доколкото си спомням). Дано и този път да се справи сама, защото иначе ще трябва да играе скалпела, което ще е много кофти. :'(

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 29 September 2007 - 09:05 PM
Цитат
По-добре да не влиза в пререкания, отколкото да скочи, че някой път става лошо.
Мойта пък хич не обича някое куче да я лае. Само да я излае или да и скочи и е готова. Бройка ги отдалече и е нащрек. Чака реакцията на отсрещното и ако то реагира, тя е готова да го смъмри. Но и тя е имала случаи, когато се дистанцира.
П
аве принципно и тя ако я излаят тогава скача иначе е добра ..ама неска даже бяга 5 метра и заобикаля и настръхва цялата...ебахти малумната...чак ме дразни къв помяр е....
Публикувано: 29 September 2007 - 11:02 PM
Цитат
не е баш с отворени...понякога са наполовина, но не пречи
Публикувано: 01 October 2007 - 09:43 AM
Цитат
Урааааа, повърнахме кестена. Страховете ми се изпариха. Сега ще се следим по време на разходките, това да не се повтаря.
Внимавайте ротовците ви да не правят това, защото е много опасно и рисковано за тях

Публикувано: 01 October 2007 - 11:06 AM
Цитат
Хахаха,малко се посмях но както и да е!Та разбирасе че може,мойта ротвайлерка е на 6 месеца и половина и си ходи с едно хъски,то е около 3-4 годишно и хъскито избщо не я лае,както и мойта Джеса
Публикувано: 01 October 2007 - 11:10 AM
Публикувано: 01 October 2007 - 11:24 AM
В зоомагазините има едни кокали, които са от пресована кожа. Много са подходящи за ХАПАНЕ. С тях, всяко кученце се занимава с голям кеф, защото хем си чеше зъбите, хем си и похапва. Сега се сещам, че освен кокали има и други неща от пресована кожа. Вземи му такива, мисля, че временно, вниманието му ще бъде върху тях.
Зъбките започват да се сменят между 3,5 и 4,5 месеца, но после кученцата продължават да ръфат каквото намерят, защото израстването на новите е със сърбежи и чрез ръфане си чешат зъбите и венците. Така, че този проблем с хапането продължава и малко след смяната на зъбите, но не е така болезнен за вас, защото новите зъбки не са така остри. Но това не значи, че трябва да му позволявате да ви хапе. Карайте му се.
Надявам се да съм била полезна! ;)

Публикувано: 02 October 2007 - 11:22 AM
Иначе и той гълта разни боклуци, като се започне от торбички, които излизат през дупето, до ръкавици, които излизат през устата :D. И на мене ме е страх да не стане нещо, но то му е в природата направо, няма спиране, дай боже като попорасне малко да престане - сега е на 1 година и 6 месеца ;)...
Прикачени файлове
-
P1000288.JPG (167.29K)
Брой сваляния: 20 -
P1000288.JPG_thumb (543.26K)
Брой сваляния: 11
Публикувано: 03 October 2007 - 08:26 PM
поздрави на вси4ки