Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#2421 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2007 - 11:04 AM

irena много пораснала бе(ако бе6е моми4е не се се76там ве4е)голям/а сладур/ана :wub:
моя рамко пак си спря малко растежа ,да ви питам нормално ли е за 1 година висо4ината при холка да е 61 см.и нали 6те расте о6те поне до година и половина :huh:
User's Signature

Качена снимка

#2422 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 10:36 AM

хора за6то сте толкова мал4еливи бе ;)имам един вапрос .искат моя рамо за разплот оба4е тои нали скоро навар6и една годинка и дали 6те се полу4и не6то. смисал женската 6те захване ли или о6те не продоктивен.
а и да ви се опла4а водихме го на вет и има някаква лаергия на о4и4ките и са за4ервени и сега му слагаме едни капки(противоваспалителни)оба4е като му ги слагаме задалжително е с наморника за6тото в кабинета като ги слагахме ако не бе6е с него 6те6е да изяде лекарката 4е и мене(6тото и аз се опитах да му ги сложа).абе обшто взето нормално ли е 4ак пак толкова да е агресивен,вета вика за ротове е нормално ама 4ак и кам мене .оба4е днес като му ги слагах стое6е мирно и не рамже6е.та имал ли е някои такав проблем с ку4а си.аде отговорете ми и на горния вапрос
User's Signature

Качена снимка

#2423 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 11:56 AM

Спокойно,според мен кучето ти не е толкова агресивно,а го е страх от ветеринарите.Мойте направо като видят ветеринарите и им призлява ;D,женската ми всеки път се напикава в кабинета,даже той ветеринаря ми вика да й сложа наморник,ама аз му казах,че тя е бебе и няма да и слагам без причина,да ми е злобна после.Нали мойте не са родвайлери,а чау-чау,но ти казвам от личен опит.А аз мисля,че е още много малко да го пускаш на женска,а и той няма опит още.Айде при женските,не е толкова опасно,то нищо не може да му стане на женското,защото те вече на година и нещо се е развило,разгонвало се и т.нА мъжките,се развиват до по-големи и ако го пуснеш сега,ще му спреш растежа. :blink:Но все пак ти си решаваш ;)

#2424 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 01:54 PM

йайахахха напикава  ;D

и моита рамжи кат я бодат и хапе...3 човека я даржим по 70 , 80 и 90 кила грубо да го кажа...

#2425 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 02:51 PM

зна4и по добре да из4акам о6те една годинка докато го пусна на женска,за6тото явно 6те растем о6те ни6то 4е сега ветеринаря смята 4е сме 70 кила.ама както и да е.за мене наи важното да олегне малко по характер и енергия за6тото предимно аз и сестрами се грижим за него и е малко трудно с разходките.ама ина4е от опаването му като го даржа направих мускули ;D
User's Signature

Качена снимка

#2426 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 04:53 PM

Еми супер няма нужда да ходиш на фитнес,ти си имаш направо цял фитнес инструктор ;Dнека олегне малко правилно ;)А Даркух ми тя напикава от страх ;Dнищо им няма,забърсват и готово.А мъжкото ми не напикава той хапе и му слагаме наморник,зависи за какво отиваме,някой път го преспиват,но много рядко :meche: :viking:мечка кво да ви кажа ;D

#2427 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 05:12 PM

ебахти вета неможе да прецени едни кила..НАЙ НАЙ много му давам 45 кила ама НАИ много да е толкз рамко

#2428 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 05:19 PM

Цитат

ето ни пак

хахаха навтората снимка как гледа...направо къса  ;D

#2429 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2007 - 07:55 AM

Цитат

ветеринаря смята 4е сме 70 кила.

вечеринарят да си купи кантарче ;D Абсурд са тези 70 кг :huh: :o :rolleyes:

#2430 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2007 - 10:53 AM

Цитат

ето ни пак

хахах много готина немога и се здаржа ква физиономия има  :yahoo:

#2431 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2007 - 12:27 PM

Преди да го пускате на женска е добре първо да направите изследвания за болести по очите и за тазобедрена дисплазия, за да сте сигурни, че поколението ще е здраво поне. Иначе ако нямате родословие- можете да го откарате на експерта оценка, за да видите дали има смисъл да оставя поколение.
User's Signature

В приятелството няма породи!

#2432 Потребителят е офлайн   Kolangi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 October 2007 - 10:00 PM

Irena_ig, на колко месеца е малкото?

#2433 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 07:33 AM

троя днес прави 4 месеца.а пък вчера се появил някакъв "експерт" на породата ротвайлер и казал на мъжа ми,че троя не била ротвайлер,а някаква кръстоска.била и много дълга муцуната,не била добре гледана/слаба била-не сме я хранили/и освен това била дребна??!?!?!?колко трябва да е висока при холката 90см ли??????????

#2434 Потребителят е офлайн   Darkyx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 08:48 AM

въпроса е ко ти пука?..дай още неини снимки, че е много сладка  B)

#2435 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 October 2007 - 09:27 AM

Цитат

троя днес прави 4 месеца.а пък вчера се появил някакъв "експерт" на породата ротвайлер и казал на мъжа ми,че троя не била ротвайлер,а някаква кръстоска.била и много дълга муцуната,не била добре гледана/слаба била-не сме я хранили/и освен това била дребна??!?!?!?колко трябва да е висока при холката 90см ли??????????

Да е жива и здрава Троя и весел празник ( ако празнувате ) Надявам се не се връзвате на такива мнения. И на мен ми се е случвало, когато мойта беше малка да ми дават съвети и наставления хора, които дори си мислеха, че кучето ми е доберман :o
Сега дори не спирам, когато някои се опитва да ме заговаря и напътства ;)
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2436 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 11:09 AM

И мене са ме съветвали като беше малко, казвали са ми че е дебел, че има криви крака и какви ли не, ама сигурно добре съм го отгледал щом сега като минем го заглеждат и дори един човек ме пита от кой развъдник съм го взел, а той дори няма родословие  ;) . Иначе аз се спирам когато примерно някой ме попита колко е голям, с какво го храня и така...

Вчера пак бяха заедно с ротката и с още едно женско куче, но те е нещо смесено с коли, незнам точно на 4 години, а ротката е на 2 и половина тоест с 1 година по-голяма от нашия.  B) И ротката все така продължава да не му обръща внимание, дори не го поглежда, момичето й хвърля камъни до него и тя се засилва, блъска се отгоре му и пак, все едно е въздуха  :o . А другата мацка  :blink: му обърна по-голямо внимание душиха са, той дори са опита да я накара да играят, но явно  е доста по-улегнала и не му отговори, но все пак показа че го забелязва  ;D . И тъй това е от нас, и ирена не им се връзвай  B) .

А и един интересен въпрос... Вашите кучета разбират ли посоките, тоест когато им посочите с пръст разбират ли накъде да отидат, защото моя без да съм го учил на това, когато сме пред две пътеки и той избере не тази, която искам му посочвам къде искам и той минава от там. Аз много му се радвам как го умее това нещо  :blink: . Айде, че поста стана цяла страница...

#2437 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 October 2007 - 11:52 AM

Цитат

Иначе аз се спирам когато примерно някой ме попита колко е голям, с какво го храня и така...

Да, особено когато са т.нар " специалисти" - аз им отговарям, че и купувам по 2 пилета и с това я храня всеки ден.

Цитат

А и един интересен въпрос... Вашите кучета разбират ли посоките, тоест когато им посочите с пръст разбират ли накъде да отидат, защото моя без да съм го учил на това, когато сме пред две пътеки и той избере не тази, която искам му посочвам къде искам и той минава от там. Аз много му се радвам как го умее това нещо  :blink: . Айде, че поста стана цяла страница...

Дааа, много са умни тия наши ротове  :wub:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2438 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 12:01 PM

аз си я обичам и дори да е кръстоска от 10 пумияра пак ще си я обичам,но се дразня от такива хора които хал-хабер си нямат от кучета,но все пак дават съвети.поне 10 човека ми правят забележка,че не съм и отрязала опашката.аз естествено им отговарям ,че не искам да я тормозя и да си гледат работата,но въпреки всичко се дразня.ще кача снимки малко по-късно,защото сега я разхождат и не мога да я снимам

#2439 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 12:07 PM

троя все още не е от най умните-тича след макс и където е той там е и тя.добре че поне той слуша.много е своенравна ще ме затрудни малко с възпитанието-почна да слуша от време на време.макс беше много лесен за обучение-бързо възприемаше и изпълняваше всичко безпрекословно.и с троя ще се справя,но ще е по-бавно

#2440 Потребителят е офлайн   hera-reia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 01:45 PM

Ето и аз да пиша да ви се похваля моята Хера е да диета от две седмици че нали всички ми викат че е прасенце  ;D та реших да поотслабне е на мен ми се вижда че е свалила малко но освен мен и баща ми май на никой друг не му се вижда така и продължават да ме бъзикат и прасенцето  :( 
Тези дни ще я снимам и ще кача и снимки

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема