Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 20 October 2007 - 07:59 PM
Благодаря ти за милите думи.
И твойта ще стане голяяяяма и хубавица :wub: Радвай й се сега докато е малка и я гушкай, гушкай, защото после е НЕВЪЗМОЖНО да си я хванеш и гушнеш, а ще бъде само така :kuchence:
И твойта ще стане голяяяяма и хубавица :wub: Радвай й се сега докато е малка и я гушкай, гушкай, защото после е НЕВЪЗМОЖНО да си я хванеш и гушнеш, а ще бъде само така :kuchence:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 October 2007 - 09:41 PM
orchid, сега се сетих, че беше писала за ваксина след 10 дена, а след 14 дни ще излизате на разходка :(
Изисквай инфо от вета ви. Какви ваксини й бие, кога да излизате и т.н. Щом сега е на 2мес., трябва да има още една на 3-тия месец, карантинен период от минимум 5-7 дни и чак тогава спокойно можеш да я разхождаш. Недей така, че ако я изкараш по-рано да не стане някоя беля.
В градинката, където се разхождаме от 1 седмица идват едни хора с едно бонбонче на 2мес. - били му били 2-рата ваксина и нямало проблеми да излизат. :o Пълни глупости. Но те си поемат риска.
Изисквай инфо от вета ви. Какви ваксини й бие, кога да излизате и т.н. Щом сега е на 2мес., трябва да има още една на 3-тия месец, карантинен период от минимум 5-7 дни и чак тогава спокойно можеш да я разхождаш. Недей така, че ако я изкараш по-рано да не стане някоя беля.
В градинката, където се разхождаме от 1 седмица идват едни хора с едно бонбонче на 2мес. - били му били 2-рата ваксина и нямало проблеми да излизат. :o Пълни глупости. Но те си поемат риска.

Публикувано: 20 October 2007 - 09:53 PM
Цитат
orchid, сега се сетих, че беше писала за ваксина след 10 дена, а след 14 дни ще излизате на разходка :(
dmm, ние сме говорили с ветеринаря. След 10 дни ще бием третата ваксина и ветеринаря каза,че след нея може да я извеждаме. Не спомена нищо за друго изчакванел.Пак ще го питам като отидем. Благодаря ти за информацията.
Публикувано: 20 October 2007 - 10:29 PM
Цитат
Цитат
някаква информация за обратна захапка има ли някой? приемущества недостатаци...търсих в гугъл,но не намирам инфо
Darkyx, при нашите кучета това е недупостимо. Ротвайлер с обратна захапка не е ротвайлер, а смесица нещо си :viking:
е па знам..просто търся да се образовам ;)
Публикувано: 21 October 2007 - 12:35 AM
а докато се смъкне пустата програма......много ми е умничък(или поне аз така си мисля ;D)на 03.11. ще стане на 3 месеца и вече знае команди ела тук,седни,дай лапа,легни и не.е,малко с не-то ни е по-трудно де.....но ако е сънен и му се ходи по нужда е адски нервен-ръмжи и хапе....ужас!
Публикувано: 21 October 2007 - 09:21 AM
:blink:
Прикачени файлове
-
IMGP1127.jpg (318.22K)
Брой сваляния: 26 -
IMGP1127.jpg_thumb (49.23K)
Брой сваляния: 19
Публикувано: 21 October 2007 - 09:28 AM
ето ни пак
Прикачени файлове
-
IMGP1120.jpg (1.38MB)
Брой сваляния: 24 -
IMGP1120.jpg_thumb (141.95K)
Брой сваляния: 14
Публикувано: 21 October 2007 - 11:14 AM
mariana,
Добре дошла при нас!!! :->)
Да ти е жив и здрав Майк и да имате много радостни мигове заедно!
Голям е сладур и как недоволно гледа, нещо май ви е сърдит :P
Нагушкай го от мен :wub:
Добре дошла при нас!!! :->)
Да ти е жив и здрав Майк и да имате много радостни мигове заедно!
Голям е сладур и как недоволно гледа, нещо май ви е сърдит :P
Нагушкай го от мен :wub: