Публикувано: 05 November 2007 - 10:35 AM
Ами orchid първо моето е мъжкарче B) , иначе свикна след 3-4 разходка, започна да се поотпуска, защото преди това беше излизал само в двора и му беше странно. А за първи път го срещнах с друго куче може би 2-3 седмици след първата разходка, срещнах го с едни старфордширски териер, май така беше ;) . Тя е женска и е много игрива и го канеше да се гонят, хващаше бутилки и обикаляше около него, но той много се плашеше и се криеше под колите ;D , но ела да го видиш сега няма страх от нищо, а тази стафка я е страх сега от него :huh: ... Най-добре си играе с една лабрадорка и едно улично, което живее наблизо където продават дърва и като ни види идва да си играят, а е толкова дребно, сигурно 1/10 от него, но му се качва на гърба, хапе го и бягат заедно :blink: , има и една ротка, но тя не му обръща внимание, не знам защо, хвърля и камък момичето под моя, тя се втурва врязва се централно в него, но сякаш там няма нищо, това някакъв начин да се прави на недостъпна ли е незнам ;D .
city_star най-много ми хареса снимката там дето е във водата, то някакво езеро ли е ;) , и аз много искам да го заведа някъде да се окъпе, другото лято може би ще ги водим заедно с ротката на море, то Варна сме все пак, ще намерим малко свободно време, казват ми, че било много забавно :blink: