Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2461 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 August 2007 - 09:47 PM

Хех не съм ти фен бе Петко, и не съм изкукуригал не ти и препоръ4вам да ме видиш в това състояние.С всеки се заяждаш за тва си ми интересен.Интересно ми е ако някои ден се срещнем дали и на живо ще се заяждаш или ще си друг 4овек.Ина4е мога да ти кажа,4е нямаш фенове в това съм убеден.

#2462 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:55 PM

не не ще казва добре бе бате ванко ти си наи наи наи ???а кажи кво искаш? и ванко в тоя форум трудно се заиажда я иди във вашия си да не се пишат глупости тук ,там споко можеш да заплашваш и обиждаш там мога и да ти отговариам така както ти се полага ок?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2463 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:59 PM

Цитат

Хех не съм ти фен бе Петко, и не съм изкукуригал не ти и препоръ4вам да ме видиш в това състояние.С всеки се заяждаш за тва си ми интересен.Интересно ми е ако някои ден се срещнем дали и на живо ще се заяждаш или ще си друг 4овек.Ина4е мога да ти кажа,4е нямаш фенове в това съм убеден.

Ванка,съмняваме.

Жив и здрав Ване! cheers
Дай да си караме по кучетата.

#2464 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 12:26 PM

Един въпрос -какво е вълкодав?
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .
и един малко личен въпрос ако искаш не ми отговаряи -колко кучета си произвел ?

към бързев тактиката им е като на чобанските куцхета ,мвнимаваи.вече си ухапан,два пъти,при тртия умираш те са повече от теб и лесно ще те уморят ,даже и да удавиш ниакои пак ще си идеш .забелиазвам че остава само един отбор във форума останалите по една или друга причина вече ги ниама ,ше си идеш и ти
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2465 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 01:19 PM

oleeee bash
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2466 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 02:42 PM

драги Hauseofbarzev не съм ти приятел,но искам да пишат всички тук ,от обикновенния собственик на азиат,съдиите,ползвателите ,развъдчиците,кучелиубители и тн т.всички те (ние)си имат собствени виждания за кучетата ,за да научи нещо един нов във форума и за да може да се ориентира къде е истината трябва да я види от всичките и страни (а тя е една но е винаги някъде по средата).пък и да се ъчим ние самите.останат ли "едни"написаното тук ще е просто писаница която за един лаик ще е истината просто защото друго не знае и не е чувал.

всички си имате саитове ,където да рекламирате стоката,но си търсите клиентите в този.онези са го разбрали.макар да мрънкат против саита и дог бг пак влизат тъка именно за това ,чат пат и анти реклама на конкуренцията .изклиучвам мартен,тои не пише тук вече(за съжаление )
всеки форум трябва да има правила инак виж кво съм направил в "ония",почнаха да редактират......и там беше свободен,идеята е правилата да са за всички ,без значение кои си или кои не си,ниакои хора за това афишират кои са.и мразят анонимноста.защото името им е повече от мнението им което би било редактирано........другия проблем са тези които следят за спазването,доги прави грешка като слага модове "специалисти"в специализираните форуми,така стават едностранчиво редактирани.
....и умната нека и твоето мнение да е в саита,и твоите кучета
User's Signature

#2467 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 04:31 PM

cheers

#2468 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 05:01 PM

Количеството,не означава качество. n)

#2469 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 01:51 PM

До Ване банско:В написаното от теб на 17 08 2007 год.,лично аз не долових никаква обида кьм собствениците на САО в София ,не разбирам какво ги накара да реагират така на твоите думи!Прочети си написаното отново не реагирай като малко дете!Това което бях написал кьм теб беше препорька и в НИКАКЬВ СЛУЧАЙ ЗАПОВЕД!!!Явно нищо не разбираш от тази порода ,или си пьлен новобранец,но с твоето изявление за по -добри и по -лоши стойностни или не вкарваш на никому ненужна интрига.Мисля ,че е редно да се извиниш на публиката,а пьк ако някой трябва да се хване рька за рька това ще стане от само себе си.Конкуренцията е хубаво нещо и ако я няма ,може би нямаше да има такива животни в БГ.Чао.

#2470 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 01:54 PM

До Лайката:Вече нямаш думи,за това ли боравиш с картинки!Или така ти е по-изгодно?Чао.

#2471 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 02:26 PM

До АК-езгер:Вьв всеки случай количеството не отговаря на качеството,но и без количества мьчно се гони качество,не че е невьзможно не могат всики да произвеждат кучета като тези ,които показваш на снимките.Надявам се като мальк да са ти чели приказката за грозното патенце!!!Не бьрзай има време за всичко.Колкото до това кой какво показва-всеки отговаря за неговото си развьждане.Незная защо трябва да бьдете ядосани или нервни и защо правите постоянно уточнения толкова ли сте самонадеяни или вие вСОФИЯ всичко знаете? Останалата част от БГ. няма ли принос в развитието на САО?Разбрах както сам казваш ,че си отскоро в породата ,но поинтересувай дали в Туркмения там кьдето е родината на САО дали хранят кучетата си с Р.К.какви са техните натоварвания и тогава ще разбереш ,че твоите 10 км. са обикновена разходка за тях.САО се избира по това каква работа вьрши ,а не каква храна яде,какви лапи и глава има като мальк .Важно е каква крьв носи.Може би и аз като произведа такива сладури като твоите да започна да ги снимам и показвам,повярвай КРАСИВИТЕ ЖЕНИ рядко работят!!!

#2472 Потребителят е офлайн   arkus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 03:07 PM

Пикасо,Туркмения не е родина на САО,просто там са концентрирани най-еднотипните кучета.Разбирам твоята неприазън към живеещите в София,това е от край време.Но пък ние с какво сме виновни и на вас ще ви построят МОЛ,някой ден,имай търпение.Написах един постинг,но някой е преценил че не е бил с демократична насоченост и го изтри.Явно за вас може, а за нас НЕ.Незнам дали АК ЕЗГЕР е новобранец,но той не твърди че родина на САО е Туркмения,с което проличава повърхностното ти четене на списание АСКА.Тези твои философски проблясъци аз ги използвах преди 10-12год.,но понеже видях че се изчерпвам,взех решение да не досаждам на хората,всеки си гледа кучетата както намери за добре.Но понеже в твоите романи,прочетох моите стари мисли ,реших да се включа.Ако съм бил малко по -обективен от обикновено,моля за извинение.

#2473 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 04:20 PM

АРКУС-както вече ти писах -кефиш ме бе пич!!!Явно не си прочел отговора ми кьм теб миналия пьт.Не сьм казал на АК-ЕЗГЕР новобранец,а на Ване банско.Това,че имам неприязьн кьм хората живущи в СОФИЯ изобщо не е вярно,не ми е проблем и че нямаме МОЛ,вие като имате трябва и да го ползвате а не само да го гледате.Огледай се около поч. дни и ще видиш как всички си отивате по родните места.Не ми е проблем да живея кьдето си пожелая,явно никога не си идвал в ПАЗАРДЖИК.Родина на САО може да не е Туркмения ,но типьт кучета които развьжда АК-ЕЗГЕР се нарича - ТЮРКМЕНСКИ АЛАБАЙ!!!Аска е чудесно списание и който не го чете няма как да бьде в течение на нещата.Тый като ТИ не четеш АСКА много рано си се изчерпал,усетил си ,че си безинтересен на хората и си се оттеглил.Ако почна да досаждам на хората това ще бьде поради моята честност ,искреност,казване на истината в очите на хората.Кучетата наистина всеки да си ги гледа както намери за добре.Резултатите наесен с песен на МАЛО-КОНАРЕ.Чао.

#2474 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 04:30 PM

Цитат

До АК-езгер:Вьв всеки случай количеството не отговаря на качеството,но и без количества мьчно се гони качество,не че е невьзможно не могат всики да произвеждат кучета като тези ,които показваш на снимките.Надявам се като мальк да са ти чели приказката за грозното патенце!!!Не бьрзай има време за всичко.Колкото до това кой какво показва-всеки отговаря за неговото си развьждане.Незная защо трябва да бьдете ядосани или нервни и защо правите постоянно уточнения толкова ли сте самонадеяни или вие вСОФИЯ всичко знаете? Останалата част от БГ. няма ли принос в развитието на САО?Разбрах както сам казваш ,че си отскоро в породата ,но поинтересувай дали в Туркмения там кьдето е родината на САО дали хранят кучетата си с Р.К.какви са техните натоварвания и тогава ще разбереш ,че твоите 10 км. са обикновена разходка за тях.САО се избира по това каква работа вьрши ,а не каква храна яде,какви лапи и глава има като мальк .Важно е каква крьв носи.Може би и аз като произведа такива сладури като твоите да започна да ги снимам и показвам,повярвай КРАСИВИТЕ ЖЕНИ рядко работят!!!

Пикасо,това с грозното патенце ми хареса b) .Няма повече да задълбавам,само ще кажа,че:

-Ти Пикасо,каза,че Софийските САО били,ама еди кои си били по!!!Върни се назад и си прочети добре поста.Моля.
Прав си всеки си отговаря за развъждането!
Някъде да съм споменал,че само София и единствено София има принос за Породата!?

Да отскоро се занимавам с тази порода.Но се уча бързо. wink И,продължавам да се уча.Не се самозаблуждавам!

С какво са хранили и хранят кучетата в Туркмения,ми е все едно.Тук не е Туркмения и не сме в 19-20 век.
Това с храненето и разхождането,го написах по друг повод!Чети по внимателно.

Само ми обясни,колко хора познаваш,които всеки божи ден минават по 10 и повече км.на ден.беша.Щот аз минавам още 10.но с Бъги!Та станаха 20км. wink но това не е важно.

А,относно кръвта на тези кучета които съм хакнал в нета,поинтересувай се малко и после ще коментираме.

Намеси и красивите жени.Пожелавам на всеки да си има красива жена!
- wink

Щях да напиша нещо във връзка с жените,но ще вземеш да ми се убидиш,тъй,че размислих.Няма да пиша!

Жив и здрав!

п.с.Хубави и качествени кучета,има на доста места в БГ. 1super
-Никъде в постовете ми,не съм казъл,че в ПЗ няма качествени животни!Има,но не са най.

#2475 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 06:31 PM

Цитат

Един въпрос -какво е вълкодав?
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .
и един малко личен въпрос ако искаш не ми отговаряи -колко кучета си произвел ?

NNN
User's Signature

#2476 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 06:37 PM

[quote] [quote name='pikaso' date='Aug 22 2007, 01:26 PM'] До АК-С какво са хранили и хранят кучетата в Туркмения,ми е все едно.Тук не е Туркмения и не сме в 19-20 век.
[/quote]
bre tuk ne e tyrkmenia ama da gi testwash po turkmenski(dave bih kazal po amerikanski mojesh)da razprawiash ovcharite w tyrkmeniq taka i o naka ,da razprawqsh che chak ot edno wreme bilo taka(razbiram i predi 19 vek)
gordi ste i s kucheta deto ste dosyrnali ot tyrkmenia i sega ?

tyka ne e tyrkmenia ?kogato ti iznasia si q spomenawash?
User's Signature

#2477 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 06:44 PM

Как би съхранил непритенциозноста на чобанско куче към храната,издържливоста му на глад и бих казал неподкупноста с РК ли,?
или тези качества не са ви нужни(на вас)за разлика от боините ,които преразвивате ,по скоро изкривявате.

Какво мислиш за селкцията по само едно качество и липсата на селекция на всички останали ....това би ли довело до промяна в поведението на породата в бъдеще?
User's Signature

#2478 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 06:57 PM

Цитат

До Лайката:Вече нямаш думи,за това ли боравиш с картинки!Или така ти е по-изгодно?Чао.

Не виждам смисъл да си хабя думите,няма нищо градивно в повечето от постовете ви,явно на повечето им е по лесно да леят безкрайни приказки .?В това повечето явно ги бива,но да произведат и най важно да изведат истинско САО ги няма никакви.
Може да ме плюят ,колкото си искат,не могат да ме обидят,защото няма такъв съдия ,който да не го плюят.А това беше най голямата глупост която каза някой,че бил гледал и слушал,като съдел моя колега от Сърбия и той му бил идол.Ще му е идол докато изведе свое куче при него и след това ще бъде ония скапания съдия. Чао. angelpik
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2479 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 07:44 PM

b)
User's Signature

#2480 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 07:45 PM

Цитат

Количеството,не означава качество. n)

количеството си е количество осбенно в търговията значи има седем хилки само на една снимка ,всички са хубави,и да има някое де няма да става то ше се разбере когато порасне нали?

знаеш ли каква е печалбата на един туркменски овчар? и колко може да изкара ако има две кучки(аз съм имал и повече)
в бг седемдесет агнета струват има ниама колкот еи тези на снимката ?кучета раждат и по два пъти годишно ако искаш?бре ти от една кучка можеш да направиш оборот повече от едно стадо ?разхода не като на 150 маикил
затва драги ниама да съхраниш нищо колкото и да се напъваш,ще плодиш.

когато парите са мотив нищо не става ,те са имали когато не са ги продавали?
User's Signature

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни