Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2512 Потребителят е офлайн   Ivi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 August 2007 - 11:09 AM

Цитат

Цитат

Един въпрос -какво е вълкодав?
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .

????

Без да се намесвам в споровете има такава порода кучета и тя е руска... bl)
User's Signature

Гледайте филма EARTHLINGS, заслужава си!!!

#2513 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 02:35 PM

До Ване Банско :Аз сьм ти препорьчал кутрета от ПЗ и регион преразгледах си написаното и никьде не споменавам ,че нашите са по добри.Никьде не говоря за стойностни и хубави,но стига толкова не е нужно да правим от мухата слон.ПРЕПОРЬКАТА не е задьлжение - не искам да се повтарям повече! Каза ,че познаваш развьдчици от ПЗ и СОФИЯ,кажи ми по 3 имена и от 2 региона.

#2514 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 03:26 PM

Данаилов-това на снимката наистина е ДЖАБАЙ,не знам откьде е попаднала у теб но това не го прави баща на твоето куче,защото сьм сигурен ,че не си присьствал на заплождането.Другият начин за удостоверяване на бащинството е видео клип какьвто ти не притежаваш и накрая поне да имаше едно жьлто листче на което пише Родословие,макар че в родословията на БГ отдавна се вписват кучета които са в отвьдното!!!Това че кучето ти прилича по цвят на този прекрасен екземпляр не го прави негова наследница.Явно и ти си обзет от манията за продажби която напоследьк е коментирана тема.Говорят за някакви си хилки ,Ти си решил да спечелиш някой и друг лесен лев само от това че имаш нещо което прилича на ДЖАБАЙ.Пазарджиклийчета не мога да ти покажа ,защото не познавам хора които в момента имат малки като твоето или на неговата вьзраст за да можеш да сравняваш.Доколкото си спомням преди време Бьрзев Хаус беше побликувал няколко черно-бели кученца, попитай го дали и те не са от ДЖАБАЙ?Поинтересувай се колко кучки има заплодени в БГ досега от този пес?Колко са родили и колко са останали?Чао.

#2515 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 03:56 PM

Ак-Езгер прочетох днес някои твои писания до Лайката и разбрах защо сте се издразнили толкова много относно това за по- добрите. ТА вие си имате цяла купчина шампиончета ,а някой да вземе да каже ,че еди кьде си има по- добри от вашите.Такива неща трудно се прегльщат.Все пак радвам се че разбрах каква е причината,мислех че си се издразнил изцяло от думите на Ване но явно греша! Лайката ще вземе да излезе прав -лесно се става 1 от1.Не му се сьрди на човека и той не ти е харесал кучето но го е направил пьрво на специалката.АЮ-даг какьв шампион на БГ е?Вземете се разберете защото в сайта на ИВ.ДЖ. пише МЕЧО -шампионБГ,а и БЬРЗЕВ с БАЙ е шампион БГ.Изправете ги тези шампиони и един пьт за винаги решете този спор!!!Сулкера независимо по какьв начин е пристигнала в София от МАРТЕН ли пристигна или кацна просто от луната.Кои са софийско развьждане аз не мога да знам ,но кой каквото има за изхвьрляне ВИЕ го прибирате.Прочута шопска прибирливост.Нишо лично.Чао.

#2516 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:13 PM

Цитат

Ак-Езгер прочетох днес някои твои писания до Лайката и разбрах защо сте се издразнили толкова много относно това за по- добрите. ТА вие си имате цяла купчина шампиончета ,а някой да вземе да каже ,че еди кьде си има по- добри от вашите.Такива неща трудно се прегльщат.Все пак радвам се че разбрах каква е причината,мислех че си се издразнил изцяло от думите на Ване но явно греша! Лайката ще вземе да излезе прав -лесно се става 1 от1.Не му се сьрди на човека и той не ти е харесал кучето но го е направил пьрво на специалката.АЮ-даг какьв шампион на БГ е?Вземете се разберете защото в сайта на ИВ.ДЖ. пише МЕЧО -шампионБГ,а и БЬРЗЕВ с БАЙ е шампион БГ.Изправете ги тези шампиони и един пьт за винаги решете този спор!!!Сулкера независимо по какьв начин е пристигнала в София от МАРТЕН ли пристигна или кацна просто от луната.Кои са софийско развьждане аз не мога да знам ,но кой каквото има за изхвьрляне ВИЕ го прибирате.Прочута шопска прибирливост.Нишо лично.Чао.

l) l) l) Пикасо,развеселяваш ме човече b) г-н Димитров,не ме е издразнил.

Жив и здрав!! 1super

#2517 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:16 PM

Цитат

Цитат

Един въпрос -какво е вълкодав?
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .

????

Кажи бре Пйетко.Какво те вълнува?Какво ми хакаш тези въпросителни?Обяснява се на човек който проумява някой неща,иначе е безмислено.

Жив и здрав!

#2518 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:18 PM

Цитат

а що не бил пожелал ,дръгия.

а защо да идва?за да докажеш че имаш кучета при кози?........виждал ли си снимки на дръгия кучетата в есествена среда?само по тях ще разбереш разликите в класите ви?ти дори незнаеш какво да снимаш и как ,виж ако беше ринг на земята ще легнеш да се курдисаш за по яка снимка ,чаткаш от тва,дръгия знае кво е куче в сиурия и зне кога и как да го снима ?на теб тва ти е пулна мъгла,и се пулиш от куде разбрал че за нищо не стават
не се опитваи да хванеш куцхетата в екстериорна поза или такава де ги вади по големи и наперени ,търси цялостна картина на нещата
снимаи поведение(ако го имат) и на снимките да са всички кучета или поне две,

ванко бе щракнал некви ...........макар да са наредени за манджа и овца да не се вижда си личи естественото и истинското поведение

Мисля,че сто пъти обясних,че съм ходил във Влахи и съм видял цялата картинка!

Жив и здрав! 1super

#2519 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:30 PM

цитат на акезгер от друг форум

"Интересно ми е,при кучета отраснали с овцете и продължават да са с овцете, сред природата и куче отгледано в домашни условия при схвтка,тест,борба,без значение как ще го наречем,според вас как ще протече тази среща?

п.с.Аз,бих тес===л мое куче, с куче отраснало в природата,пазейки овцете!Просто ще ми е любопитно да видя,имали някъква разлика в отглеждането на свобода и домашното гледане."

драги ти нали "съхраниаваш" ,как аджеба се случва да не знаеш какво е нещо и да съхраниаваш? не знаеш реакцията на чобанско куче .а го съхраниаваш,ревеш че "другите"били разваляли породата а ти дори незнаеш какво е ,че да го съхраниш ........сам "признаваш" че има разлика,ниакъв там предложи даже 60 на 40 процента за чобанските ? oleeee бе тва и коефиценти ли измислихте в "спорта ви"

а питанките са за теб ,дали ще проумея ,ще видим ,напиши го за хората ,напиши го за себе си,виждам че не пестиш думи когато трябва да се доказваш и опровергаваш някои кои казва нещо за теб и кучетата ти.
и накрая но може би на първо място въпросите ми са по темата ,хич не ме интерсуваш ти?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2520 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 05:36 PM

Брадпит,стократно го написах,че дези две кучета са от два месеца с козите!!!Проумяваш,или не?Ако трябва ще пиша по бавно l) l) l) l) .

Никъде не твърдя,че гледам кучета от сто години и съм най!Също така,не твърдя,че имам кучета със стадо от време оно!

Смея да твърдя,че кучетата ми са с характер и то завиден.

Що се отнася до моят постинг който си постнал,има един начин да проверим дали някой качества на моите псета е запазен.
wink

Давай да танцуваме ;)

Бъди здрав ВЕЛИКИ-ПАСТИРЮ,ЧОБАНИНО,РАЗБИРАЧО. super best worthy worthy worthy worthy worthy worthy

П.С.Знам,че си се хванал за мен като удавник за сламка dribble но не те съветвам да продължаваш.Глупаво ще е.

Може би ще понатрупаш някоя червена точица някъде wink

#2521 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 06:40 PM

гн.Пикасо ти или не си прочел въпроса ми малко по на горе или нещо не ти изнася.Попитах те дали познаваш Вълко и ако го познаваш тои може да ти обясни подробно от каде е внесено това куче в България и как е попаднало в мен.А що се отнася до печалби много е рано да мислиме за тези неща 1super

#2522 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 06:53 PM

И още нещо драги ми Пикасо клипчета със заплождане мога да ти пусна 100 но това за мен не е доказателство.Понеже мисля че ти е известно че на елитни родители могат да се подложат всякакви кутрета.А и не ме интересува какво мислиш за моето куче.Живо и здраво да ми е пък след 2ве години може и да си купиш и ти хубаво кутре dribble

#2523 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:09 PM

драги ще ти кажа защо се захванах с теб ......или по точно защо се захвана ти с мен .на първо много ми харесва да свалиам "разбирачи"на земята.толкоз сте ми елементарни защото знам какво не знаете ,знам и какво си мислите че знаете.дразни ме когато наричат домашен лиубимец чобанско куче,въкодав ,дразни ме когато говрят за неща които ниама как да са видели щото са им чужди ,за неща които трябва да усетиш не да прочетеш,дразня се когато споменават пастирите и традициите само исамо да си придадат тежест на дъмите си ,когато не им удисва"Бъди здрав ВЕЛИКИ-ПАСТИРЮ,ЧОБАНИНО,РАЗБИРАЧО."
в един момент туркменците така правили и нии(дето нямате нищо общо с тях) съхраняваме кучетата им за бъдещото поколение,в следващия момент ама сега не сме 19-20 век и тъка не е туркмения.дразни ме когато лицемерничиш когато обиждаш хора които са ми приятни,които търсят истинското а не откаченото ,хора които не биха ти отвърнали на глупостите защото им е под достоинството,ма аз мога .разговаряики с тебе те се чъвстват така както ти с мен,приятно ли е?

пак почваш с .....глупостите .първо драги тази "среща " е невъзможна то е като да бориш вълк с куче ,няма равенство в условията ?защо?

старите ми вупроси си важат ?басирам се че не можеш да ми отговориш?не за дръго щото ти е мъгла
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2524 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:28 PM

на кое викаш харктер ? питах те могат ли кучетата да не хапят ?вярвам в едно кучетата ти имат добри боини качества ..........нищо друго ниамат .те са наследници наи вероиатно на кучета които са селектирани само и само да спечелят на ринга ,цената която са платили е че не са вече овчарски не са алабаи

характер има и кавказкия вълкодав,що ли му викат така колко ли са удавили вълци,каква ли не манджа е в генетиката им.........и те имат'характер"нали ,чувал съм и че принципно били с по силен "харктер" и от алабая ,значи ли че те са по вълкодави ?значи ли че твоите нямат харктер ако ги сравниш с тях?
User's Signature

#2525 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:32 PM

Цитат

Цитат

Какво мислиш за селкцията по само едно качество и липсата на селекция на всички останали ....това би ли довело до промяна в поведението на породата в бъдеще?

cl)
User's Signature

#2526 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:42 PM

Г-н Данаилов тъи като познавам В.Стефатов повече от добре мога само да ви кажа следното,когато тои каже добърден почваите да броите звездите wink Бради твоите бисери получават коментар на определеното за тази цел място,но от постовете ти личи че за овчарлъка си черпил информация само от песента ,,Когато бях овчарче" dribble ,естествено аз не оспорвам таланта ти да разбираш езика на животните worthy ,България е пълна с феномени ти и Дулитъл сте наи големите oleeee .Пикасо как доидоха,Охламон,Хатар,Баи и много други песове,къде са произведени те wink ?КОГАТО ДАДВАТ ПРИПЛОДИ В НАШТА МИЛА РОДИНА ПОЛУЧЕНАТО ВЕЧЕ Е БЪЛГАРСКО. bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag worthy worthy

#2527 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:49 PM

аждар когато станеш овчарче ще говриш за алабаи .сега си проветриаваш устата покраи търговията .точно като циганите по пазара де викат два чифта за левче.само вие се надвиквате по форумите

кво ще кажеш за тези?

Прикачени файлове

User's Signature

#2528 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 08:17 PM

Бради аз овчарче не искам да ставам b) ,ти може и да се пробаваш, но не вярвам да успееш oleeee ,това е труден занаят и за него колкото и да ти е чудно трябва талант за да успеш.Имам много приятели животновъди и безкраино ги уважавам за тяхното трудолюбие!Тази снимка за каво си я побликувал това,що за кучета са,аз лично по снимки мнение не давам,обичам да ги предценявам в деиствиеКолкото до търговията си прав,за всичко си има хора,аз съм силен в други дисциплиниТи нещо против циганите ли имаш?

#2529 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 08:51 PM

Цитат

Г-н Данаилов тъи като познавам В.Стефатов повече от добре мога само да ви кажа следното,когато тои каже добърден почваите да броите звездите wink Бради твоите бисери получават коментар на определеното за тази цел място,но от постовете ти личи че за овчарлъка си черпил информация само от песента ,,Когато бях овчарче" dribble ,естествено аз не оспорвам таланта ти да разбираш езика на животните worthy ,България е пълна с феномени ти и Дулитъл сте наи големите oleeee .Пикасо как доидоха,Охламон,Хатар,Баи и много други песове,къде са произведени те wink ?КОГАТО ДАДВАТ ПРИПЛОДИ В НАШТА МИЛА РОДИНА ПОЛУЧЕНАТО ВЕЧЕ Е БЪЛГАРСКО. bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag worthy worthy

Г-н Данаилов тъи като познавам В.Стефатов повече от добре мога само да ви кажа следното,когато тои каже добърден почваите да броите звездите wink
Мисля,че това е повече от несериозно!Селекция 95г.започва именно от Шер и Доли.Защо обиждате и отричате своето?А,конкретния човек.....просто не е нужно.До 2007г.House of Valko е производител на над 30 кучета.Нима не е производител,човек,който следва своята линия ,иска да остави нещо след себе си и отгледа кучето си до края му?

#2530 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 09:08 PM

Цитат

аждар когато станеш овчарче ще говриш за алабаи .сега си проветриаваш устата покраи търговията .точно като циганите по пазара де викат два чифта за левче.само вие се надвиквате по форумите

кво ще кажеш за тези?

Прощавай г-н Брадърпит,но би ли обяснил тези кучета каква порода са? oo oleeee

#2531 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 09:15 PM

Абе Пити,я ми обясни кой съм обидил!?Да си видял някъде да псувам като твоя милост!?Повярвай,че тези работи ги умея доста по добре от теб!

Просто не ме познаваш приятелче.

-Когато съм написал нещо,съм го видял на 100%Поинтересувай се твойте мили приятели какви простотий дрънкат за хората.Ок.

Спирам да комуникирам с твоя милост!!!Тълкувай го както пожелаеш. wink Защо не ти отговарям на постовете.

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни