Средноазиатска овчарка
Публикувано: 23 August 2007 - 06:40 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 06:53 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 07:09 PM
в един момент туркменците така правили и нии(дето нямате нищо общо с тях) съхраняваме кучетата им за бъдещото поколение,в следващия момент ама сега не сме 19-20 век и тъка не е туркмения.дразни ме когато лицемерничиш когато обиждаш хора които са ми приятни,които търсят истинското а не откаченото ,хора които не биха ти отвърнали на глупостите защото им е под достоинството,ма аз мога .разговаряики с тебе те се чъвстват така както ти с мен,приятно ли е?
пак почваш с .....глупостите .първо драги тази "среща " е невъзможна то е като да бориш вълк с куче ,няма равенство в условията ?защо?
старите ми вупроси си важат ?басирам се че не можеш да ми отговориш?не за дръго щото ти е мъгла

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 23 August 2007 - 07:28 PM
характер има и кавказкия вълкодав,що ли му викат така колко ли са удавили вълци,каква ли не манджа е в генетиката им.........и те имат'характер"нали ,чувал съм и че принципно били с по силен "харктер" и от алабая ,значи ли че те са по вълкодави ?значи ли че твоите нямат харктер ако ги сравниш с тях?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 23 August 2007 - 07:32 PM
Цитат
Цитат
Какво мислиш за селкцията по само едно качество и липсата на селекция на всички останали ....това би ли довело до промяна в поведението на породата в бъдеще?
cl)

Публикувано: 23 August 2007 - 07:42 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 07:49 PM
кво ще кажеш за тези?
Прикачени файлове
-
360p30410gampr_med.jpg (64.8K)
Брой сваляния: 95

Публикувано: 23 August 2007 - 08:17 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 08:51 PM
Цитат
Г-н Данаилов тъи като познавам В.Стефатов повече от добре мога само да ви кажа следното,когато тои каже добърден почваите да броите звездите wink
Мисля,че това е повече от несериозно!Селекция 95г.започва именно от Шер и Доли.Защо обиждате и отричате своето?А,конкретния човек.....просто не е нужно.До 2007г.House of Valko е производител на над 30 кучета.Нима не е производител,човек,който следва своята линия ,иска да остави нещо след себе си и отгледа кучето си до края му?
Публикувано: 23 August 2007 - 09:08 PM
Цитат
кво ще кажеш за тези?
Прощавай г-н Брадърпит,но би ли обяснил тези кучета каква порода са? oo oleeee
Публикувано: 23 August 2007 - 09:15 PM
Просто не ме познаваш приятелче.
-Когато съм написал нещо,съм го видял на 100%Поинтересувай се твойте мили приятели какви простотий дрънкат за хората.Ок.
Спирам да комуникирам с твоя милост!!!Тълкувай го както пожелаеш. wink Защо не ти отговарям на постовете.
Публикувано: 23 August 2007 - 09:17 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 10:10 PM
Но това не ме интересува.Кучетата ви са хубави и породни и това е най-важното!!!Някои са се родили от това,което искаме да забравиме,човека не е виновен,че го е внесъл.Убедена съм,че лъжа в произведени поколения няма.
Защо г-н Данаилов да няма куче от Джабай?
Публикувано: 23 August 2007 - 10:17 PM
Цитат
Човека твърди,че кучето е от Джабай,друг човек опонира,че не е от Джабай. bl)
Просто по-някой път,много,много се учудвам на хората.Когато някой двърди нещо,да бъде по точен и ясен.
Сиреч,твърдящият да докаже,че кученцето не е от Дж.
Живи и здрави!
Публикувано: 23 August 2007 - 10:46 PM
Публикувано: 23 August 2007 - 10:53 PM
Същото важи и за г-н Данилов.Ако има снимки на скачка,родословие и т.н.при добро желание да ги качи да се спре с този безмислен спор.
Публикувано: 23 August 2007 - 11:18 PM
Публикувано: 24 August 2007 - 01:02 AM
Публикувано: 24 August 2007 - 01:56 AM
Публикувано: 24 August 2007 - 08:46 AM
Ако няма интрижка,светът става скучен b)
Преди време едни господа,говореха,че в едни кучета имало санбернар l) после почнаха да бъбрят,че имало мастиф l) нещеш ли,споделиха,че имало някакъв си пепелянчо super best става дума за КК l) после случайно чух,една друга версия bravoS та в този ред на мисли,да не ти пука.Аз вече съм претръпнал от всякъкви просташки слухове и ми е все едно.Щом се гъбаркат с мен и аз така. wink Щом ме уважават и аз така!
Та не се впрягай.Ако имаш снимки,или родословие,ако искаш ги качи,но и там ще се намери някой да плювне dribble
bgflag bgflag bgflag