Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2501 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 August 2007 - 11:03 PM

Цитат

,когато се явява само едно куче и съдията вика хайде от мен да мине това не е работа.

На няколко изложби г-н Димитров кучета записани не се явяват,или не влизат в ринга.Как мислите?Защо се отказват от участие,но това за домашно. wink

В Белград имаше и Руски кучета,шампиона на Италия и т.н.и кво стана?Ха познайте? wink Та не се опитвайте да минавате с тоя истъркан номер с едно,или две кучета участници!

Лека нощ!!! 1super

#2502 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 11:10 PM

вече е на 4ри месеца гн.Пикасо.Даи да видя твоите пазарджиклии n)

Прикачени файлове

#2503 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 11:11 PM

Цитат

Цитат

,когато се явява само едно куче и съдията вика хайде от мен да мине това не е работа.

На няколко изложби г-н Димитров кучета записани не се явяват,или не влизат в ринга.Как мислите?Защо се отказват от участие,но това за домашно. wink

В Белград имаше и Руски кучета,шампиона на Италия и т.н.и кво стана?Ха познайте? wink Та не се опитвайте да минавате с тоя истъркан номер с едно,или две кучета участници!

Лека нощ!!! 1super

Така е когато на човек не му изнася измества въпроса и за кой ли път не отговаря.Така или иначе няма да отговориш .Ходете си в Белград и там руски кучета като на Камчия.Край. oo
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2504 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 11:19 PM

И това е последната покана гн. Пикасо да ми кажеш как се казва бащата на това кутре.Неговата снимка е малко по на горе bravoS

Прикачени файлове

#2505 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 11:43 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Лека нощ!!! 1super

Така е когато на човек не му изнася измества въпроса и за кой ли път не отговаря.Така или иначе няма да отговориш .Ходете си в Белград и там руски кучета като на Камчия.Край. oo

Край,край,обаче ви сърби ръчицата г-н Димитров.От един час все спирате l) l) l)
-Когато човек,не е запознат с някой нещица,незнам защо трябва да се цупи и всичко да му е криво?А дали ще ходя в Белград,или в Тамбукту b) си е моя работа.Ок.

Г-н Димитров.Колко пъти трябва да ви отговоря на въпросчето.Трудно ли пиша,или нещо ви е повреден монитора за някой писания?

п.с.В моят любим Београд както казват Сърбите wink имаше 7или8 САО само от Бугарско super best от Италия мисля,че бяха 4 Русия имаше няколко и т.н.тъй,че лека нощ велики worthy worthy worthy

#2506 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 06:49 AM

l) big_duel nono
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2507 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:14 AM

да драги така казах,ако ще си вземам крокодил бих искал да е пит ,единственото куче де го настъпих и не ме ухапа ,вашите тва не го могат,макар да били държеливи на болка......обещаното не е като даденото ,вии искате две крави за скачка(тва по традиция ли е ....що не си казвате тарифата),за да ми дадеш кученце ще ми искаш маика си и баща си ,и накрая ше трябва да го храня с гранули ,и колкото и невероятно да ти звъчи трябва и да го уча,понеже е от "ериозна"линия има вероиатност да не може да се впише с останалите което би било пагъбно за него(пагъбно до смърт,
абе драги що не ми отговаряш на въпросите относно кучетата ,?и в твоя саит си ги изтрил ?ако не можеш питаи може и да ти дам ниакои йокер,с неща не ги пише в литератърата?имам чувството че е малко муглиаво поведението на алабая в естествена среда ?не съхраниаваш екстериор а качества раправяш,аиде говори ми ?мен това ме интересува у алабая ?

колко поколения назад трябва да се върнеш за да откриеш работещо куче от линията ти?куцхе охраниавали стада .олко броики ми трябват от твоите за да имам ефективна охрана(наще не са степни вълци)
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2508 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:28 AM

Цитат

А относно двете малки кучета при козите които живеят е Факт!!!И ти ли проговори езика на животните!Като каних другият всезнайко да отидем,що не пожела!?

Както ти казах,трудно ще натрупаш червени точици пред някой хорица,които се опитваш да сваляш

..........тва сега го видях за червените точици ,незнам точно кого имаш в предвид да свалям ама която да съм хванал аман заман съм я заинтригувал,не мога да ги задържам(изклиучвам жената).......червени точки?пак си сбъркал аз сум по черните.гледам в саита ти си ми направил ниакви компилации от постове и си ми затрил вупросите по темите ,и темата която отворих за алабаите в естествена среда?колко си жалък?на кои кво искаш да докажеш ,онези твоите знаят за кво иде реч,дръг там не влиза.кирилицата ти била задължителна и затва си ме трил ,а всичките ми постове са на латиница ,дори и в темата която си отворил за мен?драги не съди за хората със собствения си аршин.
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2509 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:39 AM

а що не бил пожелал ,дръгия.

а защо да идва?за да докажеш че имаш кучета при кози?........виждал ли си снимки на дръгия кучетата в есествена среда?само по тях ще разбереш разликите в класите ви?ти дори незнаеш какво да снимаш и как ,виж ако беше ринг на земята ще легнеш да се курдисаш за по яка снимка ,чаткаш от тва,дръгия знае кво е куче в сиурия и зне кога и как да го снима ?на теб тва ти е пулна мъгла,и се пулиш от куде разбрал че за нищо не стават
не се опитваи да хванеш куцхетата в екстериорна поза или такава де ги вади по големи и наперени ,търси цялостна картина на нещата
снимаи поведение(ако го имат) и на снимките да са всички кучета или поне две,

ванко бе щракнал некви ...........макар да са наредени за манджа и овца да не се вижда си личи естественото и истинското поведение
User's Signature

#2510 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:46 AM

Цитат

Какво мислиш за селкцията по само едно качество и липсата на селекция на всички останали ....това би ли довело до промяна в поведението на породата в бъдеще?

for ak-ezgzr
User's Signature

#2511 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:47 AM

Цитат

Един въпрос -какво е вълкодав?
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .

????
User's Signature

#2512 Потребителят е офлайн   Ivi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 11:09 AM

Цитат

Цитат

понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .

????

Без да се намесвам в споровете има такава порода кучета и тя е руска... bl)
User's Signature

Гледайте филма EARTHLINGS, заслужава си!!!

#2513 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 02:35 PM

До Ване Банско :Аз сьм ти препорьчал кутрета от ПЗ и регион преразгледах си написаното и никьде не споменавам ,че нашите са по добри.Никьде не говоря за стойностни и хубави,но стига толкова не е нужно да правим от мухата слон.ПРЕПОРЬКАТА не е задьлжение - не искам да се повтарям повече! Каза ,че познаваш развьдчици от ПЗ и СОФИЯ,кажи ми по 3 имена и от 2 региона.

#2514 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 03:26 PM

Данаилов-това на снимката наистина е ДЖАБАЙ,не знам откьде е попаднала у теб но това не го прави баща на твоето куче,защото сьм сигурен ,че не си присьствал на заплождането.Другият начин за удостоверяване на бащинството е видео клип какьвто ти не притежаваш и накрая поне да имаше едно жьлто листче на което пише Родословие,макар че в родословията на БГ отдавна се вписват кучета които са в отвьдното!!!Това че кучето ти прилича по цвят на този прекрасен екземпляр не го прави негова наследница.Явно и ти си обзет от манията за продажби която напоследьк е коментирана тема.Говорят за някакви си хилки ,Ти си решил да спечелиш някой и друг лесен лев само от това че имаш нещо което прилича на ДЖАБАЙ.Пазарджиклийчета не мога да ти покажа ,защото не познавам хора които в момента имат малки като твоето или на неговата вьзраст за да можеш да сравняваш.Доколкото си спомням преди време Бьрзев Хаус беше побликувал няколко черно-бели кученца, попитай го дали и те не са от ДЖАБАЙ?Поинтересувай се колко кучки има заплодени в БГ досега от този пес?Колко са родили и колко са останали?Чао.

#2515 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 03:56 PM

Ак-Езгер прочетох днес някои твои писания до Лайката и разбрах защо сте се издразнили толкова много относно това за по- добрите. ТА вие си имате цяла купчина шампиончета ,а някой да вземе да каже ,че еди кьде си има по- добри от вашите.Такива неща трудно се прегльщат.Все пак радвам се че разбрах каква е причината,мислех че си се издразнил изцяло от думите на Ване но явно греша! Лайката ще вземе да излезе прав -лесно се става 1 от1.Не му се сьрди на човека и той не ти е харесал кучето но го е направил пьрво на специалката.АЮ-даг какьв шампион на БГ е?Вземете се разберете защото в сайта на ИВ.ДЖ. пише МЕЧО -шампионБГ,а и БЬРЗЕВ с БАЙ е шампион БГ.Изправете ги тези шампиони и един пьт за винаги решете този спор!!!Сулкера независимо по какьв начин е пристигнала в София от МАРТЕН ли пристигна или кацна просто от луната.Кои са софийско развьждане аз не мога да знам ,но кой каквото има за изхвьрляне ВИЕ го прибирате.Прочута шопска прибирливост.Нишо лично.Чао.

#2516 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:13 PM

Цитат

Ак-Езгер прочетох днес някои твои писания до Лайката и разбрах защо сте се издразнили толкова много относно това за по- добрите. ТА вие си имате цяла купчина шампиончета ,а някой да вземе да каже ,че еди кьде си има по- добри от вашите.Такива неща трудно се прегльщат.Все пак радвам се че разбрах каква е причината,мислех че си се издразнил изцяло от думите на Ване но явно греша! Лайката ще вземе да излезе прав -лесно се става 1 от1.Не му се сьрди на човека и той не ти е харесал кучето но го е направил пьрво на специалката.АЮ-даг какьв шампион на БГ е?Вземете се разберете защото в сайта на ИВ.ДЖ. пише МЕЧО -шампионБГ,а и БЬРЗЕВ с БАЙ е шампион БГ.Изправете ги тези шампиони и един пьт за винаги решете този спор!!!Сулкера независимо по какьв начин е пристигнала в София от МАРТЕН ли пристигна или кацна просто от луната.Кои са софийско развьждане аз не мога да знам ,но кой каквото има за изхвьрляне ВИЕ го прибирате.Прочута шопска прибирливост.Нишо лично.Чао.

l) l) l) Пикасо,развеселяваш ме човече b) г-н Димитров,не ме е издразнил.

Жив и здрав!! 1super

#2517 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:16 PM

Цитат

Цитат

????

Кажи бре Пйетко.Какво те вълнува?Какво ми хакаш тези въпросителни?Обяснява се на човек който проумява някой неща,иначе е безмислено.

Жив и здрав!

#2518 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:18 PM

Цитат

а що не бил пожелал ,дръгия.

а защо да идва?за да докажеш че имаш кучета при кози?........виждал ли си снимки на дръгия кучетата в есествена среда?само по тях ще разбереш разликите в класите ви?ти дори незнаеш какво да снимаш и как ,виж ако беше ринг на земята ще легнеш да се курдисаш за по яка снимка ,чаткаш от тва,дръгия знае кво е куче в сиурия и зне кога и как да го снима ?на теб тва ти е пулна мъгла,и се пулиш от куде разбрал че за нищо не стават
не се опитваи да хванеш куцхетата в екстериорна поза или такава де ги вади по големи и наперени ,търси цялостна картина на нещата
снимаи поведение(ако го имат) и на снимките да са всички кучета или поне две,

ванко бе щракнал некви ...........макар да са наредени за манджа и овца да не се вижда си личи естественото и истинското поведение

Мисля,че сто пъти обясних,че съм ходил във Влахи и съм видял цялата картинка!

Жив и здрав! 1super

#2519 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 04:30 PM

цитат на акезгер от друг форум

"Интересно ми е,при кучета отраснали с овцете и продължават да са с овцете, сред природата и куче отгледано в домашни условия при схвтка,тест,борба,без значение как ще го наречем,според вас как ще протече тази среща?

п.с.Аз,бих тес===л мое куче, с куче отраснало в природата,пазейки овцете!Просто ще ми е любопитно да видя,имали някъква разлика в отглеждането на свобода и домашното гледане."

драги ти нали "съхраниаваш" ,как аджеба се случва да не знаеш какво е нещо и да съхраниаваш? не знаеш реакцията на чобанско куче .а го съхраниаваш,ревеш че "другите"били разваляли породата а ти дори незнаеш какво е ,че да го съхраниш ........сам "признаваш" че има разлика,ниакъв там предложи даже 60 на 40 процента за чобанските ? oleeee бе тва и коефиценти ли измислихте в "спорта ви"

а питанките са за теб ,дали ще проумея ,ще видим ,напиши го за хората ,напиши го за себе си,виждам че не пестиш думи когато трябва да се доказваш и опровергаваш някои кои казва нещо за теб и кучетата ти.
и накрая но може би на първо място въпросите ми са по темата ,хич не ме интерсуваш ти?
User's Signature

#2520 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 05:36 PM

Брадпит,стократно го написах,че дези две кучета са от два месеца с козите!!!Проумяваш,или не?Ако трябва ще пиша по бавно l) l) l) l) .

Никъде не твърдя,че гледам кучета от сто години и съм най!Също така,не твърдя,че имам кучета със стадо от време оно!

Смея да твърдя,че кучетата ми са с характер и то завиден.

Що се отнася до моят постинг който си постнал,има един начин да проверим дали някой качества на моите псета е запазен.
wink

Давай да танцуваме ;)

Бъди здрав ВЕЛИКИ-ПАСТИРЮ,ЧОБАНИНО,РАЗБИРАЧО. super best worthy worthy worthy worthy worthy worthy

П.С.Знам,че си се хванал за мен като удавник за сламка dribble но не те съветвам да продължаваш.Глупаво ще е.

Може би ще понатрупаш някоя червена точица някъде wink

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема