Публикувано: 23 August 2007 - 04:30 PM
цитат на акезгер от друг форум
"Интересно ми е,при кучета отраснали с овцете и продължават да са с овцете, сред природата и куче отгледано в домашни условия при схвтка,тест,борба,без значение как ще го наречем,според вас как ще протече тази среща?
п.с.Аз,бих тес===л мое куче, с куче отраснало в природата,пазейки овцете!Просто ще ми е любопитно да видя,имали някъква разлика в отглеждането на свобода и домашното гледане."
драги ти нали "съхраниаваш" ,как аджеба се случва да не знаеш какво е нещо и да съхраниаваш? не знаеш реакцията на чобанско куче .а го съхраниаваш,ревеш че "другите"били разваляли породата а ти дори незнаеш какво е ,че да го съхраниш ........сам "признаваш" че има разлика,ниакъв там предложи даже 60 на 40 процента за чобанските ? oleeee бе тва и коефиценти ли измислихте в "спорта ви"
а питанките са за теб ,дали ще проумея ,ще видим ,напиши го за хората ,напиши го за себе си,виждам че не пестиш думи когато трябва да се доказваш и опровергаваш някои кои казва нещо за теб и кучетата ти.
и накрая но може би на първо място въпросите ми са по темата ,хич не ме интерсуваш ти?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"