Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2521 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 August 2007 - 06:40 PM

гн.Пикасо ти или не си прочел въпроса ми малко по на горе или нещо не ти изнася.Попитах те дали познаваш Вълко и ако го познаваш тои може да ти обясни подробно от каде е внесено това куче в България и как е попаднало в мен.А що се отнася до печалби много е рано да мислиме за тези неща 1super

#2522 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 06:53 PM

И още нещо драги ми Пикасо клипчета със заплождане мога да ти пусна 100 но това за мен не е доказателство.Понеже мисля че ти е известно че на елитни родители могат да се подложат всякакви кутрета.А и не ме интересува какво мислиш за моето куче.Живо и здраво да ми е пък след 2ве години може и да си купиш и ти хубаво кутре dribble

#2523 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:09 PM

драги ще ти кажа защо се захванах с теб ......или по точно защо се захвана ти с мен .на първо много ми харесва да свалиам "разбирачи"на земята.толкоз сте ми елементарни защото знам какво не знаете ,знам и какво си мислите че знаете.дразни ме когато наричат домашен лиубимец чобанско куче,въкодав ,дразни ме когато говрят за неща които ниама как да са видели щото са им чужди ,за неща които трябва да усетиш не да прочетеш,дразня се когато споменават пастирите и традициите само исамо да си придадат тежест на дъмите си ,когато не им удисва"Бъди здрав ВЕЛИКИ-ПАСТИРЮ,ЧОБАНИНО,РАЗБИРАЧО."
в един момент туркменците така правили и нии(дето нямате нищо общо с тях) съхраняваме кучетата им за бъдещото поколение,в следващия момент ама сега не сме 19-20 век и тъка не е туркмения.дразни ме когато лицемерничиш когато обиждаш хора които са ми приятни,които търсят истинското а не откаченото ,хора които не биха ти отвърнали на глупостите защото им е под достоинството,ма аз мога .разговаряики с тебе те се чъвстват така както ти с мен,приятно ли е?

пак почваш с .....глупостите .първо драги тази "среща " е невъзможна то е като да бориш вълк с куче ,няма равенство в условията ?защо?

старите ми вупроси си важат ?басирам се че не можеш да ми отговориш?не за дръго щото ти е мъгла
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2524 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:28 PM

на кое викаш харктер ? питах те могат ли кучетата да не хапят ?вярвам в едно кучетата ти имат добри боини качества ..........нищо друго ниамат .те са наследници наи вероиатно на кучета които са селектирани само и само да спечелят на ринга ,цената която са платили е че не са вече овчарски не са алабаи

характер има и кавказкия вълкодав,що ли му викат така колко ли са удавили вълци,каква ли не манджа е в генетиката им.........и те имат'характер"нали ,чувал съм и че принципно били с по силен "харктер" и от алабая ,значи ли че те са по вълкодави ?значи ли че твоите нямат харктер ако ги сравниш с тях?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2525 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:32 PM

Цитат

Цитат

Какво мислиш за селкцията по само едно качество и липсата на селекция на всички останали ....това би ли довело до промяна в поведението на породата в бъдеще?

cl)
User's Signature

#2526 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:42 PM

Г-н Данаилов тъи като познавам В.Стефатов повече от добре мога само да ви кажа следното,когато тои каже добърден почваите да броите звездите wink Бради твоите бисери получават коментар на определеното за тази цел място,но от постовете ти личи че за овчарлъка си черпил информация само от песента ,,Когато бях овчарче" dribble ,естествено аз не оспорвам таланта ти да разбираш езика на животните worthy ,България е пълна с феномени ти и Дулитъл сте наи големите oleeee .Пикасо как доидоха,Охламон,Хатар,Баи и много други песове,къде са произведени те wink ?КОГАТО ДАДВАТ ПРИПЛОДИ В НАШТА МИЛА РОДИНА ПОЛУЧЕНАТО ВЕЧЕ Е БЪЛГАРСКО. bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag worthy worthy

#2527 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 07:49 PM

аждар когато станеш овчарче ще говриш за алабаи .сега си проветриаваш устата покраи търговията .точно като циганите по пазара де викат два чифта за левче.само вие се надвиквате по форумите

кво ще кажеш за тези?

Прикачени файлове

User's Signature

#2528 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 08:17 PM

Бради аз овчарче не искам да ставам b) ,ти може и да се пробаваш, но не вярвам да успееш oleeee ,това е труден занаят и за него колкото и да ти е чудно трябва талант за да успеш.Имам много приятели животновъди и безкраино ги уважавам за тяхното трудолюбие!Тази снимка за каво си я побликувал това,що за кучета са,аз лично по снимки мнение не давам,обичам да ги предценявам в деиствиеКолкото до търговията си прав,за всичко си има хора,аз съм силен в други дисциплиниТи нещо против циганите ли имаш?

#2529 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 08:51 PM

Цитат

Г-н Данаилов тъи като познавам В.Стефатов повече от добре мога само да ви кажа следното,когато тои каже добърден почваите да броите звездите wink Бради твоите бисери получават коментар на определеното за тази цел място,но от постовете ти личи че за овчарлъка си черпил информация само от песента ,,Когато бях овчарче" dribble ,естествено аз не оспорвам таланта ти да разбираш езика на животните worthy ,България е пълна с феномени ти и Дулитъл сте наи големите oleeee .Пикасо как доидоха,Охламон,Хатар,Баи и много други песове,къде са произведени те wink ?КОГАТО ДАДВАТ ПРИПЛОДИ В НАШТА МИЛА РОДИНА ПОЛУЧЕНАТО ВЕЧЕ Е БЪЛГАРСКО. bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag worthy worthy

Г-н Данаилов тъи като познавам В.Стефатов повече от добре мога само да ви кажа следното,когато тои каже добърден почваите да броите звездите wink
Мисля,че това е повече от несериозно!Селекция 95г.започва именно от Шер и Доли.Защо обиждате и отричате своето?А,конкретния човек.....просто не е нужно.До 2007г.House of Valko е производител на над 30 кучета.Нима не е производител,човек,който следва своята линия ,иска да остави нещо след себе си и отгледа кучето си до края му?

#2530 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 09:08 PM

Цитат

аждар когато станеш овчарче ще говриш за алабаи .сега си проветриаваш устата покраи търговията .точно като циганите по пазара де викат два чифта за левче.само вие се надвиквате по форумите

кво ще кажеш за тези?

Прощавай г-н Брадърпит,но би ли обяснил тези кучета каква порода са? oo oleeee

#2531 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 09:15 PM

Абе Пити,я ми обясни кой съм обидил!?Да си видял някъде да псувам като твоя милост!?Повярвай,че тези работи ги умея доста по добре от теб!

Просто не ме познаваш приятелче.

-Когато съм написал нещо,съм го видял на 100%Поинтересувай се твойте мили приятели какви простотий дрънкат за хората.Ок.

Спирам да комуникирам с твоя милост!!!Тълкувай го както пожелаеш. wink Защо не ти отговарям на постовете.

#2532 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 09:17 PM

Селекцията в която участват Шер и Доли е започнала през 2000г.,тъи като те са родени на 30.10.1995г. и просто е невъзможно чисто технически да участват в селекция, през 1995 предполагам че сте го чули от Вълко.За конкретния човек е нужно тъи като го препоръчват като човек даващ пълна информация oleeee , ако на лъжата краката са къси то тои би трябвало да ходи по сливици wink Кои е производител решават хорато които ползват произведеното в даден питомник,идват ли да търсят пак след като вече са си взели,значи си на прав път.Ако не даи боже почнат на някои да му ги връщат редно е да се замисли какво е произвел.Дали някои има линия пак се решава от другите за добро или лошо.нЕ ЗНАМ ЗАЩО СТЕ ОСТАНАЛА С ВПЕЧАТЛЕНИ ЧЕ СЕ ОТКАЗВАМ ОТ СВОЕТО,НИМА НЕ СТЕ СЕ УБЕДИЛА ЧЕ СЪМ ДОСТА УПОРИТ И НЕСГОВОРЧИВ w)

#2533 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:10 PM

Не,както винаги нещо не се разбрахме!Уважавам труда на всеки,вашия също.Несговорчивостта ви ми е особено позната.
Но това не ме интересува.Кучетата ви са хубави и породни и това е най-важното!!!Някои са се родили от това,което искаме да забравиме,човека не е виновен,че го е внесъл.Убедена съм,че лъжа в произведени поколения няма.
Защо г-н Данаилов да няма куче от Джабай?

#2534 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:17 PM

Цитат

Защо г-н Данаилов да няма куче от Джабай?

Човека твърди,че кучето е от Джабай,друг човек опонира,че не е от Джабай. bl)
Просто по-някой път,много,много се учудвам на хората.Когато някой двърди нещо,да бъде по точен и ясен.
Сиреч,твърдящият да докаже,че кученцето не е от Дж.

Живи и здрави!

#2535 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:46 PM

Когато г-н Данаилов публикува снимка или клип от скачката на Джабаи и маиката на неговото кученце,причина за спор няма да има.Нали Вие самата искате това за да издадете родословие.Наи добре до сега се представя г-н Н.Събев от п-к Мартен тои е направо за пример в това отношение.Вие самата бихте ли издали родословие ако не са спазени тези процедури,или маиката и бащата са без легитимни родословия?Г-н Данаилов може да побликува и родословието на своето куче и при наличие на такова спора е безмислен. cheers

#2536 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 10:53 PM

Незнам защо трябва да дълбаем ние за даденото куче? oleeee Ако г-на който твърди,че не дете на Джабай,да се аргументира.Факти!

Същото важи и за г-н Данилов.Ако има снимки на скачка,родословие и т.н.при добро желание да ги качи да се спре с този безмислен спор.

#2537 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 11:18 PM

Чакаме родословие и снимки,просто от интерес,уточнявам че аз лично не споря с никои по този въпрос cheers .Ако се побликува и родословието на Джабаи също би било прекрасно 1super Пикасо би трябвало също да обясни защо е толкова придирчив точно към това кученце и г-н Данаилов,за софииските е ясно,те не отговарят на неговите високи изисквания.Пикасо покажи какво си произвел ти та летвата е вдигнат толкова високо,само да не стане като с БП,МНОГО ПРИКАЗКИ МАЛКО ФАКТИ. 1super

#2538 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 01:02 AM

Г-н Данаилов никога не сьм вярвал ,че може да има наивни хора като вас,не вярвам сьщо и на човека който ви е подвел,а дали вашето куче е от Джабай изобщо не ми пука.Бяхте поискали мнение ,толкова време никой не ви каза нищо и когато някой изрази своето мислене защо -така ,защо -онака.СУКЕРА беше изчерпателен,тьй като явно много по-добре познава Вьлко от мен.А ти ако имаш някои от изброените по - горе от мен неща покажи ги ,спора свьршва!Против теб нямам нищо и против кучето ти нямам нищо.Едно животинче без уши и опашка.От теб не бих си купил куче за нищо на света дори ако струваше и 1 лев.

#2539 Потребителят е офлайн   danailov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 01:56 AM

Драги ми смехурко (Пикасо).Не знам до колко познаваш Вълко.Но моето кутре аз лично съм го купил от Македония и знам за какво става въпрос bl) И не само че e oт НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДЖАБАИ а и маика и е сестра на ВАРНАЙ wink А що се отнася до измислени документи и ФОТОСИ,както казах по горе за мен това не са доказателства oleeee Ако някои може да докаже ЧЕ МОЕТО КУЧЕ Е ОТ ДРУГИ РОДИТЕЛИ нека го нправи с факти а не с измислени писания s) И както казват Руснаците ,,ПОЖИВЬОМ УВИДИМ'' bgflag bgflag bgflag

#2540 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 08:46 AM

г-н,Данилов.

Ако няма интрижка,светът става скучен b)
Преди време едни господа,говореха,че в едни кучета имало санбернар l) после почнаха да бъбрят,че имало мастиф l) нещеш ли,споделиха,че имало някакъв си пепелянчо super best става дума за КК l) после случайно чух,една друга версия bravoS та в този ред на мисли,да не ти пука.Аз вече съм претръпнал от всякъкви просташки слухове и ми е все едно.Щом се гъбаркат с мен и аз така. wink Щом ме уважават и аз така!

Та не се впрягай.Ако имаш снимки,или родословие,ако искаш ги качи,но и там ще се намери някой да плювне dribble

bgflag bgflag bgflag

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема