Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#4441 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 April 2008 - 03:34 PM

Джони,ти откъде преценяваш за селекцията ми,на базата на кои факти? За да дадеш оценка,дай твой пример.Няма го.Както го няма и на ония писарушки.Това е.Да видя резултат и ще мисля. А кучката е моя.Не ми е платена.

#4442 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 03:43 PM

мартен аз вярвам че вярваш във себе си ,човек обаче трябва да го признаят ,не да се признава за наи големия развъдчик в бг и да се има за един от наи добрите в света .понеже отглеждаш търкменски алабаи ,твоите съдници трябва да са онези на които мад щяла да се опита да набута кученца а ти са мо си разправяш че са такива и то на хора детооо.так?
за кучката ваши си работи .те ся едни взаимоотношения нищо немога да ви разбера ,обаче при нас ако аз дам на някои куче ,негово е .защо как за колко с пари или без няма значение.Ако някои ден кажа че тва куче е мое ,ония ще ми тегли една маина веднага за това че го изкарвам крадец ,случвало ми се .казах го в умисъл че кучето е от мое котило ,подарих му .след време идва и ме пита верно ли е че тва и тва куче .не бе човек ....ама така си говорел внимаваи кво разправяш .няма документи няма нищо ,просто всеки си държи на думата
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4443 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 03:54 PM

Цитат

А кучката е моя.Не ми е платена.
B)БИНГО винаги съм се чудел на кучешката лоялност на мад към теб ,ето с какво си я вързал .... :-не ти прави чест
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4444 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:03 PM

Аз пак те питам: откъде съдиш за екстериор и работни качества за моите кучета,без никога да си ги виждал? ;D Форумен кучкар?

#4445 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:15 PM

;Dа на тия дето са ги виждали мнението какво е? ;D,затва ли вече не ходиш по изложби ?за да си ги виждаш и оценяш само ти ,казах ти когато ти признаят други хора селекцията тогава ще се гордееш инак няма лошо да си ги харесваш ,комплименти и по форума приемаш инак нали? предоставяш записи на тестове с балони ,а междувременно предашишхак за да влезе в крак,тва го няма на записа де....всъщност маи някъде имаше как лепкаш едно куче с повода
кои ти признава селцкията не са ли тези за които аз ти говорех
добре форъмен кучкар съм а ти кво правиш тук?показваш на живо стоката ? ;D,хвалиш си се щото ти умряла циганката  ;D ;D ;D

пп защо не искаш да даваш на мад да запложда?страх те е да не изкара нещо хубаво ...ако се получи нещо от тая връзка -имаш заслуги ,ако не се на неина отговорност е ,а ти кво правиш?злобееш?
User's Signature

#4446 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:26 PM

Цитат

Джони,ти откъде преценяваш за селекцията ми,на базата на кои факти?

изходния материал е с пословично родословие световно известни кучета (имаш мерак и пари личи си) поколението им са известни повече със странностите на собственика.къде бе тая кръв ,къде е сега и къде ще иде ?ФАКТ е че си купил ценна кръв,шампиони, факт е че не са се доказали никъде,даже и в екстериорна изложба ,изключвам теб и тестовете ти защото предците им ги е признал света а не ти ,твоите си само ти

пп имаш уникалната възможност да говориш с откровен човек ,признавам че виждам и хубави неща в теб но тях ще ги оставя за верните ти кучета които за разлика от мен не могат да бъдат толкоз откровени ,чак болезнено маи
User's Signature

#4447 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:32 PM

Джони,научи се да четеш .Всички титли са публикувани.Оценка за работни качества кой,Лайката ли ще ми ги даде?
Съветнико,пак двойка бре,не стават съветите ти  ;D

#4448 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:37 PM

Цитат

Джони,научи се да четеш .Всички титли са публикувани.Оценка за работни качества кой,Лайката ли ще ми ги даде?
Съветнико,пак двойка бре,не стават съветите ти  ;D

на ;Dхак джинса има ли същите титли ...и съветник ли съм ти или не ?ти пак незнаеш кво искаш

и не отговаряи едностранчиво ,защо недаваш хак да заплоди багира ?
User's Signature

#4449 Потребителят е офлайн   MMM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:40 PM

Г-н Нur,
Може би не разбрахте  какво исках да ви кажа или поне така ви изнася...
Да не би тази тема да не е достойна за снимките на вашите любимци?

#4450 Потребителят е офлайн   Mirco Crocop Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:42 PM

Цитат

за своите ъмнаисе години ,половината от които несъзнателен живот

;D

за познанията съм й ги признал многократно
ама да се има за некъф катализатор на азиатската кинология
анализи на хора и развъдници без никой да й ги е искал....

просто требе со кротце, со благо...

Цитат

и вземи прочети подписа

кой подпис?
моя?
твоя?
нейния?
май всички съм ги чел...
а ти?

Цитат

на бенхур кажи да не бие децата щото като остарее ще му ритат бастуна .ако може да им помогне добре, ако неможе да не им пречи ,защото бъдещето е пред тях

тва ако беше към мне, го поясни малко...
User's Signature

Всеки индивидуално може да допринесе глобално!

http://zine.edno.bg/...zelen_joker.pdf

#4451 Потребителят е офлайн   MMM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:45 PM

Цитат

Г-н Нur,
Може би не разбрахте  какво исках да ви кажа или поне така ви изнася...

Г-н Нur,
Ако е така ще Ви разбера...

#4452 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:46 PM

Цитат

Цитат

Г-н Нur,
Може би не разбрахте  какво исках да ви кажа или поне така ви изнася...

Г-н Нur,
Ако е така ще Ви разбера...

Гопожо МММ,пуснете снимки на вашите любимци,така да им се порадваме,да ги оценим. ;D

#4453 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:50 PM

Цитат

Цитат

изходния материал е с пословично родословие световно известни кучета (имаш мерак и пари личи си) поколението им са известни повече със странностите на собственика.къде бе тая кръв ,къде е сега и къде ще иде ?ФАКТ е че си купил ценна кръв,шампиони, факт е че не са се доказали никъде,даже и в екстериорна изложба ,изключвам теб и тестовете ти защото предците им ги е признал света а не ти ,твоите си само ти

пп имаш уникалната възможност да говориш с откровен човек ,признавам че виждам и хубави неща в теб но тях ще ги оставя за верните ти кучета които за разлика от мен не могат да бъдат толкоз откровени ,чак болезнено маи

Джони,
1.Правя тестовете,като каня световно известни личности да оценяват.
2.Не ходя на изложби от 2005 година,когато решиха да не допуснат мои два титуловани шампиона на монопородната изложба в Казичене.И за това нямаха очи да ми го кажат лично,а пратиха Христо Костадиновчето,който с наведени очички ми обясни че щото някой много ми се е сърдил...Все едно че ще оценяват гащите ми,не кучетата Мартен БГ.
3.Работя само с кучета,доказани не само по кръв но и с работа.
Това е съветнико,припомням ти в резюме написаното от мен тук в тази тема,за да престанеш да.........;D

#4454 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 05:57 PM

;D,сещаш се ти .ма се правиш на тъпо парче ,неиния подпис разбира се .....ше видите кат стане тигър

а другия пост бе ....чукаи самара да се сеща магарето

за катализатора и анализите а какъв е начина да постигнеш своето
научила е (тва ти го казваш) анализрала е наученото (пак ти го казваш) .....и тръгва към целта си ма старите се обиждат щото ще ги згази или изпревари (тва вече ти не го можеш).те се чувстват засегнати искат да се върви по техните стъпки (или свирка незнам коя е по подходящата дума)те тва вече е за хора като теб

добре ...ти би ли ми казал какво толкоз би коствало на мартен ако разреши подобна връзка? страх го е да не се окаже зад нея или да го згази ......пу за едно е---е струва ли си ,на мен кучета щеше да ми подарява ,и му вярвах ,честно .
User's Signature

#4455 Потребителят е офлайн   graveheart Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 06:14 PM

Цитат

Хубава женска,кои са и родителите?

срам несрам трябва да призная че не съм ги виждал,кучето го зех така да се каже спонтанно (това ми е 1вото кутре,изключвам 2 други които съм гледал като дете) хората от които го зех можеха да ми набутат секакъв мелез за САО но не го направиха за мен  е важно че кучето ми стана много скъпо така да се каже то вече не е просто куче а нещо повече(мисля че ме разбирате какво имам предвид),ше оставя те ако желаят да дадът инфо за "родата" му , да не зема да сгреша нещо и да стане некоя интрига(понеже знам че посещават този форум) така и сега да поставя некои въпроси отговорите на които ще ми помогнат да подобрря отглеждането му,колко често трябва да го развеждам, аз го правя всяка сутрин по около 1 час,храня го 3 пъти дневно,давам гранула,месни консерви,хляб,различни други месни продукти понякога му дава и кокали да си глозга,днес я премерих 32 кила-+ 1 кило че мърдаше и не можах апсолютно точно да я измера

#4456 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 06:15 PM

Джони,
кой има интерес да не ходя на изложби? Кой има интерес да разправя че немали паспорти кутретата?
Мисли,съветнико,ама с горната главица..

#4457 Потребителят е офлайн   Mirco Crocop Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 06:16 PM

Цитат

;D,сещаш се ти .ма се правиш на тъпо парче ,неиния подпис разбира се .....ше видите кат стане тигър

а другия пост бе ....чукаи самара да се сеща магарето

за катализатора и анализите а какъв е начина да постигнеш своето
научила е (тва ти го казваш) анализрала е наученото (пак ти го казваш) .....и тръгва към целта си ма старите се обиждат щото ще ги згази или изпревари (тва вече ти не го можеш).те се чувстват засегнати искат да се върви по техните стъпки (или свирка незнам коя е по подходящата дума)те тва вече е за хора като теб

добре ...ти би ли ми казал какво толкоз би коствало на мартен ако разреши подобна връзка? страх го е да не се окаже зад нея или да го згази ......пу за едно е---е струва ли си ,на мен кучета щеше да ми подарява ,и му вярвах ,честно .

аз с твоя подпис не съм съгласен
май само ти правиш изключение...

ти да не я обичаш тайно?
да не си на "'найсе години" неизлечимо влюбен в нея
защо обсъждаш НЕЯ в този форум?!?
напиши нещо за азиатци
дори и за други кучета

не си интересен
вече
до отегчение познат

защо АЗ ще давам на ТЕБ обяснение за решението на НЯКОЙ друг към ЧЕТВЪРТИ?!?
не се надценявай!!!   ;)

за интриги повече няма да ти отговарям
приеми го лично!   B)
User's Signature

Всеки индивидуално може да допринесе глобално!

http://zine.edno.bg/...zelen_joker.pdf

#4458 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 06:17 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Джони,
2.Не ходя на изложби от 2005 година,когато решиха да не допуснат мои два титуловани шампиона на монопородната изложба в Казичене.И за това нямаха очи да ми го кажат лично,а пратиха Христо Костадиновчето,който с наведени очички ми обясни че щото някой много ми се е сърдил...Все едно че ще оценяват гащите ми,не кучетата Мартен БГ.
Това е съветнико,припомням ти в резюме написаното от мен тук в тази тема,за да престанеш да сводничиш ;D

съветнико?я поясни първо заплатата  ;D.
за тестовете ти .има тема що не вземеш да пишеш там за тях че не са ми много ясни.
във връзка със тях може ли куче което не от чобанска порода да пази стадото?
а може ли куче от нечобанска порода да мине тествете ти ?даже по лесно ще ги мине

тест.странна дума немислиш ли .можеш ли да накраш човек да мине iq тест при условие че неможе да чете ...а можеш ли за същия да докажеш че коефицнета му е нула

казах ти и в твоя саит .......всички работни изпити са след някакво обучение ,поведението и качествата (което ти търсиш )са резултат на инстинкт и ОБУЧЕНИЕ .под дъмичката обучение разбираи всичко което кучето е видяло чуло подушило усетило и тн.т .до момента, на базата на кето то натрупва опит

пример с хак ......куче де не се дава лесно ,и е яло маи гиостерици от теб ,регира по съвсем различе начин ,ако е никога не е ситирдосвано .има кучета де незнаят кво е сопа и скачат да я хапят като им посегнеш ,същите после могат само като я видят да изпълняват легни .тва се казва лош опит

ако кучетата са обучени по един и същи начин тогава да разправяш че се дължи на гентиката им
на шутцхунда никои не казва закво не става ,преполага се че няма данни ако не издържи ,но всички са учени
при ловните на никои не му дреме че кучето ти за пръв път видяло прасе и се шашка

тия тестове ща довършат ,смяташ ли да ги правиш пак?ако се окаже грешка ,и разбереш че си скопил къчета чиято кръв евентъално би била продулжение на пордоата ? тва е по лошо отколкото да дадеш на мад да заплоди,дет незнам даже за грешка ли го имаш или просто напук не даваш
User's Signature

#4459 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 06:24 PM

Цитат

Джони,
кой има интерес да не ходя на изложби? Кой има интерес да разправя че немали паспорти кутретата?
Мисли,съветнико,ама с горната главица..

незнам кои ,сещам се за един двама да речем .а кои е виновен? а защо се стигна дотам .и само с твоите кучета ли е така ? само ти ли си честния де не си пада по продажба на родословия ?
ти си просто голям келеш и го отнасят кучетата .тва мисля с горната главица
User's Signature

#4460 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 06:30 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Джони,
Това е съветнико,припомням ти в резюме написаното от мен тук в тази тема,за да престанеш да.........;D
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          На крива ракета и космоса крив! Пард на каква възраст е бил тогава, че е бил титулован? Думи, думи и само думи, попска история.       

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни