Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#341 Потребителят е офлайн   Бо1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 August 2006 - 11:05 PM

Принцеса Нури е най-красивото кученце , което съм виждал някога w) 1super d) bravoS !!!

Нека е жива и здрава и дълги години да радва стопаните си b) b) d) !!!

#342 Потребителят е офлайн   Бо1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2006 - 11:12 PM

Цитат

Сигурен съм на 100%,че куче между 50 и 70кг.от породата САО реше ли да тръгне,
тези девойки,да не им цитирам имената няма да одържът песа!
Та ако щете до утре да ме обеждавате,връзка куче стопанин,и послушание!

Кире , в събота , 29.07.2006 г около обяд написах тук едно мнение за четиридесет и пет килограмовите девойчета , водещи огромни кучета , продължавам да го поддържам ... Такъв вид "девойчета" изобщо не са наясно какво могат да очакват (а и какво искат да възпитат във) от възрастен азиатец , особено мъжки (а и разгонена женска) ?! ... Наистина , ако рече да тръгне !

#343 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 01:34 PM

Хората,четат тук,и пишат на друго място.

1.Докога тези пиленца,мислят да ме обиждат?(ако имате нещо да ми кажете,телефончето ми,го знаете.)

2.Понеже тук,обсъждахме как се одържа азиатец.Господата пишат,че тяхния шампион,дърпал бус 3300кг.

Та аз съм готов,да го пробвам милия да видя как ще ме отнесе. l) Е аз не съм 3300к.г. а съм скромните 90кг.Но нали се сещате,че аз несъм на колела. victoryVVV super best

#344 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 04 August 2006 - 08:27 PM

Цитат

въпроса е да можеш да предвидиш ситуацията, да прецениш правилно и да знаеш какво можеш да очакваш от кучето си.

da Dog sory niama kirilica., no si napalno praw.

Bo
problema s female e mnogo ogromen, varianti dva:ili zdrav boi ta kato de vidi da siada i da podpikva ili mnogo tarpenie.
Prilogih parvia ne savetvam nikoj da go izpolzva pri female.
Vsichki davat info che female saa mnogo kaprizni i kovarni za tova pri tiax triabva da se prilogi sashtoto kovarstvo.
Xora deto si gledat pesovete v kletki ili ot razstoianie ne bi triabvalo da davat akal za otglegdane ot praktichna gledna tochka.

#345 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2006 - 08:41 PM

w)

Цитат

1.Докога тези пиленца,мислят да ме обиждат?(ако имате нещо да ми кажете,телефончето ми,го знаете

Emi spri da si navirash nosa tam i nikoi niasma da te obigda...... l)

Iskam da popitam na Aspen dali ne mu e kupirano edno ot usheta po dalgo, naprimer left w) ,
razbora e sled otgovora..........

#346 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2006 - 04:43 PM

Здравейте на всички.Имам нужда от информация. Кой знае телефон на Камен Литов?Упитах да сообадя вБРФКА,там никой неотговаря.Ще бъда много благодарна за помоща. b)

#347 Потребителят е офлайн   abitin Икона

Публикувано: 10 August 2006 - 12:34 PM

Здравейте на всички!...и аз имам азиатец...Шрек...но той ми е повече приятел...въпреки ,че нищо четириного чуждо не може да мине покрай оградата:)))ще ми бъде интересно да зарържа диалог с вас...все пак съм просто фен на тази порода:)

Прикачени файлове

#348 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 10 August 2006 - 01:05 PM

Всички сме фенове на породата !

Защо казваш, че Шрек ти е приятел ? Не се ли грижиш за него ти ? Шрек - готино име, на герой с голямо сърце ! На каква вързаст е Шрек ?

#349 Потребителят е офлайн   abitin Икона

Публикувано: 10 August 2006 - 09:52 PM

Шрек е почти на три години:) роден е на 09.09.2003 .Написах приятел ,защото отношението ни към него е по-скоро като към човек.Рядко ми се налага да го извеждам на разходка защото дворът е голям....и той живее на свобода ,вероятно правя нещо нередно ,но откакто и дъщеря му:))))) Шакира :)))първородна ...дойде при нас...той е съвсем друг...улегнал мъжкар..поне в моите очи.съжителства с още един пекинез и три котарака :)))е, и с нас три хуманоида:))))))))))))))израства заедно със синът ми и не съм го подлагала на по-специално обучение...лично аз...не мога да го извеждам с повод...затруднява и за съпругът ми...когато попаднат на бездомна глутница.... oleeee това на снимката е Шакира.. хубаво е да си ги имаш две...лошото е, че знаейки белите...си склонен да ги простиш отново...просто защото ги обичаш!

Прикачени файлове

#350 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2006 - 09:14 PM

Oshte mi se gubi infoto , no Abitin mislia che baron Mun Xauzen ot D-vshte da de stanovishte po vaprosite koito si postavila. l)

Цитат

не мога да го извеждам с повод...затруднява и за съпругът ми...когато попаднат на бездомна глутница
emi niamate podhodiashti dragki po parka da se wrazwate,

Ei Barone ot prostite ti zaiadki polza nema da ima nikoi, kazax v nachaloto che se pishe samo za kucheta, da ama ne, obigdash gi na Tapoto, policaia i dr . podobni, kade ti otiva profesionalizma bre .
Kofti e che niamam kirilica da go napisha ot iasno po iasno no i taka shte se razbere:
1, Kogato te izgoniha ot specialkata minalata godina edinstveno az predlogih na Kostadinov da si vzeme Bushniak pod mishnica i da zarege cirka.
2. Obadix ti se sled 1 den i ti se izvinix za prostotiata koiato se sluchi bez da sam prichom za nishto.
3. Na obshtoto sabranie edinstven ot ne podkrepiashtite te te zashtitix i kazax che ne triabva da te izkl. ot klubni izlogbi pitai momcheto ot Silistra, zashtoto na Diana i be palna kratunata s izparenia ot tip vodka i niama da si spomni. l)
4. Na testovete provedeni na Baseinite v Ovcha kupel , Valio Tochkata ne mi dade da sbuham 11 mesechno kuche s twoia golem razplodnik Kara ---Xak , Poradi prostata pricina CHE NE TRIABVALO DA TI SE CHUPI XATARA, da ama pri negativnoto ti dargane na mene ne mi puka za tvoia Hatar i vinagi sam gotov da se probvame da go break Barone victoryVVV

#351 Потребителят е офлайн   abitin Икона

Публикувано: 13 August 2006 - 08:26 AM

не ми е понятен злостноият тон..мисля че ме бъркате с някой...явно тук не е място за разговори...жалко...

#352 Потребителят е офлайн   Hari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2006 - 03:12 PM

Здравей, abitin.
Ето тук се говори само за кучета, предимно средноазиатски овчарки. Не се толерира злостен тон, а още по-малко хора, които казват, че ще пишат само за кучета, а постовете им са пълни с неразбираеми обиди.

#353 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2006 - 03:59 PM

ДИДКЕ!

ХАЙДЕ СТИГА ДЕ!

АМАН,ОТ РЕКЛАМА!

ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ПОСТА,И ТИ И АБИТИН.МОЛЯ!
става въпрос,поста на даротека!И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС.

п.с.само не ми е ясно ДИАНЧЕ КАКВО ТЪРСИШ ТУК КАТО СЕ ГОВОРАТ САМО ГЛУПОСТИ?
само питам,нищо повече. bash

#354 Потребителят е офлайн   Hari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 10:45 AM

Цитат

п.с.само не ми е ясно ДИАНЧЕ КАКВО ТЪРСИШ ТУК КАТО СЕ ГОВОРАТ САМО ГЛУПОСТИ?
само питам,нищо повече. bash

Кире,
не вярвам и ти да черпиш информация за света на средноазиатските овчарки само от тук. Всяко едно мнение и споделен опит относно отглеждане, обучение, възпитание може да бъде само от полза за всички нас - собствениците и любители на тази уникална порода.

Цитат

ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ПОСТА,И ТИ И АБИТИН.МОЛЯ!
става въпрос,поста на даротека!И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС.

Не си позволявам да съдя работата на азиатчиците. Не би ми правило чест. По такъв начин единственото, което мога да постигна е да подроня собствения си авторитет. Затова се информирам, работя и си сверявам часовника дали вървя в правилната посока. Сверявам си часовника според моите виждания и критерии - изградени на базата на опита и знанията ми на този етап.

За съжаление обаче, твърде рядко намирам тук постове по въпросите, които ме вълнуват. Не мога да си обясня защо Жоро изпитва такава неприязън към мен и вместо да говори за кучета, както самият той пише, се ангажира изцяло да сипе обиди? Ето, с теб имаме много разногласия, но в повечето случаи водим спокоен диалог и тук, и на живо.

Линка, който дадох по-горе не е реклама. И там има разногласия, но чрез дискусии се стремим да постигнем консенсус и да продължаваме напред. Обединява ни един интерес, една любов - САО! И знаем, че със злоба и нападки единственото, което може да постигнем е да подроним собствения си авторитет.
В края на всеки мой пост има още един линк - на клуб "Сириус". Това също не е реклама.

Ясно ли се изразих, Кире?

#355 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 12:57 PM

Защо,Жоро изпитва неприязъм,към теб?Попитай го.

Естественно е човек,обичащ дадена порода,да търси инфо.на доста места.Това не го оспорвам.

Ще ти кажа,аз какво мисля.

1.Писна ми да се дърлям,с този и онзи за едни помияри!
2.Предпочитам да се събера с хора,които обичат породата,да си бъбрим,да спорим да си правим кефа.(както се случва напоследък)Поне на мен ми е гот.
3.Всеки си има право на мнение.
4.Ако искаш,заповядай и ти.Телефона предполагам ми го знаеш.Обикновенно се събираме съботите.Там да си говориме кой какво знае,и с какво може да бъде полезен на останалите.
А не зад монитора!

п.с.Ако решиш си добре дошла. 1super
Останете си със здраве! 1super 1super 1super

#356 Потребителят е офлайн   arkus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 02:38 PM

Чета,препрочитам и пак чета и не мога да разбера за какво става дума.Един смислен пост не прочетох.Дами и господа,прехода не свърши ли?Вие в един форум не можете да постигнете консенсус,да не говорим, ако трябваше да управлявате клуба.Типичната черта на българина(всеки разбира от всичко и тегли чергата към себе си),май и тук се потвърждава с пълна сила.Не забравяйте,че участвате във форума на сайта Дог.бг,а не във форума на сайта Кой е по...по...най.Моля ви,пишете за кучетата от породата САО,за тях има какво да се напише,споделяйте проблеми,новости,случки,експерименти,наблюдения и т.н.Дори да си отгледал и обучил 20 кучета,пак има какво да научиш.500г.не сме се освободили,защото не сме се обединили,един ни обедини и ние го предадохме.Моля,за извинение, за назидателният тон,но е човешко да се греши.

#357 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 05:09 PM

Аркус,

Вместо да четеш,и препрочиташ.Включи се.Пусни някоя тема,поучи ни.

А що се отнася до управлението на клуба:
-гледам вие се справяте чудесно с ръководенето,на този прекрасен клуб l)
-само дето на събранието,се взеха някой решения,и от тогава мъгла.
-благодарение на мен,и още няколко човека,ти и останалите сте на влас.и след нашата подкрепа,някой хора ни се исраха в моцуните.защо?а сега се поучаваме.моля те.

п.с.свърши тая!пак ще го напиша.писна ми да се карам с хората за глупости.
но ти вместо да пуснеш,някоя темичка да се включиш,да ни поучиш,ако можеш,но ти не.тънките намеци за управлението на клуба.но повярвай,един път човек като се опари,другият път като върши нещо,внимава изключително много.

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

И ПИШЕТЕ,НЕ САМО ДА ЧЕТЕТЕ. 1super

#358 Потребителят е офлайн   akelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 06:25 PM

Zdraveite
I az sum Lubitel Na Cao i reshih da u4astvam v Foruma ,tui kato vsi4ko svurzano sus Cao mi e adski interesno.Emi neznam kakvo da pisha drugo zasega ,no ste se postaraya i az da buda polezen s nesto.Ku4eto na snimkata e Bassar na 5 meseca .

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1111.jpg (269.2K)
    Брой сваляния: 246

#359 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 08:34 PM

Здравей,Акело.

Тук има малко спорове,и кавги,но скоро мисля че всичко ще си дойде на мястото. 1super

#360 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2006 - 09:00 PM

Акело,

Дай повече инфо,за Басар.Твой ли е?От кой питомник,кои родители,нещо от сорта.

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни