Средноазиатска овчарка
Публикувано: 03 August 2006 - 11:12 PM
Цитат
тези девойки,да не им цитирам имената няма да одържът песа!
Та ако щете до утре да ме обеждавате,връзка куче стопанин,и послушание!
Кире , в събота , 29.07.2006 г около обяд написах тук едно мнение за четиридесет и пет килограмовите девойчета , водещи огромни кучета , продължавам да го поддържам ... Такъв вид "девойчета" изобщо не са наясно какво могат да очакват (а и какво искат да възпитат във) от възрастен азиатец , особено мъжки (а и разгонена женска) ?! ... Наистина , ако рече да тръгне !
Публикувано: 04 August 2006 - 01:34 PM
1.Докога тези пиленца,мислят да ме обиждат?(ако имате нещо да ми кажете,телефончето ми,го знаете.)
2.Понеже тук,обсъждахме как се одържа азиатец.Господата пишат,че тяхния шампион,дърпал бус 3300кг.
Та аз съм готов,да го пробвам милия да видя как ще ме отнесе. l) Е аз не съм 3300к.г. а съм скромните 90кг.Но нали се сещате,че аз несъм на колела. victoryVVV super best
Публикувано: 04 August 2006 - 08:27 PM
Цитат
da Dog sory niama kirilica., no si napalno praw.
Bo
problema s female e mnogo ogromen, varianti dva:ili zdrav boi ta kato de vidi da siada i da podpikva ili mnogo tarpenie.
Prilogih parvia ne savetvam nikoj da go izpolzva pri female.
Vsichki davat info che female saa mnogo kaprizni i kovarni za tova pri tiax triabva da se prilogi sashtoto kovarstvo.
Xora deto si gledat pesovete v kletki ili ot razstoianie ne bi triabvalo da davat akal za otglegdane ot praktichna gledna tochka.
Публикувано: 04 August 2006 - 08:41 PM
Цитат
Emi spri da si navirash nosa tam i nikoi niasma da te obigda...... l)
Iskam da popitam na Aspen dali ne mu e kupirano edno ot usheta po dalgo, naprimer left w) ,
razbora e sled otgovora..........
Публикувано: 10 August 2006 - 12:34 PM
Прикачени файлове
-
___________.JPG (146.55K)
Брой сваляния: 232
Публикувано: 10 August 2006 - 09:52 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1155239557.jpg (47.19K)
Брой сваляния: 237
Публикувано: 12 August 2006 - 09:14 PM
Цитат
Ei Barone ot prostite ti zaiadki polza nema da ima nikoi, kazax v nachaloto che se pishe samo za kucheta, da ama ne, obigdash gi na Tapoto, policaia i dr . podobni, kade ti otiva profesionalizma bre .
Kofti e che niamam kirilica da go napisha ot iasno po iasno no i taka shte se razbere:
1, Kogato te izgoniha ot specialkata minalata godina edinstveno az predlogih na Kostadinov da si vzeme Bushniak pod mishnica i da zarege cirka.
2. Obadix ti se sled 1 den i ti se izvinix za prostotiata koiato se sluchi bez da sam prichom za nishto.
3. Na obshtoto sabranie edinstven ot ne podkrepiashtite te te zashtitix i kazax che ne triabva da te izkl. ot klubni izlogbi pitai momcheto ot Silistra, zashtoto na Diana i be palna kratunata s izparenia ot tip vodka i niama da si spomni. l)
4. Na testovete provedeni na Baseinite v Ovcha kupel , Valio Tochkata ne mi dade da sbuham 11 mesechno kuche s twoia golem razplodnik Kara ---Xak , Poradi prostata pricina CHE NE TRIABVALO DA TI SE CHUPI XATARA, da ama pri negativnoto ti dargane na mene ne mi puka za tvoia Hatar i vinagi sam gotov da se probvame da go break Barone victoryVVV
Публикувано: 13 August 2006 - 03:59 PM
ХАЙДЕ СТИГА ДЕ!
АМАН,ОТ РЕКЛАМА!
ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ПОСТА,И ТИ И АБИТИН.МОЛЯ!
става въпрос,поста на даротека!И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС.
п.с.само не ми е ясно ДИАНЧЕ КАКВО ТЪРСИШ ТУК КАТО СЕ ГОВОРАТ САМО ГЛУПОСТИ?
само питам,нищо повече. bash
Публикувано: 14 August 2006 - 10:45 AM
Цитат
само питам,нищо повече. bash
Кире,
не вярвам и ти да черпиш информация за света на средноазиатските овчарки само от тук. Всяко едно мнение и споделен опит относно отглеждане, обучение, възпитание може да бъде само от полза за всички нас - собствениците и любители на тази уникална порода.
Цитат
става въпрос,поста на даротека!И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС.
Не си позволявам да съдя работата на азиатчиците. Не би ми правило чест. По такъв начин единственото, което мога да постигна е да подроня собствения си авторитет. Затова се информирам, работя и си сверявам часовника дали вървя в правилната посока. Сверявам си часовника според моите виждания и критерии - изградени на базата на опита и знанията ми на този етап.
За съжаление обаче, твърде рядко намирам тук постове по въпросите, които ме вълнуват. Не мога да си обясня защо Жоро изпитва такава неприязън към мен и вместо да говори за кучета, както самият той пише, се ангажира изцяло да сипе обиди? Ето, с теб имаме много разногласия, но в повечето случаи водим спокоен диалог и тук, и на живо.
Линка, който дадох по-горе не е реклама. И там има разногласия, но чрез дискусии се стремим да постигнем консенсус и да продължаваме напред. Обединява ни един интерес, една любов - САО! И знаем, че със злоба и нападки единственото, което може да постигнем е да подроним собствения си авторитет.
В края на всеки мой пост има още един линк - на клуб "Сириус". Това също не е реклама.
Ясно ли се изразих, Кире?
Публикувано: 14 August 2006 - 12:57 PM
Естественно е човек,обичащ дадена порода,да търси инфо.на доста места.Това не го оспорвам.
Ще ти кажа,аз какво мисля.
1.Писна ми да се дърлям,с този и онзи за едни помияри!
2.Предпочитам да се събера с хора,които обичат породата,да си бъбрим,да спорим да си правим кефа.(както се случва напоследък)Поне на мен ми е гот.
3.Всеки си има право на мнение.
4.Ако искаш,заповядай и ти.Телефона предполагам ми го знаеш.Обикновенно се събираме съботите.Там да си говориме кой какво знае,и с какво може да бъде полезен на останалите.
А не зад монитора!
п.с.Ако решиш си добре дошла. 1super
Останете си със здраве! 1super 1super 1super
Публикувано: 14 August 2006 - 02:38 PM
Публикувано: 14 August 2006 - 05:09 PM
Вместо да четеш,и препрочиташ.Включи се.Пусни някоя тема,поучи ни.
А що се отнася до управлението на клуба:
-гледам вие се справяте чудесно с ръководенето,на този прекрасен клуб l)
-само дето на събранието,се взеха някой решения,и от тогава мъгла.
-благодарение на мен,и още няколко човека,ти и останалите сте на влас.и след нашата подкрепа,някой хора ни се исраха в моцуните.защо?а сега се поучаваме.моля те.
п.с.свърши тая!пак ще го напиша.писна ми да се карам с хората за глупости.
но ти вместо да пуснеш,някоя темичка да се включиш,да ни поучиш,ако можеш,но ти не.тънките намеци за управлението на клуба.но повярвай,един път човек като се опари,другият път като върши нещо,внимава изключително много.
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
И ПИШЕТЕ,НЕ САМО ДА ЧЕТЕТЕ. 1super
Публикувано: 14 August 2006 - 06:25 PM
I az sum Lubitel Na Cao i reshih da u4astvam v Foruma ,tui kato vsi4ko svurzano sus Cao mi e adski interesno.Emi neznam kakvo da pisha drugo zasega ,no ste se postaraya i az da buda polezen s nesto.Ku4eto na snimkata e Bassar na 5 meseca .
Прикачени файлове
-
1111.jpg (269.2K)
Брой сваляния: 246
Публикувано: 14 August 2006 - 08:34 PM
Тук има малко спорове,и кавги,но скоро мисля че всичко ще си дойде на мястото. 1super
Публикувано: 14 August 2006 - 09:00 PM
Дай повече инфо,за Басар.Твой ли е?От кой питомник,кои родители,нещо от сорта.