Hauseofbarzev :
Цитат
Daroteka ли къв си там не ме интересува ма щи кажа две думи само първо тука сме се събрали да разговаряме за породата а не за друго и второто несе меси в работи които неса ти ясни изобщо ,защото много преувиличаваш с думите и замесваш хора и неща който изобщо нете интересуват и нете бъркат. Мисля че бях достатъчно ясен.Ако гледаш някакъв азиатец покажи снимки и разкажи нещо за него в този форум това трябва да правим а ако искаш да се караш по добре недей пиши нищо а се изясни някаде другаде с този човек когото ти пречи.Кучетата трябва да ни сабират а не разделят.
Направо ще падна от смях. По малограмотно изявление до сега не съм прочел, относно мене си първия пост в тази тема е мой. Слагаш курсора на стр. Първа най горе вляво и започваш да четеш, това изисква само време /там ще видиш и кучета и линкове /. Докато ти се разнасяше по Дунавските вълни, ние сме създавали това нещо колкото и скромно, да ти изглежда, та дори и с участието на М. Янакиева.
Основното нещо, за което ограмотявам е следното:
Пример:
Daroteka --- това е в най ляво, натискаш курсора върху него и ти излиза екран, най долу вдясно има ИЗПРАЩАНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ и действаш.
на форума САО
НАИ-ГОРЕ В ДЯСНО ПОД ЧЕРВЕНАТА ЛЕНТА пише /контрол панел/ еди колко си лични съобщения, цъкни с курсора в/у него и го прочети.. За сега поздрави и най-вече е добре да се учим един от друг и да си помагаме.