Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2941 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 October 2007 - 12:31 AM

Уважаеми, колеги днес минах за малко през питомника на сем. Бързеви и трябва да си призная много съм впечатлен. В него има поне три мъжки и поне три женски кучета елитни за всеки един критерий и едвам им се нарадвах. Разбира се най-много се откроява Бай, който знам от преди, но сега е станал просто чудо. Лошото е единствено че не им правят фотоси, но аз при първа възможност и разбира се с разрешение на "товарищ" Бързевой ще снимам и ще покажа подходящи пози на не едно и не две първокласни кучета, които убеден съм ще се харесат и на най-критичния от нас. Поздрави на всички.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#2942 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 05:14 AM

Това което публикувах не са само хубави снимки.Всяко представено куче там е с ярки качества.Най вече доказани ;D
Благодарим за вниманието.

#2943 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 05:58 AM

Стефан Попов - председател НКБОК

доколкото разбираме от съобщенията ви тук,вие сте един от създателите на клуб БРКСАО.Слушам и как хвалите разни песове.
Интересува ме да покажете резултат от вашите селекционни решения тук.Какво сте постигнали?

#2944 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 08:45 AM

Цитат

Това което публикувах не са само хубави снимки.Всяко представено куче там е с ярки качества.Най вече доказани ;D
Благодарим за вниманието.

Колега,чакай да те попитам нещо:Разбирам от поста ти,че кучетата са доказани по-някакъв начин и имат качества,но не разбирам това за снимките.Снимките не са само хубави.А какви още са снимките?

Питаш г-н Попов,да си представи собствено куче.Нали така?Е,по-същата схема и аз бих те посъветвал да качиш някоя снимка на твойте животики.С чужда пита помен да правиш е най готино и лесно.

Другото което немога да разбера е:Кои ни благодарите за вниманието?Предполагам,ти и другият ти ник сигурно? :yahoo:

Бъди жив и здрав!

#2945 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 08:48 AM

Цитат

Стефан Попов - председател НКБОК

доколкото разбираме от съобщенията ви тук,вие сте един от създателите на клуб БРКСАО.Слушам и как хвалите разни песове.
Интересува ме да покажете резултат от вашите селекционни решения тук.Какво сте постигнали?
Кучетата, които коментирах в предишния пост не са в никакъв случай нито моя селекция, нито моя собственост, но това ни най-малко не означава че не са прекрасни екземпляри. Собственост са на Баща и син Бързеви от Мало Конаре - Пазарджик. И двамата са много старателни в своя подход към кучетата и отглеждат голям брой при отлични условия и красив питомник. Е, как да не им се радва човек на тия хора и техните кучета? Аз нямам в момента азиатец но бих си взел, когато попадна на нещо, което много ме привлича и е свободно за да мога да го купя. При сем Бързеви има няколко такива кучета, но те не биха ги дали. Иначе не мога да кажа че съм постигнал нещо фрапиращо, но и това, което направих за породата си беше много труд естествено и с успехи и неуспехи. Внасял съм кръв от Русия, осъществявал съм с много колеги ред заплождания, но никога сам а в екип с приятели и колеги. Оказвал съм, а и досега методическа помощ на по-млади любители на САО разпространявал съм и популяризирал водещи кутрета като например тези на братя Гергови. Едно от тях ще снимам тия дни и ще го покажа. Това е кучето, което ми подари Тошко Гергов от Тохмет и внук на стария Тохмет, чийто собственик е Миро Ганев. Кучето на година и осем месеца е над 75кг и с великолепна визия.Кръв от Вълко Стефанов и от мен носят прекрасни кучета от Валери Илиев от София, както и чудесната Слава и нейните деца на Христо Костадинов също от София. Между другото Слава на Христо също е родена при В. Илиев и за мен е една от най-хубавите кучки в породата не само у нас но и в породата въобще и е една изключителна и огромна заслуга най-напред на Илиев. Най-много обаче се гордея с това, че заедно с В. Стефанов помогнахме на г-жа Янакиева в организирането и основаването на клуб БРКСАО Разбира се тя беше мотора така да се каже, човека, който свърши огромната част от работата по основаването на клуба, набавянето на информацията и нейното систематизиране за направата на племенната книга и педигретата. Това за тези, които не знаят е огромен, тежък и неблагодарен къртовски труд, особенно със сложна и противоречива порода какъвто е Негово Величество Азиатецът. Заедно с г-жа Янакиева успяхме да организираме със свои средства и труд първите изложби - специалки на САО. Аз самия съдийствам непрекъснато в Русия и Украйна именно тази порода и се оглеждам да внеса и подаря възможно най-качествена кръв. Не тази , а другата седмица отново съдийствам в Украйна и ще запазя женско кутре за някой от членовете на клуба, но е много трудно да се ориентира човек с високи критерии въпреки че ми предлагат кутрета най-изявените имена и личности  в породата. Аз обаче не бързам!  Искам да внеса нещо наистина добро. Поздрав.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#2946 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 09:01 AM

Стефан Попов.
Да разбирам че сте оказвали методическа помощ основно и хубавото тепърва предстои.Така е. ;D

#2947 Потребителят е офлайн   bovser-beri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 10:38 AM

Ето още снимки от Пазарджик.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#2948 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 11:30 AM

Ехех,много ми харесва и бебето отзад е много сладко :P

#2949 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 05:17 PM

B)

Прикачени файлове

#2950 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 05:21 PM

:wub:

Прикачени файлове

#2951 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 05:35 PM

:rolleyes:

Прикачени файлове

#2952 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 05:46 PM

Браво,малкият е като булдозер отпред ама и каката доста е пораснала.
Супер да са ти живи и здрави даваи качваи снимки браво!!!!!  :yahoo:

#2953 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 05:48 PM

:'(

Прикачени файлове

#2954 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 06:16 PM

Ххахаххахааа тука нещо хормона го е ударил!!!!  :P :yahoo:

#2955 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 09:55 PM

Нурза е една изключително породна кучка и тя също като много други кучета беше внесена и подарена от Тошето Гергов, на който дължим много от прекрасните екземпляри внесени последните години у нас от Украйна и Русия. Аз лично страшно много я харесвам. Поздравления за нея и за собствениците.
User's Signature

#2956 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 09:57 PM

Г-н Басар заслужава бурни аплодисменти за стоически издържаната 5 часова волна програма на един крак!!!
При следващата превръзка лично аз ще ви превържа!!!!
Поздрави!

#2957 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 08:09 AM

Цитат

Ххахаххахааа тука нещо хормона го е ударил!!!!   :P :yahoo:

Нали знаеш,че младежите на днешно време се развизат по бързо ;D ;D ;D
Жив и здрав :->)

#2958 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 08:20 AM

Цитат

Г-н Басар заслужава бурни аплодисменти за стоически издържаната 5 часова волна програма на един крак!!!
При следващата превръзка лично аз ще ви превържа!!!!
Поздрави!

Благодаря за аплодисментите.А относно превръзката нямам нищо против.Но предпочитам да я махна и никога да не ми се налага да слагам друга  :wub:

#2959 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 08:24 AM

Цитат

Нурза е една изключително породна кучка и тя също като много други кучета беше внесена и подарена от Тошето Гергов, на който дължим много от прекрасните екземпляри внесени последните години у нас от Украйна и Русия. Аз лично страшно много я харесвам. Поздравления за нея и за собствениците.

Тук разбирам че оказвате и политическа помощ.
Как да разбера че е породно дадено животно?

#2960 Потребителят е офлайн   bovser-beri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 09:58 AM

Цитат

Здравейте Нурза е моя собственос и лично аз съм си я закупил на НЕ МАЛКА ЦЕНА.
Не знам за кви подараци говориш ,и кучетата който са в Пазарджик взети от Тошко Гергов,всичките са плащани(ХАТАР,БАЙ,БАРБОСА и така на татак)поне аз за толкова се сещам.Благодаря за похвалата и за поздравите,поздрави и от мен.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена