Средноазиатска овчарка
Публикувано: 16 December 2008 - 10:43 PM
Цитат
Цитат
Това е друга моя приятелка от Москва- Альона, която показва годинясалата дъщеря на лъвът до баща си, която е едва.....шейсет и два.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 17 December 2008 - 09:17 AM
Цитат
Когато обаче говорим за ръстово-голямо тежко куче това си беше жив лъв, който мерихме-120кг. и 400 грама!!! На всичко отгоре с чудесни движения! Жената на снимката е моя приятелка от Москва- Александра от където е и това огромно и непобедимо, лъвесто куче.

Ето значи от къде взимате ноу-хау за развитието на Бок. ;D
Браво, дано скоро достигнете тези размери. :->)

авто-мото-вело-фото-теле-радио-любител
Публикувано: 17 December 2008 - 08:04 PM
Г-н Попов,не казва,че харесва въпросното куче.Бил е впечатлен от движенията спрямо физиката.За това аз лично мога да повярвам,тъй-като това е човек,който непрекъснато наблюдава кучета в естествена среда и ринг и има поглед върху въпросната кинематика въобще.Наистина кучето е внушително и съотношението глава,тяло,лапи и крака е пропорционално за такъв едър пес,но дали е истински азиатец??????Тук е интересно да се види оценъчният лист,произход и дали не е влязло за експертна оценка,защото аз ако бях съдия,не бих допуснала такова куче в ринга.Нито пък да гледам такова.Снимката също е много важна,защото милата московчанка ми изглежда метър и петдесет.На такава изложба в гр.Киев, надали са били само тези кучета,и един такъв "лъв",естествено прави впечатление с "Отдалечаването"както хубаво го е нарекъл Арслан от породата,ама женицата си му се радва........