titinat,не разбрах в крайна сметка взел/а ли си кучето,но има и много други такива случеи-хем знам че тея ша ма метнат,хем пак от тях :- не взимаме от дума,после ходим и ревем насам-натам,ама нъ!
тъпата ми глава не може да го побере и туй то :huh: не е като да кажеш,че няма от къде да се информира човек,не е като да не се знае,ама и да знае-пак своето си знае

извинявайте ако някой се е обидил,ама при наличието на толкова много теми тип ''излъган/а от зоомагазин/борса''...ама кой да чете,кой да поразпита тук-там!? :huh: или не искат да знаят/не ги интересува,или си викат ''аааа ма то единични случеи,виж ги кви са сладки и здравички иглеждат''...ма не е :- и защо всички само си искат парите и реват,а не вземат да съдят въпросната агенция/зоомагазин за измама,а?аз поне не съм чула до сега някой да е подал жалба-само по форумите се жалват,и като им го кажат после в очите че те са си виновни и се сърдят :rolleyes: в тая държава само със съд и санкции ще се опраят тея :gnqv: ако всички купили болни или не отговарящи на породата кученца бяха се емнали да ги съдят,дали щяха да продължават толкова масово да продават,а!? :gnqv: ана на :samoubiec:
после-парен каша духа,ама късно :- онея са си прибрали паричките,внесли са си нова касичка кученца и са си пуснали гнусните обявки в интернет...пък нека измамените да си се ядосват тихичко пред комоютрите и да си се вайкат... :chaika:
бай дъ уей сега се сетих че в една тема/бе не беше само една де/е писано че такива борси ползват снимки на съфорумци-СЪДЕТЕ ГИ БЕ!ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА СТЕ,А ТЕ СА ПРОСТИ,САМО ЩЕ СЕ ДЗВЕРЯТ НА СРЕЩА ВИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ИЗМАМИТЕ!СЪД СЪД СЪД СЪД СЪД И САМО СЪД ЗА ТЯХ :gnqv: :viking: :gnqv: