Dog.bg Форуми : Бях излъгана от зоомагазин

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бях излъгана от зоомагазин Оцени темата: -----

#281 Потребителят е офлайн   Jack daniels Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 June 2009 - 12:14 AM

P.S. Хрумна ми една идея.Не е ясна сьдбата на глухото ку4енце,но сьс сигорност няма да го дадьт на ДОГ.БГ безплатно,по-скоро ще го бракуват колкото и грозно да зву4и това.Сьгласни ли сте да го откупим и от ДОГ.БГ да се ангажират да му намеря дом.Просто тук вси4ки да саберем пари са това животин4е..........???????

#282 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 June 2009 - 12:18 AM

Jack daniels, на мен ми е по-интересно да разбера как установиха, че е глухо. Защото знам къде се намира единствения апарат за BAER-тест в БГ и ще е добре тази диагноза да е била поставена по съответния начин, а не чрез "щтракане" на пръсти.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#283 Потребителят е офлайн   sav Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 07:13 AM

Деси, повярвай ми, нямаше нужда от Баер-тест. Кучето не реагираше (не се обръщаше и не се събуждаше) на никакви звуци-пляскане, викане, свирка, звънец, отваряне и затваряне на врати и т.н. Нещо повече, ветеринар установи глухотата с пляскане.
Jack daniels, това не ни е първото куче, гледали сме с години, хайде по-леко с квалификациите! Не го третирам като вещ, но и компромиси с дететто си няма да правя заради куче. Хайде сега изяжте ме. :tb_195:
Глухото кученце беше докарано от Харватска и след като го върнахме е било върнато пак там, понеже развъдчика си го е искал. Това ни казха, като поискахме да го откупим на по-ниска цена, че хората си го искат. Имало пазар за тях в Западна Европа, но нищо не ви пречи да попитате в "Нети".

#284 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 09:40 AM

Показване на мнениетоsav, в Jun 28 2009, 08:13 AM, написа:

Деси, повярвай ми, нямаше нужда от Баер-тест. Кучето не реагираше (не се обръщаше и не се събуждаше) на никакви звуци-пляскане, викане, свирка, звънец, отваряне и затваряне на врати и т.н. Нещо повече, ветеринар установи глухотата с пляскане.
Jack daniels, това не ни е първото куче, гледали сме с години, хайде по-леко с квалификациите! Не го третирам като вещ, но и компромиси с дететто си няма да правя заради куче. Хайде сега изяжте ме. :tb_195:
Глухото кученце беше докарано от Харватска и след като го върнахме е било върнато пак там, понеже развъдчика си го е искал. Това ни казха, като поискахме да го откупим на по-ниска цена, че хората си го искат. Имало пазар за тях в Западна Европа, но нищо не ви пречи да попитате в "Нети".

А от къде сте сигурни, че кученцето Ви (опа, бившото...) е докарано от Хърватска? Ами не от борсата във В. Търново например? :dry:
User's Signature

#285 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 June 2009 - 09:54 AM

Показване на мнениетоgoldroks, в Jun 28 2009, 10:40 AM, написа:

А от къде сте сигурни, че кученцето Ви (опа, бившото...) е докарано от Хърватска? Ами не от борсата във В. Търново например? :dry:

И аз това се чудех?!
Ако беше докарано от чужбина със сигурност щеше да има чип и европаспорт!
Но всъщност как не ни е срам да поставяме под съмнение коректносттана едни търгаши!
User's Signature

Качена снимка

#286 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 10:10 AM

Показване на мнениетоelena07, в Jun 28 2009, 07:54 AM, написа:

Показване на мнениетоgoldroks, в Jun 28 2009, 10:40 AM, написа:

И аз това се чудех?!
Ако беше докарано от чужбина със сигурност щеше да има чип и европаспорт!
Но всъщност как не ни е срам да поставяме под съмнение коректносттана едни търгаши!

Принципно зависи от къде е внесено,през коя граница е минало.
Това все още не е показател,че кучето НЕ Е ВНОС.
User's Signature

Качена снимка

#287 Потребителят е офлайн   DESISLAVA83 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 28 June 2009 - 06:24 PM

НА 22 АПРИЛ 2009 СИ КУПИХ МИНИ ПИНЧЕР ОТ ДАНИНА АЛ МУСАВИ-НЕИН ЧОВЕК МИ ГО ДОНЕСЕ-ХАРИ.КАЗАХА МИ ЧЕ Е НА 51 ДЕНА.БЕЗ ПАСПОРТ И ВАКСИНИ.О6ТЕ В КОЛАТА ЗАПО4НА ДА ПОВРЪЩА.ВЕДНГА ГО ЗАВЕДОХМЕ НА ДОКТОР И СЕ ОКАЗА 4Е Е НА 25 ДЕНА И ФОНТАНЕЛАТА НЕ МУ СЕ Е ЗАТВОРИЛА.ПРЕМЕРИ МУ ТЕМПЕРАТУРАТА И БЕ6Е 36 ГРАДУСА-НАТРОВЕН.ПРОБВАХМЕ ДА МУ ДАДЕМ ХРАНА НО НЕ ЗНАЕ6Е КАК СЕ ЯДЕ.ЗАТОВА МУ КУПИХ СПЕЦИАЛНО ПОДХРАНВАЩО МЛЯКО,И С ЕДНА СПРИНЦОВКА ПРЕЗ 2 4АСА ГО ХРАНЕХ.ТРЯБВА6Е И ДА МУ СЛАГАМ БУТИЛКИ С ВРЯЛА ВОДА ЗА6ТОТО УМИРА6Е ОТ СТУД.НА 3-ТИЯ ДЕН ЗАПОЧНАХА ДА МУ СЕ ВЛИВАТ СИСТЕМИ.НА 6-ТИЯ ДЕН КУЧЕНЦЕТО СПРЯ ДА ПРЕГЛЪЩА И МЛЯКОТО.КОГАТО ГО ДОКТОРКАТА МУ ПРЕМЕРИ ТЕМПЕРАТУРАТА РЕКТЛНО ЦЕЛИЯ ТЕРМОМЕТЪР БЕ6Е В КРЪВ. ТОГАВА РАЗБРАХМЕ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД Е ЕВТАНАЗИЯТА. ДРУГИЯ ВАРИАНТ БЕШЕ ДО 2-3 ЧАСА ДА УМРЕ В СТРАШНИ МЪКИ( ДА НЕ ИЗПАДАМ В ПОДРОБНОСТИ, НО САМО ЩЕ КАЖА, ЧЕ ЩЕШЕ ДА ПРОДЪЛЖИ С ДИАРИЯТА, НО С КРЪВ И ВЪТРЕШНИ ОРГАНИ...).

ОБАДИХ СЕ НА ДАНИНА АЛ МУСАВИ ЗА ДА ПОТЪРСЯ ОТГОВОРНОСТ ИЛИ ПОНЕ НЯКАКВО ОБЯСНЕНИЕ. ТЯ МИ КАЗА, ЦИТИРАМ "ТАКА Е С МАЛКИТЕ КУЧЕТА, ТОВА Е НЕЩО НОРМАЛНО, ТЕ УМИРАТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ!"!!!! КАКТО И ЧЕ И НА ДРУГИТЕ КУЧЕТА ОТ КОТИЛОТО СЕ Е СЛУЧИЛО СЪЩОТО НЕЩО, И ЧЕ МОЖЕЛА ДА МИ ДАДЕ ДРУГО КУЧЕ, СЛЕД 2-3 СЕДМИЦИ, НО ПАК НЯМАЛО ГАРАНЦИЯ,. ЧЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ.

УЖАСА, КОЙТО ПРЕЖИВЯХМЕ ТОГАВА, НАПРАВО МИ УБИ ВСЯКАКВО ЖЕЛАНИЕ ЗА ДРУГО КУЧЕ, НО НЕ ЗАЩОТО НЕ ОБИЧАМ КУЧЕТА, А ЗАЩОТО НЕ МИСЛЯ ЧЕ МОГА ДА ПРЕЖИВЕЯ НЕЩО ТАКОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ.

НА ТАКИВА "ХОРА" КАТО ТАЗИ ДАНИНА, ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ВСЯКАКВИ ПРАВА ВЪОБЩЕ ДА СЕ ДОБЛИЖАВА ДО КУЧЕТА, КАМО ЛИ ДА ГИ ПРОДАВА. ЗА НЕЯ ТЕ НЕ СА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ СТОКА, ОТ КОЯТО БЪРЗО ДА ПЕЧЕЛИ КЪРВАВИ ПАРИ, А НЕ ЖИВИ СЪЩЕСТВА.

ТОВА Е НАЙ-БЕЗДУШНОТО, МРЪСНО СЪЩЕСТВО, С КОЕТО СЪМ СЕ СБЛЪСКВАЛА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ. АКО НЕ МИ СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО НА МЕН ЛИЧНО, МОЖЕ БИ НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА АЛЧНИ И БЕЗСЪРДЕЧНИ ХОРА.

В ПОСЛЕДСТВИЕ ПРОВЕРИХ В ИНТЕРНЕТ И ВИДЯХ, ЧЕ НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА- МНОГО ХОРА СА ИЗМАМЕНИ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МНОГО ЖИВОТНИ СА СТРАДАЛИ ЗАРАДИ НЕЯ!

МОЛЯ ВИ, НЕ КУПУВАЙТЕ КУЧЕТА ОТ ДАНИНА АЛ МУСАВИ!!!!

#288 Потребителят е офлайн   DESISLAVA83 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 28 June 2009 - 06:45 PM

И ДВАМАТА ГОРЕСПОМЕНАТИ- ДАНИНА АЛ МУСАВИ И ХАРИ СА ИЗМАМНИЦИ!!!!
ПРОДАВАТ КУЧЕТА НА ПО 15-20 ДНИ, КОИТО СА БОЛНИ И ОЩЕ НЕ ОТБИТИ ОТ МАЙКИТЕ ИМ!!!!!!!!!!!
ИМА СТОТИЦИ ХОРА, КОИТО СЕ ЛЪЖАТ ПО ВИДА НА САЙТА ИМ, С КРАСИВИТЕ СНИМЧИЦИ НА МАЛКИ КУЧЕНЦА И ПРИЕМЛИВИТЕ ЦЕНИ!!! А ТОВА, КОЕТО ПОЛУЧАВАТ СА БОЛНИ, ПРЕКАЛЕНО МЛАДИ КУЧЕНЦА, КОИТО НЕ ОЦЕЛЯВАТ, А УМИРАТ В СТРАШНИ МЪКИ!!!

С МЕН СЕ СВЪРЗАХА МНОГО ХОРА, КОИТО СА СИ КУПИЛИ КУЧЕТА ОТ ДАНИНА И ХАРИ И НА 95% ОТ ТЯХ КУЧЕТАТА ИМ СА УМРЕЛИ В АГОНИЯ!

А ВЪПРОСНИТЕ "ТЪРГОВЦИ" ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ РЕКЛАМИРАТ БЕЗ НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ НЕЧОВЕШКИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ.

ПРИЛАГАМ ТЕХНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА, ЗАЩОТО ДОРИ ЕДИН ЧОВЕК ДА ГИ ПРОЧЕТЕ И ДА НЕ ЗАКУПИ КУЧЕНЦЕ ОТ ТЯХ, ТОВА ЩЕ Е ЕДНО КУЧЕ, СПАСЕНО ОТ СИГУРНА СМЪРТ!!!

ДАНИНА: 0899/20 72 12

ХАРИ: 0895/64 10 80
0898/24 22 44
+421915569088

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЕЩО ДА СЕ НАПРАВИ И ТЕЗИ "ЗВЕРОВЕ" ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!!!!!!!!!!!!
ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА ВАС, А ПОВЯРВАЙТЕ МИ- ГЛЕДКАТА НА УМИРАЩО В СТРАШНИ МЪКИ МАЛКО КУТРЕ, И БЕЗСЪННИТЕ НОЩИ, ПРЕКАРАНИ В ОТЧАЯНИ УСИЛИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА КРЕХКИЯ МУ ЖИВОТ, ОСТАВЯТ ПОСТОЯНЕН ОТПЕЧАТЪК В СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

ТОВА Е СНИМКА НА КУЧЕНЦЕТО КОЕТО, КУПИХ ОТ НЕЯ- ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ДА УМРЕ.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#289 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 June 2009 - 07:57 PM

много съжалявам за това което ти се е случило , за такива хора трябва да има првосъдие :zz_209: , горкото кученце:rf_011: :rf_011: ....
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#290 Потребителят е офлайн   DESISLAVA83 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 28 June 2009 - 08:16 PM

Не знам дали сте прочели другата ми тема- там съм разказала историята. А най-гадното е, че тази Данина е убила толкова много малки, беззащитни кучернца... Нямаме закони за тези неща, които да работят.....

#291 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 June 2009 - 10:05 PM

Показване на мнениетоsav, в Jun 28 2009, 08:13 AM, написа:

Ясно .... щом така са преценили докторите (при наличие на апарат само на 2 часа път от София) - ОК. Няма какво повече да се говори по темата. Често казано, съжалявам, че за пореден път реагирам емоционално, но .... явно е късно да се променям :dry: Определено няма да се помръднем от позициите си.
Според Вас, въпросната агенция е "коректен бизнес-партньор", а според такива като мен - това нито е бизнес, нито е партньорство. Могат да обясняват до безкрай на някой друг, не и на мен, че за такива клети създания има "пазар" в Западна Европа. Най-вероятно кучето е евтаназирано. В повечето случаи постъпват така и това също е факт. Дали е хуманно или не ... не ми се иска да отварям темата ....твърде сложна е и не може да се разглежда едностранно. Но също така е факт, че ако има такова куче в нормален развъдник на запад от Сърбия, то това ще стане ясно преди 45-тия ден и никой няма да го крие, защото това е част от селекцията и развъждането и не може да се избегне на 100 %. Клубовете водят статистика и се опитват да помагат на развъдчиците по този начин. В голяма част от "нормалните" страни, ако планираш да имаш кучило през съответната година, независимо от "стажа" ти на развъдчик си задължен да посещаваш ежегодния семинар на клуба, на който ти опресняват знанията и осъвременяват наблюденията върху породата. За мен това е показател за сериозна работа и партньорство. Всичко останало ....без коментар .... чиста проба "Карбовски" :cb_034: Дано поне някой друг да го прочете и евентуално преосмисли.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#292 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 June 2009 - 10:21 PM

Кучетата не са предмети! Как може да мислите така.Ако аз бях във вашето положение , бих взела кученцето независимо дали е глухо, сляпо и т.н Безчуствено е да зарежеш едно малко същество само защото е глухо.Постави се на негово място ако ти беше глух\a щеше ли да ти е приятно майка ти да те смени за друго бебе . Едвали! Пари и само пари това му е майката ! :rf_011:
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#293 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 10:21 PM

Тази новина трябва да достигне до колкото може повече хора.
Съжалявам за кутрето, както и за всички останали невинни животни, които са били жертва на човеците.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#294 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 June 2009 - 10:28 PM

Горкото животно,наистина е умряло в мъки!
Тя тази ще си го получи рано или късно,има една поговорка - "Господ бави,но не забравя!"
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#295 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 28 June 2009 - 10:39 PM

Има закониу,но вие не подозирате за тях :smile: Те ще влязат с голяма сила от 1 юли!Вие преценете как да помогнете един на друг.Аз я познавам прекрасно и ... :eg_033: рискувам с тези си думи да ми се спече положението,но не се въздържам!Хорица, евтиното винаги излиза скъпо са казали англичаните.Е,дори и да не са те все пак е така!Моля ви информирайте се повече преди да купувате.Тази дума развъдник не е толкова страшна,говоря за легитимните.Има и душици на улицата не по-малко великолепни.Страшно е изпълняването на необмислените ви прибързани желания.
С уважение към изстрадалите ви души и бъдещи такива!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#296 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 June 2009 - 10:41 PM

Тази информация отдаване е достигнала до много хора, стига те да я потърсят ПРЕДИ да купуват от подобни места живи същетства. Докато има купувачи, които търсят информация след като са пострадали - до тогава ще има и подобни продавачи.

Тук отново за нея.

Самта тя, като участник в този форум казва:

Показване на мнениетоJadi, в Jun 29 2005, 07:43 PM, написа:

Цитат

...И в този ред на мисли---Jadi ,ти собственик ли си на ЗОО-БОРСА-да или-не??? s)

Да, аз съм собственик на зооборса, никога не съм го крила! a) И в същото време съм собственичка на две персийски котки (Лео и Амира) и един папагал жако (Жади), които много си обичам и ми е приятно да говоря тук за тях, както и да задавам въпроси свързани с отглеждането им. Ако не съм добре дошла, няма проблем, веднага ще спра да пиша тук, ако това е нещо като частен клуб, забранен за собственици на зооборси, зоомагазини, и за всеки който през живота си е дръзнал да пусне обява за продажба на котета например!

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#297 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 10:48 PM

Еееех Бушка, що ли се хабим все едно и също...
User's Signature

Качена снимка

#298 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 June 2009 - 10:59 PM

Ами да, то каквото има вече е казано милион пъти. Само да пискаш и ще го намериш. Аз и за това спрях да чета и пиша по повечето теми. Но понякога нЕам нерви просто и се изпускам пак.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#299 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 June 2009 - 11:19 PM

Наистина съжалявам за кученцето :tb_108: Не мога да повярвам колко жестоки хора има и колко жестоки неща се случват :dh_188: Пожелавам ви да се оттърсите от мъката и да намерите куче с което да сте вечно щастливи и никога поече да не ви се случват подобни неща :smile:
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#300 Потребителят е офлайн   sav Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 07:38 AM

Цитат

Но също така е факт, че ако има такова куче в нормален развъдник на запад от Сърбия, то това ще стане ясно преди 45-тия ден и никой няма да го крие, защото това е част от селекцията и развъждането и не може да се избегне на 100 %.

Деси, какво се случва като се открие по-рано, така или иначе дефекта е непоправим?

Йоана, да сравняваш кученце с бебе е малко глупаво. Като не ти пречи глухотата и парите не са важни за теб, вземи го ти.

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни