Аз съм стопанин тука! Място!
Тайска Котка
Публикувано: 24 July 2009 - 01:51 PM
ето тук нагледен пример за "тайска" котка:
майката е абсолютно тип улична превъзходна (прекрасна котка, ловец и половина, мишките и плъховете за нищо ги нямаше), нейната майка си беше сийлпойнт, "тайска" с пречупена опашка
баща - неизвестен, но и "тайски" не е, просто няма такъв в махалата
котенцата: едното си е сийлпойнт, второто - почти, с бели петна по две от лапичките, третото - таби, четвъртото чисто черно
на бас че собствениците на първите две директно ще ги обявят за "тайски"
майката е абсолютно тип улична превъзходна (прекрасна котка, ловец и половина, мишките и плъховете за нищо ги нямаше), нейната майка си беше сийлпойнт, "тайска" с пречупена опашка
баща - неизвестен, но и "тайски" не е, просто няма такъв в махалата
котенцата: едното си е сийлпойнт, второто - почти, с бели петна по две от лапичките, третото - таби, четвъртото чисто черно
на бас че собствениците на първите две директно ще ги обявят за "тайски"
Публикувано: 24 July 2009 - 11:30 PM
Харесват ми тези котенца
. И какво от това, че ще ги обявят за тайски? При липса на официално родословие биха могли да ги обяват за каквото си искат например крокотаци. Или направо крокодилски котки. Или порода среднопустинна. Моят котарак е пустинен късокосмест котарак в графата порода.

Обичам всички котки, вашите също.
Публикувано: 27 July 2009 - 08:03 AM
в смисъл, че тук на всичко дето е колорпойнт му се казва тайско, сиамско ... пък то си е просто разцветка
Публикувано: 27 July 2009 - 01:26 PM
Ми нищо - сега който прочете, ще знае, че при почти всички породи също има колърпойнт
включително и при европейската късокосместа
включително и при европейската късокосместа
Публикувано: 28 July 2009 - 09:08 AM
Публикувано: 15 August 2009 - 09:34 PM
Той май наистина е тайски котарак. Много добре изглежда.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 15 September 2009 - 09:48 PM
Уважаеми любители, фенове и притежатели на измислената порода "тайска" котка, моля - събудете се и се възпротивете срещу обидата, която ви нанасят с тази измишльотина...!
Няма порода "тайска" котка. Тайска, означава "тайландска", а сиамска, идва от Сиам , т.е. - днешен Тайланд - т.е. двете думи са всъщност с ЕДНО И СЪЩО ЗНАЧЕНИЕ.
Породата сиамска котка, сега е генно модифицирана и прилича на уродливо създание с издължена , извънземна муцуна. Потърсете в интернет,
снимките на първите донесени в Европа сиамки и ще видите, че са изглеждали, точно като тези ваши "тайски"котки, но са се наричали СИАМСКИ.
В днешно време , конспиративни организации, като съмнителната, печелбарска FiFE, отричат сиамките и дават това име само на генно модифицираните. Тези организации изхвърлиха истинските сиамки и ги нарекоха тайски, за да запазят наименованието сиамки , само за уродливите...
ВАШИТЕ КОТКИ СА СИАМСКИ, а ГЕННО-МОДИФИЦИРАНИТЕ СА ЕДИН ЧОВЕШКИ ГРЯХ И НЯМАТ ПРАВО ДА ОБСЕБВАТ ИМЕТО - СИАМКИ !
АЗ ГЛЕДАМ СИАМКИ и пиша в темата за сиамски котки, а вие ?!?
Няма порода "тайска" котка. Тайска, означава "тайландска", а сиамска, идва от Сиам , т.е. - днешен Тайланд - т.е. двете думи са всъщност с ЕДНО И СЪЩО ЗНАЧЕНИЕ.
Породата сиамска котка, сега е генно модифицирана и прилича на уродливо създание с издължена , извънземна муцуна. Потърсете в интернет,
ВАШИТЕ КОТКИ СА СИАМСКИ, а ГЕННО-МОДИФИЦИРАНИТЕ СА ЕДИН ЧОВЕШКИ ГРЯХ И НЯМАТ ПРАВО ДА ОБСЕБВАТ ИМЕТО - СИАМКИ !
АЗ ГЛЕДАМ СИАМКИ и пиша в темата за сиамски котки, а вие ?!?

Вход

Горе
Цитиране +