Поредното безумно запитване за Вотан,чак ми се и кара

Mackata Macorankova 09 юни в 14:58 Докладвай
Shte polucha li otgovor ?
Петя Конярска 09 юни в 15:09
отговор на какво?
Mackata Macorankova 09 юни в 15:11 Докладвай
Ako ne se laja ste pusnala obqva za osinovqvane na kuchence !!? Петя Конярска 09 юни в 15:12
имам 6 кучета за осиновяване,за кое питате?писали сте ми някъде,къде и какво?
Mackata Macorankova 09 юни в 15:16 Докладвай
Stava vapros za Votan. Ami drugite kakvi sa ?
Изпратено чрез Мобилен Facebook
Петя Конярска 09 юни в 15:23
не знам къде сте ми писали за вотан,но нищо не съм получила до сега.та искате да го исновите,да дадете примен дом.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:24 Докладвай
Iskam da go osinovq.
Петя Конярска 09 юни в 15:25
от къде сте?какъв ви е опита до сега с тази порода?къде ще бъде гледано кучето?семейното ви положение как е ?алергии в семейството?учите,не учите,работие не работите?
Петя Конярска 09 юни в 15:26
koniarska8-това ми е скайпа ,ако искате да поговорим по обстойно там.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:28 Докладвай
Ot Plovdiv sam i imam opit. Gledala sam dve takiva kucheta dosega,ama pochinaha za sajalenie :( otroviha mi gi. Jiveq s priqtelq si i nito ucha,nito rabotq. A otnosno alergiite - nqma takiva.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:29 Докладвай
Samo toi raboti za sega.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:32 Докладвай
S udovolstvie iskam da pogovorim,ama nqmam dostap do skype. Ako iskate da govorim po telefona ili da se vidim,ako e vazmojno.
Петя Конярска 09 юни в 15:39
Вие в София ли живеете?Ако сте тук,може да се видим и да поговорим,тъкмо може да видите и Вотан.то така или иначе,ще трябва да имаме няколко срещи преди това,за да се запознаете с животното.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:42 Докладвай
Emi ne jiveq v Sofiq. Ama vijte,ako reshite az sam gotova da mu dam hrana,obich i topal dom. A ako ne da tarsq drugo .
Петя Конярска 09 юни в 15:44
Значи,така или иначе,трябва да се видим,ням как иначе да стане.Изискванията ни за него са: да се гледа вътре,той не е дворно куче.Яде специална храна,тъй като има обострен гастроентерит и получава разстройство.Виждате сега на какво прилича,след катобеше осиновен за 4м,ми го върнаха в това окаяно състояние.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:51 Докладвай
Vijte shtom trqbva da se hrani s specialna hrana takava shte mu kupuvam. Tova za men ne e problem. I drugoto,koeto e az vinagi gledam kuchetata si vatre i im davam neobhodimoto. Nqma povod za pritesnenie,ako e pri men. No vse pak vie reshavate.
Mackata Macorankova 09 юни в 16:29 Докладвай
Dosta neseriozno. Iskate da mu namerite dom,a otkazvate na vseki. Nqmam dumi.
Петя Конярска 09 юни в 18:15
Не съм ви отказала не знам защо с такова впечатление останахте.Както виждате,това животно от грижовни хора,виждате до какво състояние е докарано.Човека,който го осинови лично от мен,ме уверяваше ,че няма да има проблеми,докато изведнъж ми връна ивотно от освиенцим.Ако това,че спасих животното от изолатора от евтаназия,лекувах и рехабилитирах, със собствени пари е несериозно според вас,то така да е .Казах ви,че трябва да се видим и да се запознаете с животното,това не значи,че не сте вие евентуалните бъдещите стопани за Вотан.Ако желаете заповядайте в София да се запознаете с кучето,да поговорим и т.н.Без това,няма как да стане.
Mackata Macorankova 09 юни в 18:26 Докладвай
Vijte az iskam da vzema tova kuche i vi garantiram,che shte se gleda dobre. Az ne sam izrod izvinqvaite mnogo. Izgledala sam naistina mnogo kucheta,a i kakvi li ne drugi jivotni. Taka,che shte moga da se grija za nego kakto trqbva. Za momenta nqma kak da doida do Sofiq po zdravoslovni prichini. Vie si reshete dali iskate sladura da ima dom i da bade gledan naistina dobre ili da se povtori sluchaqt pak s predishniq osinovitel.
Петя Конярска 10 юни в 10:37
Вие нали разбирате,че няма как да ви дам кучето,без да се видим?Все пак трябва да се запознаете с животното?.Ако решите да дойдете да се запознаете с животното ще поговорим по обстойно.И моля ви,не ми вменявайте,че не желая да дам животното.Казах ви условията,това е от мен.Лек ден!
Mackata Macorankova 10 юни в 10:40 Докладвай
Nqmam namereniq da idvame do Sofiq i da davame izlishni pari,a nakraq da kajete,che nqma da go dadete. Vie si znaete,a s obqvi e palno. Lek den i ot men !
Петя Конярска 10 юни в 10:42
Ами няма как да ви пратя кучето с куриер.Лек ден и на вас!
Mackata Macorankova 10 юни в 10:45 Докладвай
Togava ne jelaete da mu osigurite tova,koeto zaslujava - topal dom,podhodqshta hrana i lubqshti stopani .
Петя Конярска 10 юни в 10:46
моля!?
Въпросната г-ца е бременна,доколкото успях да рабера,/в което лошо няма,да е жива и здрава,пожелах и го наистина икрено/поне такава причина ми изтъкна относно това,че не може да пътува.Иначе е гледала много кучета,едни ги отровили,други не знам какво си.Щяла да гледа добре кучето,нямало проблем,в същото време не пита нито за характер,за нищо не пита.Иска да и го закарам и това е .Чудно ми е,как ,като е безработна,поне така ми каза,ще може и дете и куче да издържа.Лично аз не бих и поверила животно никога.За Бруно също пита,без да знае,,че и там съм замесена

User's Signature