Dog.bg Форуми : Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни

Към съдържанието

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни

#241 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 January 2011 - 01:17 PM

Показване на мнениетоnatali_hera, в 20 January 2011 - 11:39 AM, написа:

За имейла doggus@mail.bg - няма обяви в интернет, според мен може и да е чист(а).

Да, и аз проверих, нищо не излезе. Разменихме няколко мейла, искал бил да я подари на братовчед си, който имал питбул, починал от старост. Дадох телефон да се свърже с мен, за да се видим и оттогава никакъв отговор. Така че...изводите се налагат от самосебе си.
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#242 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 20 January 2011 - 04:56 PM

Налага се уточнение, получих току що мейл от doggus, човека се възмущава защо съм го изтипосала тук. Настина никой не е застрахован от това да се заблуди или поне да бъде безкрайно подозрителен. А Вие, doggus, ако искате да убедите хората в своята добронамереност, давайте повече инфо за себе си - тел. за връзка поне - приятелски съвет:-)) Така няма да будите излишни подозрения.
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#243 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 January 2011 - 10:08 PM

Надежда Щипкова от София. Тел: 0887 007133

Осиновява русенското кученце Боби и го дава на своите родители, които живеят в Пловдив. Преди няколко дни се установява, че кученцето е било изхвърлено някъде из Пловдив и дори не казват къде!
Родителите на въпросната особа са семейство Щипкови и живеят в ж.к. Тракия в Пловдив.

НЕ ДАВАЙТЕ ЖИВОТНИ НА ТЕЗИ ХОРА!
Ако видите някъде малкия Боби, моля обадете се на тел: 0878181076

Това са снимки на Надежда Щипкова, една от които с малкия Боби /правена е преди близо 2 месеца и със сигурност е порастнал доста, чисто беличък е, моля ви хора от Пловдив оглеждайте се за него!/

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#244 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 24 January 2011 - 06:18 PM

Искам да добавя хора от Пловдив , които НЕ заслужават да им се повери куче. Казват се Мариан (или МариЯн) и Ана Стойчеви. Възрастни са , на около 50 - 57 години, мъжът е по - възрастен от жената. Живеят в къща на центъра. Разказвам историята , за да се знае какво е станало. Бях им поверила Теодор - малтретираното куче, нямаше никаква информация - лоша, за тях. Нямат интернет и нямам имейлите им,(поне така казват), телефонът им беше стационарен(бях пуснала обява в Ало Ало и Марица и така са ме открили , така, че внимавайте и с вестниците), но вече е сменен и когато звъня ми вдигат някакви деца. Хората взеха кучето след като преминаха теста, ходих у тях няколко пъти, Теди преспа една вечер при тях. Бяха перфектни. След като им го дадох, се разбрахме да ходя от време на време да го наглеждам. Нямаше да го отглеждат в двора , а в къщата, това също беше условие. Вчера отидох , защото не ги бях чувала , а се разбрахме да ми се обаждат за информация. Отидох Теодор го нямаше, а те ми обясниха, че го били вързали на синджир , но той се бил измъкнал преди доста време и нямало смисъл да ми се обаждат. Правил много бели и не им трябвал вече. Вероятно бил премазан, според техни съседи (които го видели и им казали). За сега го търся, дано не е умрял. Не им поверявайте животните си. Синът им се казва Денис , възрастен човек , може и чрез него да стават нещата, ... съжалявам за разпокъсаното и объркано обяснение, но съм :eg_033: . НЕ им поверявайте животните си.
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#245 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests: Животни, разстения и наука.

Публикувано: 09 February 2011 - 12:12 PM

някой има ли информация за скайп wodolei86 и телефон 0894457637 ???
User's Signature

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!

Не са ме хапали животни ... само ХОРА!

#246 Потребителят е офлайн   hakera1501 Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Програмирене , дизайн
Публикувано: 19 February 2011 - 11:07 AM

Тя тази хубав бизнес върти !
Взима кучета безплатно и после ги продава за пари !
Даже може да взима и нечистокравни и да казва че са чистокравни и да ги дава ощ епо-скъпо !

#247 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2011 - 01:33 PM

Не давайте животно на тези хора!
Антония Константинова Високалийска-Джонева, София, жк Люлин, бл. 634, вх.В , ет.9
тел: 0893724548
email: toonii@start.bg
antonia_djoneva@mail.bg

Мъжът й се казва Емил Джонев, имат момче на 10 години - Константин Джонев.

Осинови моя Шишко от тази тема
Изглеждаха много свестни и го осиновиха въпреки възрастта му. Подписаха си договор, всичко....
Не знам колко време е бил при тях, но получавах редовно информация. Преди месец ми прати снимка, по която се усъмних, че котето не прилича на Шишко, но беше блеснала някаква светлина и реших да не съм параноична. През целия този месец тя твърдеше, че всичко е наред, че животинчето се е приспособило и други подробности. Помолих я преди няколко дни за снимки и тя ми прати снимки, на които очевидно се вижда, че не е моят Шишко. Казах й това, при което тя се обиди и каза, че е той и как можело да се съмнявам, ако искам да отида до София да го видя.
Не издържах и я помолих най-любезно да ми каже какво е станало. При което тя ми казва, че преди 1 седмица детето играело навън с приятели и решили да извадят навън котарака. И той бил избягал.... Засякох я, че лъже, защото снимката преди 1 месец също беше фалшива и тя си призна, че не е станало преди седмица, а преди месец.
След всичките си лъжи започна да се прави на обидена и да ми държи сметка как съм й дала коте, което мирише, което било страхливо и стресирано.... А знаеше много добре, че е хванат от улицата!
Не е залепила нито една обява да го търси.

Тези хора възнамеряват да си вземат и куче. Моля, бъдете много внимателни!

Ето снимка на особата.
И профилът й във фейсбук

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#248 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2011 - 10:42 PM

Искам да допълня нещо за Сандра Дейвис, тъй като се сблъсках с нея, търсейки дом за Стефките. Писа ми една жена с име Дона Стоунхаус като ми пейстна съобщение до нея от въпросната Сандра Дейвис, в което ставаше дума как нейни приятели харесали Стефка и поискали да я вземат при себе си. Въпросните хора явно живеят в Пловдив и страницата им във ФБ е тази: http://www.facebook....100001656540669 . С.Д. ме насочи към Марио и Кевин, които съм можела да намеря в приятелите й. По-рано днес ги намерих, но в момента вече ги няма. Интересното беше, че и двете жени, с които обсъждах проблема със Стефките, ми пишеха по едно и също време всеки път. Днес случайно попаднах на съобщение от едно момиче, което обяснява, че има големи съмнения относно въпросната Сандра Дейвис.
Пействам ви какво ми написа тя:

Сандра Дейвис вчера за пръв път ми се включи на фейса,започна да ми пише-явно е видяла,че съм активна за животните покрай общи познати в фб...И така,аз повярвах,че наистина търси да осинови кученце,и днес започнах да питам приятели дали случайно нямат някое дребно за осиновяване.И така се стигна до истината-преди време е осиновила котка,която се оказа ,че изчензала..Когато й се обадили да питат за котката,тя казала "Може би не трябваше да я пускаме навън" и не звучала въобще притеснена...Други факти за нея-в профила й има снимки на бебета хъски,които явно продава.Има цели албуми,пише колко са красиви,и подканва към купуване...оТ приятели разбрах,че продава кучките за 600 & ,а малко куче за 400 & !!!!
Вчера тя ми писа,че търси малко дребно куче за да е компания на нейното малко кученце.А днес в профила й виждам,че има две,едното от които много едро,май овчарска порода,й са го вързали на синджир,а отдолу пише,че е защото било "опасна порода" и трябвало да е на синджир!!!! В същото време приятели,които са имали вземане-даване с нея ми казаха,че има и вебсайт,разгледах го и видях,че е сложила снимки на бездомни кучета и как ги храни,а отдолу пише,че събира дарения за тях,както и за постоянването на приют във видин,а всъщност тя изобщо не стори никакъв приют,дори е пуснала обява в английски сайт да си търси работа в Барбадос,където мислкела да се мести след като си продаде всички имоти в България...Също от приятели разбирам,че ги е изнудвала(и организациите ,в които членуват) да й помагат за несъществуващия приют,и когато са й отказали,е ставала адски злобна и нападателна и се е опитвала да ги компрометира.Хората ,които ми казват това инфо са надеждни и сигурни,това са хора,които не са българи,но наистина помагат на животните в България и също са пропищели от нея...

Нямам представа дали първата жена изобщо е наясно с лъжите на втората, но е възможно да са екип, или пък да става дума за един и същи човек. Нямам идея.
Давам снимка от профила на Сандра Дейвис
тук.

А ето и няколко снимки от разговори във фейсбук:
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка

E-mail:
sandradavis2@hotmail.co.uk
nice_n_spicy11@hotmail.com

Site:
www.helpstreetdogsinbulgaria.com

И ето инфото, което намерих от двата мейла:
1. с ник britishexpatlady

2. с ник uklady
3. с ник britishexpatinbg като тук е посочен скайп: bulgarianrenovations и описание:
I am an Ex Police officer from the UK. There is a need for a lot of changes in Bulgaria!

С втория мейл намирам само това.

Написвайки посочения скайп в гугъл намирам това:
1. youtube

Потребителски профил Показвания на канала:162Общо показвания на качените клипове:82Възраст:54Член от:07.02.2009Последно посещение:Преди 5 месецаАбонати:0Уебсайт: http://www.bulgarian...ingsupplies.comВсичко за мен: New to Sunny Bulgaria since 2008, we are busy settling in here in our beautiful mountain setting, with lovely bulgarian people who are always there to help us face the challenges of our new life here in Bulgaria. Leaving the UK was the best decision we ever made! We offer support and guidence to all who decide they too want a new start in the peacefull countryside where other english people like us have, and are making Bulgaria there new home too!
Currently we are the only Suppliers of John Guest Push Fit Water Pipes in the hole of Bulgaria! We also sell houses here too amongst the Bulgarian Mountains. Роден град:VidinДържава:БългарияИнтереси:Horses, Mountain walks, & Bulgarian CultureФилми:Vintage shows like: Not the nine aclock News,- Miss Joycelyn,- Field of Dreams,- Its a wonderful life,- The Real Mc coy,-Felix dexter.Музика:Enrigue Englesias, R&B,Reggae, Playing for change, which is my current favourite music and my favourite video's on youtube.Книги:The man who Sold his Ferrari. (True Story)

2. това:

Bulgarianrenovations
showleft();google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);Company Name: Bulgarianrenovations
Business Owner: Richard &a
Employees: Less than 5 People
Main markets: Eastern Europe Western Europe
Business Type: Trading Company, Agent, Distributor/Wholesaler
Product/Service: We are interested in Turkish Tiles, Turkish Stone / Marble, Ceramics, Granite
About Us: Hello,
Just a little bit about us, we are Called Bulgarian Renovations. eu, we are situated in Northern Bulgaria, We sell properties, and are interested in a Business to Business trade co'operation.

Category: Home Appliances - Parts & Accessories
Region: Bulgaria Bulgarianrenovations
Link Tool: Bulgaria Home Appliances - Bulgaria Parts & Accessories
Tags: northern bulgaria - trade co - business trade
Contact Person: Ms. Scoobydo Davis
Zip Code: 3830
Website: http://www.bulgarianrenovations.eu
Address: 2 Han Aspuru, Vidin, Vidin Bulgaria, Bulgaria
Telephone: 359-035988-318315
Fax: 359
Google Map: Bulgarianrenovations Map

#249 Потребителят е офлайн   Qncheto Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 May 2011 - 03:44 PM

Йовко Червенков - Белащица. Телефонен номер 0888139860. Е-майл; apoliii@mail.bg
Осинови куче от нас, което днес разбрахме, че е продал. Като взехме да се ровим в търсачката, се оказа, че има още доста обяви за големи кучета, които продава. Явно това му е практика. Главно ловни кучета продава.

#250 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 17 May 2011 - 09:47 PM

ВАЖНО!!! МЪЖ,ПРЕДСТАВЯЩ СЕ ПОД ИМЕТО МАРТИН(МЕТИН) С ТЕЛ. НОМЕР 0892921441 И ЖЕНА МУ ИВАЛЕНА С ТЕЛ: 0892921431 СЛЕДЯТ ОБЯВИТЕ ЗА НАМЕРЕНИ ПОРОДИСТИ КУЧЕТА И СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ СЛЕД КОЕТО ГИ ПРОДАВАТ! МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ПО СТЕНИТЕ СИ
копирам от стената на АХВ заради случай с наскоро намерена лабрадорка,за която са се представили като стопани.На телефоните им излизат обяви за продажба на кучета.
http://obiavi.grad.b...%B5%D0%BD%D0%B0
продава шар пей
кокерче-
http://bazar.bg/%D0%...che-na-7-meseca
немски дог-
http://www.topobiavi...adno862214.html
и др.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#251 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 18 May 2011 - 01:22 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 17 May 2011 - 07:47 PM, написа:

ВАЖНО!!! МЪЖ,ПРЕДСТАВЯЩ СЕ ПОД ИМЕТО МАРТИН(МЕТИН) С ТЕЛ. НОМЕР 0892921441 И ЖЕНА МУ ИВАЛЕНА С ТЕЛ: 0892921431 СЛЕДЯТ ОБЯВИТЕ ЗА НАМЕРЕНИ ПОРОДИСТИ КУЧЕТА И СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ СЛЕД КОЕТО ГИ ПРОДАВАТ! МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ПО СТЕНИТЕ СИ
копирам от стената на АХВ заради случай с наскоро намерена лабрадорка,за която са се представили като стопани.На телефоните им излизат обяви за продажба на кучета.
http://obiavi.grad.b...%B5%D0%BD%D0%B0
продава шар пей
кокерче-
http://bazar.bg/%D0%...che-na-7-meseca
немски дог-
http://www.topobiavi...adno862214.html
и др.

+ тези номера също
И двете карти са на Метин Ариф, набор 91, от Варна . Има още 3 номера - 0892914821, 0899431400 и 089831489...
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#252 Потребителят е офлайн   Димитър Въчев Икона

Публикувано: 16 June 2011 - 12:37 PM

Здравейте,може ли някой да ми каже нещо за Mackata Macorankova? Пишем си във Face book ,но тя няма даден майл и незнам как да я проверя. Единственото дадено за нея е skype: desislava 7981. Също така и няма 1 нейна снимка в профила и...

#253 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 June 2011 - 01:07 PM

Ами аз това, което знам е, че се опита да осинови питбула Бруно, но отказа дори да дойде да се запознае с кучето. След това оспами страницата му от къде на къде щяла да дава пари, пък да не получи кучето веднага :dry: Лично моето мнение е лошо за нея.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#254 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 16 June 2011 - 02:16 PM

Поредното безумно запитване за Вотан,чак ми се и кара :eg_033:
Mackata Macorankova 09 юни в 14:58 Докладвай
Shte polucha li otgovor ?
Петя Конярска 09 юни в 15:09
отговор на какво?
Mackata Macorankova 09 юни в 15:11 Докладвай
Ako ne se laja ste pusnala obqva za osinovqvane na kuchence !!? Петя Конярска 09 юни в 15:12
имам 6 кучета за осиновяване,за кое питате?писали сте ми някъде,къде и какво?
Mackata Macorankova 09 юни в 15:16 Докладвай
Stava vapros za Votan. Ami drugite kakvi sa ?
Изпратено чрез Мобилен Facebook
Петя Конярска 09 юни в 15:23
не знам къде сте ми писали за вотан,но нищо не съм получила до сега.та искате да го исновите,да дадете примен дом.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:24 Докладвай
Iskam da go osinovq.
Петя Конярска 09 юни в 15:25
от къде сте?какъв ви е опита до сега с тази порода?къде ще бъде гледано кучето?семейното ви положение как е ?алергии в семейството?учите,не учите,работие не работите?
Петя Конярска 09 юни в 15:26
koniarska8-това ми е скайпа ,ако искате да поговорим по обстойно там.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:28 Докладвай
Ot Plovdiv sam i imam opit. Gledala sam dve takiva kucheta dosega,ama pochinaha za sajalenie :( otroviha mi gi. Jiveq s priqtelq si i nito ucha,nito rabotq. A otnosno alergiite - nqma takiva.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:29 Докладвай
Samo toi raboti za sega.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:32 Докладвай
S udovolstvie iskam da pogovorim,ama nqmam dostap do skype. Ako iskate da govorim po telefona ili da se vidim,ako e vazmojno.
Петя Конярска 09 юни в 15:39
Вие в София ли живеете?Ако сте тук,може да се видим и да поговорим,тъкмо може да видите и Вотан.то така или иначе,ще трябва да имаме няколко срещи преди това,за да се запознаете с животното.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:42 Докладвай
Emi ne jiveq v Sofiq. Ama vijte,ako reshite az sam gotova da mu dam hrana,obich i topal dom. A ako ne da tarsq drugo .
Петя Конярска 09 юни в 15:44
Значи,така или иначе,трябва да се видим,ням как иначе да стане.Изискванията ни за него са: да се гледа вътре,той не е дворно куче.Яде специална храна,тъй като има обострен гастроентерит и получава разстройство.Виждате сега на какво прилича,след катобеше осиновен за 4м,ми го върнаха в това окаяно състояние.
Mackata Macorankova 09 юни в 15:51 Докладвай
Vijte shtom trqbva da se hrani s specialna hrana takava shte mu kupuvam. Tova za men ne e problem. I drugoto,koeto e az vinagi gledam kuchetata si vatre i im davam neobhodimoto. Nqma povod za pritesnenie,ako e pri men. No vse pak vie reshavate.
Mackata Macorankova 09 юни в 16:29 Докладвай
Dosta neseriozno. Iskate da mu namerite dom,a otkazvate na vseki. Nqmam dumi.
Петя Конярска 09 юни в 18:15
Не съм ви отказала не знам защо с такова впечатление останахте.Както виждате,това животно от грижовни хора,виждате до какво състояние е докарано.Човека,който го осинови лично от мен,ме уверяваше ,че няма да има проблеми,докато изведнъж ми връна ивотно от освиенцим.Ако това,че спасих животното от изолатора от евтаназия,лекувах и рехабилитирах, със собствени пари е несериозно според вас,то така да е .Казах ви,че трябва да се видим и да се запознаете с животното,това не значи,че не сте вие евентуалните бъдещите стопани за Вотан.Ако желаете заповядайте в София да се запознаете с кучето,да поговорим и т.н.Без това,няма как да стане.
Mackata Macorankova 09 юни в 18:26 Докладвай
Vijte az iskam da vzema tova kuche i vi garantiram,che shte se gleda dobre. Az ne sam izrod izvinqvaite mnogo. Izgledala sam naistina mnogo kucheta,a i kakvi li ne drugi jivotni. Taka,che shte moga da se grija za nego kakto trqbva. Za momenta nqma kak da doida do Sofiq po zdravoslovni prichini. Vie si reshete dali iskate sladura da ima dom i da bade gledan naistina dobre ili da se povtori sluchaqt pak s predishniq osinovitel.
Петя Конярска 10 юни в 10:37
Вие нали разбирате,че няма как да ви дам кучето,без да се видим?Все пак трябва да се запознаете с животното?.Ако решите да дойдете да се запознаете с животното ще поговорим по обстойно.И моля ви,не ми вменявайте,че не желая да дам животното.Казах ви условията,това е от мен.Лек ден!
Mackata Macorankova 10 юни в 10:40 Докладвай
Nqmam namereniq da idvame do Sofiq i da davame izlishni pari,a nakraq da kajete,che nqma da go dadete. Vie si znaete,a s obqvi e palno. Lek den i ot men !
Петя Конярска 10 юни в 10:42
Ами няма как да ви пратя кучето с куриер.Лек ден и на вас!
Mackata Macorankova 10 юни в 10:45 Докладвай
Togava ne jelaete da mu osigurite tova,koeto zaslujava - topal dom,podhodqshta hrana i lubqshti stopani .
Петя Конярска 10 юни в 10:46
моля!?
Въпросната г-ца е бременна,доколкото успях да рабера,/в което лошо няма,да е жива и здрава,пожелах и го наистина икрено/поне такава причина ми изтъкна относно това,че не може да пътува.Иначе е гледала много кучета,едни ги отровили,други не знам какво си.Щяла да гледа добре кучето,нямало проблем,в същото време не пита нито за характер,за нищо не пита.Иска да и го закарам и това е .Чудно ми е,как ,като е безработна,поне така ми каза,ще може и дете и куче да издържа.Лично аз не бих и поверила животно никога.За Бруно също пита,без да знае,,че и там съм замесена :ab_041:
User's Signature
User's Signature

#255 Потребителят е офлайн   Димитър Въчев Икона

Публикувано: 16 June 2011 - 02:40 PM

Благодаря много. Положението с кучето, което иска да осинови от нас е горе-долу същото. И той е наполовина пит бул. Някак си не искахме да и го даваме на втори прочит и ето,че е имало причина.
Благодаря:)

#256 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2011 - 03:22 PM

Постнете линк към профила, защото името на профила може да се промени, но не и линка. Както и колкото повече инфо имате - скайп, телефон...
User's Signature

Качена снимка

#257 Потребителят е офлайн   Polence Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2011 - 09:31 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 17 June 2011 - 03:22 PM, написа:

Постнете линк към профила, защото името на профила може да се промени, но не и линка. Както и колкото повече инфо имате - скайп, телефон...

и на мен ми писа за Бруно

https://www.facebook...100002084525157

#258 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 June 2011 - 11:11 AM

Село Владая, българка с австрийски паспорт Вея Шнайдер, но се представя и с други имена и мъжът - Никос. В момента са взели два имота под наем, имат към 40 кучета и много котки.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#259 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests: Животни, разстения и наука.

Публикувано: 08 July 2011 - 09:35 AM

Позната продава ангорчета на цена от 30 лв, защото не са с родословие, разбира се. В което аз не намирам нищо лошо, виждала съми майката и бащата и те са много красиви и според мен чистокръвни котки. От 3 месеца насам един човек иска да вземе коте от нея. Пак нищо лошо. Взел го, намалил цената наполовина и най - накрая на следващия ден го оставя ей - така във входа. И си искал парите, котето не му било харесало ... А през това време то било държадно очевидно гладно. Обяснява,че е от Варна, но как ей така се идва без предупреждение в София?А тъй като приятелката ми се обади от моя телефон, после ми се обажда и казва: Вие знаете ли тя к'во прави? Опита се да ме скара с нея, но не му се получи. Телефона на въпросния - 0884863748 и 0883438806. Фейсбук профил - http://www.facebook.com/leonardocarell имейл - leonardocarell@yahoo.com скайп име leonardo.carell Моля, не давайте коте на този човек! Сега потърсих номера във гугъл. Продава ангорска котка. http://www.kotkite.c...iava_25192.html още един имейл - enzof@abv.bg продава и сиамска котка http://www.kotkite.c...iava_26180.html а, ето и негова снимка http://www.kotkite.c...29111519212.jpg
User's Signature

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!

Не са ме хапали животни ... само ХОРА!

#260 Потребителят е офлайн   Zonker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2011 - 11:00 AM

Bush: Тази Вея е същата от тази тема
User's Signature

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни