Кане корсо италиано
Публикувано: 08 February 2008 - 11:26 PM
elrisha: на последните снимки се вижда по-хубаво малкия красавец...и той е много готин и по прилича на кученце, а не на мишленце като бебката :) И шарката му е страхотна
а ритка твойта беба черна ли е в крайна сметка или тъмно сива, че не мога да преценя по снимките :)
Публикувано: 08 February 2008 - 11:51 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 12:01 AM
Кхан е красавец, искам и аз да го гушна с тези му страхотни очи и дълги уши и краченцата. Сигурно като скача - по-тежичко се чува.
А моята само я гушкам и тя такива звуци издава от удоволствие, умирам от смях. Като едно бебе истинско. А иначе ръмжи с нисък глас и лае като голямо куче. Страшна работа!
Между другото, прочетох в интернет, че трябва да се изкара на куче административен паспорт. Някой има ли такъв? И къде се прави? Ето я наредбата, дали важи за София? :o
Публикувано: 09 February 2008 - 10:04 AM
нямам търпение да видя Алира,а и Буда ми липсва. :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 09 February 2008 - 09:21 PM
Героите уморени ли са? ;D
Нови команди научихте ли? ;)
Ние продължаваме с белите :rolleyes:
И се кокондриме ;)
Кучо яде пръстта от саксийте,значи ли това,че нещо му липсва или просто поредната беля?
Публикувано: 09 February 2008 - 10:14 PM
Искам пак да ви питам, хора, дали някой е правил административен паспорт за куче. Никой не ми е отговорил за това. Защото ние не сме правили и се притеснявам, че трябва. В предишния си отговор съм закачила въпросния документ, бихте ли погледнали? :rolleyes:
Публикувано: 09 February 2008 - 10:16 PM
Кхан ти благодари за милите думи :wub:
Публикувано: 09 February 2008 - 10:28 PM
Мисля, че все още можеше и със старите- едни с картинка, с куче и коте мисля, жълтеникав...
Всяко куче трябва да има един едиствен паспорт, в който да са регистрирани всички ваксини и обезпаразитявания със съответните им лепенки с подпис и печат от поставилия ги ветеринарен лекар. Там се регистрират и татуривки или чипове.
Публикувано: 09 February 2008 - 10:40 PM
елриша, целуни Кхан-сладуран от мен! На предишните му снимки изглежда по-шарен и кафяв, а тук му е съвсем черна муцунката.
Още веднъж благодаря за информация, не знам тогава защо в тази наредба пише за административно регистриране. :o
Публикувано: 09 February 2008 - 10:53 PM
elrisha - Алира дреме откакто сме се прибрали, скапана беше, в колата какво хъркане падна ;D Много добре и действат тия 3-часови разходки пък и една четка и ударих, че си слага лятната "рокля" вече ;)
Публикувано: 09 February 2008 - 11:08 PM
Хубаво е всички да сте със сините паспорти, които е описала по-горе Nickey. Относно административен паспорт - не знам за такова животно, ако се има предвид плащане на данък с администрация....но пък там паспорт не ти издават. Откъм паспорти - всяко куче трябва да има горе-описания паспорт.
Сигурно това се има предвид - данъка. А той трябва да се плаща?
Ще питам твоя ветеринар, като отидем за второто обезпаразитяване дали може да ми издаде синия паспорт, че онзи, първия наш изобщо не ми спомена, че има такъв, ех!
Казимира след нормално обезпаразитяващо вече изкара каквото трябва. Новата храна я мляска като крокодил, много й харесва.
Благодаря за всички съвети!
Публикувано: 10 February 2008 - 11:28 AM
ние сме сърдите,че не ни дават да гриземе столовете :(
Публикувано: 10 February 2008 - 12:28 PM
А Реди беше толкова изморен от разходката вчера, че в асансиора му клюмваше главата... :) Надявам се другата седмица, да е по-хубавото времето и да изкараме цял ден на вънка.Тогава може би и Кхан, ще се включи.... :) Запознахме се и с батко - Тангра, от чиито размери бях изключително впечатлена :) Абе въобще беше 4удна разходка... :)
Публикувано: 10 February 2008 - 01:03 PM
хора,кажете нормално ли е да яде пръстта от саксийтеееееее? :sos:
Публикувано: 10 February 2008 - 03:26 PM
Цитат
А Реди беше толкова изморен от разходката вчера, че в асансиора му клюмваше главата... :) Надявам се другата седмица, да е по-хубавото времето и да изкараме цял ден на вънка.Тогава може би и Кхан, ще се включи.... :) Запознахме се и с батко - Тангра, от чиито размери бях изключително впечатлена :) Абе въобще беше 4удна разходка... :)
Ааа, другата събота няма да ви изпусна!! :))
Публикувано: 10 February 2008 - 05:37 PM

Публикувано: 11 February 2008 - 11:49 AM
shadow:хехехех хвана те яд ли ?:) Дано и другата седмица да дойде и Тангра пак и малкия бръмбар - Кхан също, та да ни видиш в комплект :)
lonesome: почечето тук си гледаме кучовците в апартаменти, може би с малко изключения...наистина не са агресивни, но то си зависи и от стопанина естествено :) За интелигенти са нахално интелигентни (не 4е съм пристратна) :) А това за имунитета...нямам представа, не съм го чувала, но честно казано ми звучи малко странно....имунитет към вирусни заболявания.... е да след ваксините.. :)
А за саксиите... Ред не ми го е правил никога, но не мисля че е нещо притеснително... за кучето де не за цветята... :) Просто си изнесете саксиите от стаите, в които те остават сами, щом толкова са си ги харесали :)