Dog.bg Форуми : Кане корсо италиано

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (255 Страници) +
  • « Първа
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кане корсо италиано

#4471 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 August 2008 - 10:57 AM

:wub: Супер!! Ще чакаме следващият доклад от голямото семейство. Ааама искаме и снимки и клипчета!!  :yahoo:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#4472 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 August 2008 - 07:29 PM

Снимки и клипчета има много, но не мога да ги кача от тук, защото нямам кабел. Когато си отида до нас веднага ще показвам моите гордости :)
  Малкият е абсолютно безкомпромисен към осите...убива всяка която види, а тук има доста...преди малко даже ми донесе една полужива да се похвали с "улова"  :o Ужас! Притеснява ме да не го ужилят, но след гробището, което заформи за 3 дни в нашия двор, май добре се оправя с жилещите гадове  :rolleyes:
:) Днес ходихме на пазар за бебешки работи и му взех и кликер...мисля да пробвам този метод на обучение и сега вместо да уча се заех да чета за това...Някой от вас да има някакви наблюдения? Четох тук във форума и на още няколко места и ми изглежда доста приятно обучението по този начин...Ще видим. За сега само ще щракам и ще давам лакомство и ласки, че за друго ни е рано още  :blink:
А Сър за разлика от батко си е едно изключително целуващо кученце... на Ред му се моля по половин час и накрая получавам едно пренебрежително близване...а малкия целува постоянно  :yahoo: И като се събуди е толкова щастлив да ме види, че даже се и напишква понякога от радост  ;D
Това е за сега от нас...ще пиша като пак имам достъп до компютър, а до тогава, ако има желаещи за срещи...да звънкат  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4473 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 09:04 PM

Кликерът е безотказен метод за обучение, но на мен ми се видя доста зомбиращ.
User's Signature

Качена снимка

#4474 Потребителят е офлайн   pyts Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 09:46 PM

Цитат

pyts Буда как се ържеше с Хали в началото?

прие я моментално, без никакви проблеми и драми ;)

#4475 Потребителят е офлайн   morski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2008 - 10:52 PM

Eто ни и нас обратно, след кратко море.
Ленард направи сефтето в един хотел за кучета. Понесе му много добре. Положителните ефекти са 1-2 килца на гърба и някои преодоляни страхове (от разходка например). Отрицателни ефекти почти нямаше, освен че ни беше мъчно за него, но този път нямаше как да го включим...
Виждам че последната седмица събитията са се развивали доста активно  :blink:
Поздрави на всички нови собственици! (Прокопиииии, Прокопи..... :-.....)
User's Signature

Качена снимка

#4476 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2008 - 10:59 PM

Тамън щях да ви питам къде сте го водили малкия Ленард на моренце :blink:
браво за положителните ефекти от хотела!малкия все повече и повече заглажда косъма :blink: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4477 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 06:10 AM

морски, ленард изглежда доста по-добре ;)
цвлувки на малкия  :blink:
супер че е свикнал с околния свят.
редика, чакаме снимки на малкото сладурче.
поздрави на всички :)
ние от днес започваме училище  ;D
дано да свикнем с дисциплината  :blink:
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#4478 Потребителят е офлайн   procopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 08:32 AM

Прокопи, не прокопи, това е положението. Както обикновено акъл много, файда никаква. Като някой толкова иска да помогне на кучето, както се твърди, ми да дойде да го вземе още днес? Или дори аз ще го докарам на избрано място с все папмерсите и такъмите му. Парите не са драматичен фактор, който не може да се отложи с месец или два.

#4479 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 August 2008 - 10:33 AM

procopy за съжалние аз не мога да задържа Чочко, но мога да помогна единственно с временен дом, до като се намери бъдещият му собственик. Владо каза, че може да го вземе, ако не се лъжа, но ако има някакви промени, ще се радвам на един малък гостенин. Аз съм на вилата (в Банкя), така че ще има къде да тичка и с кой най-вече :) Ако искаш ми се обади - 0889 111 462. Тук съм по цял ден, така че може да го доведеш, когато ти е удобно...Само не знам до колко ще е добре да сменя толкова често дома, но...гостуването при мен може и да го приеме като една дълга весела разходка  :blink: Явно решението вече е взето, така че сега най-важно е малкият да попадне възможно най-бързо в новия си дом и да "тормози" с белите си новия си стопанин. Ще чакам отговор. Още няколко часа ще имам достъп до компютър, така че ако се реши да ми гостува бебчо ще очаквам да ми се обадиш...
User's Signature

Качена снимка

#4480 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 11:29 AM

Цитат

ние от днес започваме училище  ;D
дано да свикнем с дисциплината  :blink:

А така! :blink:
и аз съм решила да го водя малкия, без много ,много да го бавя ;Dчудя се само седмица или две да изчакам след като започнем разходките :sedni!:

redika , за кликера и аз се бях замислила, ама си останах с мисленето ;D
после открих ,че малчо е готов да застане и на нос ако трябва само и само да получи една трохица ;Dголям лакомник е завалията :blink:На този етап сме се научили седни, легни , сяда и да чака да му кажем да яде,междувременно се опитвам да го свикна и с повода ,с което нямам кой знае какъв успех ;D слава богу с нашийника нямахме никакъв проблем :blink: мъчиме се и със стойка ,два-три пъти успях да го сложа ама като не умея и това е постижение...за мен ;DМисля ,че като за начало сме много добре :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4481 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 August 2008 - 11:40 AM

eleanor_a  Аз малкия още не съм го "почнала". Давам му още няколко дни бонус да се отпусне съвсем и мисля да започна със "Седни" и да сяда преди ядене...Пробвах няколко пъти "СЕдни" като му вдигам лакомството пред носа и сяда, но далеч не е от командата...и той си е голяма лакомийка  ;D
А за училище решила ли си къде вече?
А за кликера...ще се опитам да намеря някой, който да ми покаже поне в началото, защото въпреки изчетеното имам доста въпроси и ме е страх да не сбъркам....За сега само го свиквам със звука и нищо повече.
А малкия Мира се опита да го постави в стойка... ;D доста смешен ми изглеждаше...такъв малък, с надутия тумбак и чак пък в стойка  ;D

п.с. изинявам се за "яденето на букви' в последните постове, но този комп е с някаква френска клавиатура и...стават грешки  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4482 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 11:51 AM

Греко с Мира застана в стойка за секунда :blink:а при мен е едно ставане и сядане ,оплитане на краката :rolleyes:ми като не виждам как е застанал :o ;D
От кликера се отказах точно защото се опасявах да не оплескам нещо с моя нулев опит :blink:
За училището съм решила да звънна на една жена ,която си е оставила координатите тук във форума не мога да се сетя как и беше ника...ще говорим първо и тогава вече ще реша :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4483 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 August 2008 - 01:43 PM

то и Сър застана, но ми беше много смешно - малко нещо в стойка на голямо нещо  ;D
Преди малко говорих с Bella_CN и се породи идея да си направим едно корсо-училище за малките. Ще говорим с някой трениор, ще уточним време, което да е удобно за всички и да се обучаваме...А пък ако през седмицата не стане, може уикенда да се виждаме и да си тренираме сами, пък през седмицата всеки индивидуално...Ще е добре малките да свикват да слушат и в компания  :blink: Съгласна ли е бебешката група? Пък и големите може, но ще е трудно да балансираме нивото на начинаещите с нивото на напредналите  :P Въпреки че може и да е от полза, въшките да гледат от кучетата какво трябва да правят...Разсъждавам си и пиша, за това извинявам се за разбъркания пост  ;D

Преди малко говорих и с прокопи и най-вероятно малкият Чочко днес ще пристигне при нашата глутница  ;D Ще пада едно бебешко лудеене на двора... Стискаме палци и лапи скоро малкия бандит да отиде при новите си стопани...
User's Signature

Качена снимка

#4484 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 01:54 PM

Аз като за начало съм решила да се обучаваме индивидуално поне за известно време, но нямам нищо против да се разберем и за нещо групово  :palec: има варианти само трябва да се разберем ,за да бъде удобно на всички :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4485 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 August 2008 - 02:07 PM

То без индивидуално няма начин...всички ще се занимаваме И индивидуално, но идеята е да си направим и група...мисля че ще е по-добре да се обучават в корсо-група, където темперамента е горе-долу еднакъв, от колкото в група с хъски, лабрадор и пинчер (примерно де  :blink: ). Това е просто предложение...може да го правим само уикендите тогава. През седмицата кой каквото научил и уикендите е на "изпит" пред събратята си  ;D И след като изкара отличен наградата е - луда игра до пълно изтощение  ;D Но трябва да решим дали искаме да ангажираме учител за груповото или там и ние ще се изпитвме кой какво знае, не само кучетата  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4486 Потребителят е офлайн   eleanor_a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 02:15 PM

Цитат

..мисля че ще е по-добре да се обучават в корсо-група, където темперамента е горе-долу еднакъв, от колкото в група с хъски, лабрадор и пинчер (примерно де  :blink: )

при всички положения ще е по-добре ;D

Цитат

Но трябва да решим дали искаме да ангажираме учител за груповото или там и ние ще се изпитвме кой какво знае, не само кучетата  :blink:

Това лесно ще го решим :blink:нека да видим първо дали ще има и други желаещи :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4487 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 August 2008 - 03:49 PM

Да...ще го решим. Така или иначе има достатъчно време :)
Майка ми си тръгва заедно с компютърчето, така че аз пак савам откъсната от света :) Поздрави на вички и до другия уикенд, когато пак ще имам компютър :)
User's Signature

Качена снимка

#4488 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 06:28 PM

Имаме си приятелче - мъжко хъски на 3 месеца Сийбър. Сега героите са уморени и къртим.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#4489 Потребителят е офлайн   SteLLa_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 08:29 PM

Владо, радвайте се на компанията и на игрите, докато има как ;D
че и ние си играхме с едно хъски, но малко го подминахме на ръст и сила  ;D
и игрите станаха неравностойни  :izcherven:
иначе като първи ден всичко мина много добре, слушкахме си (или май май ни беше срам).
а аз иначе бях много възмутена от един собственик на ротвайлер, който така си е озлобил кучето, че да ти настръхне косата.
като минах беше в клетка и започна да скача на 2 метра височина и да лае зверски. питах защо е затворено и ми казаха, че просто налита да хапе всички, включително и децата на собственика  :huh:
Няма ли някой да им забрани на тея хора да си взимат кучета :-
User's Signature

Successful people never worry about what others are doing!

#4490 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2008 - 10:04 AM

Добре дошли на новите звезди и от нас!
С Белла бяхме във ваканция. Преди тръгване тя проверяваше да не забравим и нейния багаж /който беше повече от нашия ;D/
Качена снимка

Първо беше на гости на "дядо" си. Там й беше много горещо и доста време прекарваше така

Качена снимка

и така

Качена снимка

После я заведохме на планина, където прекара чудесно  :blink: Ето колко е пораснала

Качена снимка

Качена снимка

Там си намери и много приятелчета

Качена снимка
Качена снимка

Оказа се, че момичето си има светски маниери и се държи съвсем прилично в кръчми, което много ни радва ;) Направи няколко дискретни опита да си прегризе повода, но не успя B)
Качена снимка

Качена снимка

В хотела всички много й се радваха - и собственици и персонал и другите гости. Тя беше много добричка и остави добро впечатление и въпреки, че успя да цамбурне в басейна никой не ни се разсърди ;)

Накрая се прибра толкова уморена, че прекара няколко часа ето така
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

• (255 Страници) +
  • « Първа
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • Последна »