Кане корсо италиано
Публикувано: 30 August 2008 - 07:29 PM
Малкият е абсолютно безкомпромисен към осите...убива всяка която види, а тук има доста...преди малко даже ми донесе една полужива да се похвали с "улова" :o Ужас! Притеснява ме да не го ужилят, но след гробището, което заформи за 3 дни в нашия двор, май добре се оправя с жилещите гадове :rolleyes:
:) Днес ходихме на пазар за бебешки работи и му взех и кликер...мисля да пробвам този метод на обучение и сега вместо да уча се заех да чета за това...Някой от вас да има някакви наблюдения? Четох тук във форума и на още няколко места и ми изглежда доста приятно обучението по този начин...Ще видим. За сега само ще щракам и ще давам лакомство и ласки, че за друго ни е рано още :blink:
А Сър за разлика от батко си е едно изключително целуващо кученце... на Ред му се моля по половин час и накрая получавам едно пренебрежително близване...а малкия целува постоянно :yahoo: И като се събуди е толкова щастлив да ме види, че даже се и напишква понякога от радост ;D
Това е за сега от нас...ще пиша като пак имам достъп до компютър, а до тогава, ако има желаещи за срещи...да звънкат :blink:
Публикувано: 30 August 2008 - 09:46 PM
Цитат
прие я моментално, без никакви проблеми и драми ;)
Публикувано: 30 August 2008 - 10:52 PM
Ленард направи сефтето в един хотел за кучета. Понесе му много добре. Положителните ефекти са 1-2 килца на гърба и някои преодоляни страхове (от разходка например). Отрицателни ефекти почти нямаше, освен че ни беше мъчно за него, но този път нямаше как да го включим...
Виждам че последната седмица събитията са се развивали доста активно :blink:
Поздрави на всички нови собственици! (Прокопиииии, Прокопи..... :-.....)
Публикувано: 31 August 2008 - 06:10 AM
цвлувки на малкия :blink:
супер че е свикнал с околния свят.
редика, чакаме снимки на малкото сладурче.
поздрави на всички :)
ние от днес започваме училище ;D
дано да свикнем с дисциплината :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 31 August 2008 - 08:32 AM
Публикувано: 31 August 2008 - 10:33 AM
Публикувано: 31 August 2008 - 11:29 AM
Цитат
дано да свикнем с дисциплината :blink:
А така! :blink:
и аз съм решила да го водя малкия, без много ,много да го бавя ;Dчудя се само седмица или две да изчакам след като започнем разходките :sedni!:
redika , за кликера и аз се бях замислила, ама си останах с мисленето ;D
после открих ,че малчо е готов да застане и на нос ако трябва само и само да получи една трохица ;Dголям лакомник е завалията :blink:На този етап сме се научили седни, легни , сяда и да чака да му кажем да яде,междувременно се опитвам да го свикна и с повода ,с което нямам кой знае какъв успех ;D слава богу с нашийника нямахме никакъв проблем :blink: мъчиме се и със стойка ,два-три пъти успях да го сложа ама като не умея и това е постижение...за мен ;DМисля ,че като за начало сме много добре :blink:
Публикувано: 31 August 2008 - 11:40 AM
А за училище решила ли си къде вече?
А за кликера...ще се опитам да намеря някой, който да ми покаже поне в началото, защото въпреки изчетеното имам доста въпроси и ме е страх да не сбъркам....За сега само го свиквам със звука и нищо повече.
А малкия Мира се опита да го постави в стойка... ;D доста смешен ми изглеждаше...такъв малък, с надутия тумбак и чак пък в стойка ;D
п.с. изинявам се за "яденето на букви' в последните постове, но този комп е с някаква френска клавиатура и...стават грешки :blink:
Публикувано: 31 August 2008 - 11:51 AM
От кликера се отказах точно защото се опасявах да не оплескам нещо с моя нулев опит :blink:
За училището съм решила да звънна на една жена ,която си е оставила координатите тук във форума не мога да се сетя как и беше ника...ще говорим първо и тогава вече ще реша :blink:
Публикувано: 31 August 2008 - 01:43 PM
Преди малко говорих с Bella_CN и се породи идея да си направим едно корсо-училище за малките. Ще говорим с някой трениор, ще уточним време, което да е удобно за всички и да се обучаваме...А пък ако през седмицата не стане, може уикенда да се виждаме и да си тренираме сами, пък през седмицата всеки индивидуално...Ще е добре малките да свикват да слушат и в компания :blink: Съгласна ли е бебешката група? Пък и големите може, но ще е трудно да балансираме нивото на начинаещите с нивото на напредналите :P Въпреки че може и да е от полза, въшките да гледат от кучетата какво трябва да правят...Разсъждавам си и пиша, за това извинявам се за разбъркания пост ;D
Преди малко говорих и с прокопи и най-вероятно малкият Чочко днес ще пристигне при нашата глутница ;D Ще пада едно бебешко лудеене на двора... Стискаме палци и лапи скоро малкия бандит да отиде при новите си стопани...
Публикувано: 31 August 2008 - 02:07 PM
Публикувано: 31 August 2008 - 02:15 PM
Цитат
при всички положения ще е по-добре ;D
Цитат
Това лесно ще го решим :blink:нека да видим първо дали ще има и други желаещи :blink:
Публикувано: 31 August 2008 - 08:29 PM
че и ние си играхме с едно хъски, но малко го подминахме на ръст и сила ;D
и игрите станаха неравностойни :izcherven:
иначе като първи ден всичко мина много добре, слушкахме си (или май май ни беше срам).
а аз иначе бях много възмутена от един собственик на ротвайлер, който така си е озлобил кучето, че да ти настръхне косата.
като минах беше в клетка и започна да скача на 2 метра височина и да лае зверски. питах защо е затворено и ми казаха, че просто налита да хапе всички, включително и децата на собственика :huh:
Няма ли някой да им забрани на тея хора да си взимат кучета :-

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 01 September 2008 - 10:04 AM
С Белла бяхме във ваканция. Преди тръгване тя проверяваше да не забравим и нейния багаж /който беше повече от нашия ;D/

Първо беше на гости на "дядо" си. Там й беше много горещо и доста време прекарваше така

и така

После я заведохме на планина, където прекара чудесно :blink: Ето колко е пораснала

Там си намери и много приятелчета

Оказа се, че момичето си има светски маниери и се държи съвсем прилично в кръчми, което много ни радва ;) Направи няколко дискретни опита да си прегризе повода, но не успя B)

В хотела всички много й се радваха - и собственици и персонал и другите гости. Тя беше много добричка и остави добро впечатление и въпреки, че успя да цамбурне в басейна никой не ни се разсърди ;)
Накрая се прибра толкова уморена, че прекара няколко часа ето така

Вход

Горе
Цитиране +