Цитат
twoofo, честито! Браво на Алира! Другата седмица ще ходите ли в Стара Загора? Ние - да.
За сега мислим да ходим - много ще се радваме на компания :yahoo:
Стела, мерси. Съгласна съм с
pyts нормално е за корсо да приема къщата, като територия, която трябва да пази - нали това им е същността. Все пак какво имаш предвид под никой не може да влезе, просто респектиращото му поведение, което никой не се осмелява да провокира? След като види, че ти приветстваш новодошлите трябва въпреки че е на щрек да го допусне вътре.
Алира вкъщи не лае, - ако някой тропа навън ръмжи гърлено и страшно, настръхва. Не ме притеснява, че се радва на хората като цяло и гостите, понеже е доказвала че много добре разпознава кога ситуация или човек е заплаха. На други открити места, включително поляни, дори да сме пребивавали там за ден-два е по-гласовита и мястото става непристъпно ако сме далеч от "входа" и не кажем/демонстрираме, че човека е ок.
На pyts с неговите двама съм сигурна, че не му трябва СОТ ;D Виж, ако дори след твоя намеса не допусна друг вкъщи си го оставила да командва парада явно.
Ние днес сме свободни за разходка, ако има желаещи като позахладнее.
ПП: Йеййй най-накрая среща Елеонора. Подозирам, че Греко ще вземе батко си за играчка, особено докато още не излиза.
Бела е мнооого пораснала наистина :o а Сър е бонбонче :wub: