Кане корсо италиано
Публикувано: 21 September 2008 - 12:29 PM
Цитат
;D Ее, Елеонора, да ме прощаваш, ама Малчо беше. Много е пораснал. :o Скоро ще е колкото леля си. :rolleyes:
Много са готини двамката. А и на време случихте- едва ли е имало много плажуващи. ;D
Публикувано: 21 September 2008 - 12:42 PM
сърничка,сърничка,ама после като налее.. ;)
Публикувано: 21 September 2008 - 01:14 PM
Цитат
Цитат
а дано да е скоро,че сега сме доста смешни ;D
Публикувано: 21 September 2008 - 03:28 PM
И моите очаквания бяха надминати, относно как кучетата ще бъдат приемани - бях сигурна, че няма да има възражения като у нас, но чак пък такова всеобщо щастие, повече от спокойни родители при втурналото се, хвърчащо по плажа добиче, всеобщ интерес и усмивки :o
Сърничката плува много добре за радост на гордите и родители, а каката го понаучи на магарии, то беше ясно. Развеждаше го из махалата самонадеяно, просвети го колко вкусни са пръчките и как лесно се късат топките. Така се сработиха, че само изръмжаване на Греко означава тревога за Алира, която започва да се оглежда на 360 градуса за възможната заплаха :rolleyes:
Ето го албумчето ТУК, и някои любими снимки:
Забележете как Греко изразява ентусиазма си от разкрилата се гледка ;D (при този размер снимки струйката май не се забелязва много-много....)

И двамцата заедно в белите и в мързелуването :blink:

Между другото - понеже четох, че сте обсъждали поведението в ринга и дали било същото извън него и дали поведението около ринга е същото и в него.... моят опит е: НЕ Е! В идеалния случай се подхожда както при заучаването и на други команди и поведения - първо кучето се учи в спокойна обстановка без дразнители, после навън без дразнители, после навън при наличие на разсейващи фактори, на изложба - загрявка извън ринга и накрая представяне в него. В огромна степен поведението на кучето зависи от това на хендлера, но кучето е много по-спокойно ако движенията и стойките са предварително тренирани, за него това не е нещо изключително и стресиращо (като например ръката около опашката на съдията). Обаче е стрес за неподготвеното куче + неподготвен хендлер.
Владо трябва да е горд, че Фиона ни най-малко не се стресира, а остана жизнерадостна. :wub:
Морски, според мен е добре да заведеш Ленърд като посетител на изложбата, направи го приятно за него преживяване, вземи играчка, постелка, поиграйте там. Това е добро начало, след като не може да участвате - приеми го като бонус, ще имате плавен преход към участията.
Публикувано: 22 September 2008 - 01:00 AM
П.С. хубавицата Алира и сериозния Греко си подхождат страхотно :wub:
завиждам благородно на twoofo, която успя да нацелува "сърничката" :wub: или тя нея :P

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 22 September 2008 - 06:04 PM
:wub:
Публикувано: 23 September 2008 - 08:23 PM
а пък буда вече е на 3 ;D
Публикувано: 23 September 2008 - 09:41 PM
Цитат
а пък буда вече е на 3 ;D
:yahoo: а честит му рожден ден на Буда на патерица, жив и здрав да е :yahoo:
А Хали е страхотна. Целувки и на двамата :wub:

Публикувано: 24 September 2008 - 03:05 PM
много е порастнал :yahoo:
страшен красавец е
Ох, не знам при вас как е, но тук е страшен студ-съкратихме разходките много и сега си поръчахме палто за зимата, че не знам как ще я караме :rolleyes:

Публикувано: 24 September 2008 - 03:28 PM
Цитат
За теб или за куджи е палтото? Щото и тук е студено, ама май само на мен ми е студено - Белла си умира от кеф, тича като луда и не изплезва език дори :blink: Тя изкара и един дълъг слънчев уикенд в провинцията и беше много доволна да се въргаля в пръст, но няма оплаквания и от тукашното време ;)
Тия дето са били на море и са изкарали много добре както виждам, да вземат да споделят кое е това куче-гостоприемно място за да може и други да се възползваме напролет все пак ;)