Кане корсо италиано
Публикувано: 27 September 2008 - 07:17 AM
Здравейте,имам въпросче ;D тъй като не следя темата,не ми се сърдете ако отговора е някъде назад по страниците :angry:
Та,вчера в Пловдив,до новите стоматологии и Младежкия хълм,видях едно момче да води черно корсо,младо според мен,женско.Много готино беше.Някой има ли повече инфо за кучето?
Та,вчера в Пловдив,до новите стоматологии и Младежкия хълм,видях едно момче да води черно корсо,младо според мен,женско.Много готино беше.Някой има ли повече инфо за кучето?
Публикувано: 28 September 2008 - 10:08 AM
Владо виж да не и е ожулена лапичката или да не и се е забило нещо.Греко от една нищожна и почти невидима раничка 3 дни почти не стъпваше на крачето ,а след това цяла седмица куцаше. :(навехвал си е и предно краче при игра ,но това му мина за ден.
Публикувано: 28 September 2008 - 03:19 PM
На мен главата ми се е подпалила покрай тия бебешки притеснения :((на доктора ни със сигурност също ;Dкакто и на хората, които занимавам постоянно :blink:)и нямам вече търпение да го минем този "кекав" период-какво лапнал, как стъпил ,очи, уши ,крака :rolleyes: ;D
Радвам се ,че Фиона е добре :blink:
Радвам се ,че Фиона е добре :blink:
Публикувано: 28 September 2008 - 06:48 PM
Цитат
;D ;D :palqcho:
Това м/у краката на Греко е неговото другарче и наборче фр.булдог Айк :wub:страхотна гледка са нали ^_^
Владо разбирам те :blink:ама щом лекарите казват ,че всичко е ок значи ще и мине като на кученце, дай и малко време :blink:
fireogi не го ли снимахте сладура? :blink:
Публикувано: 28 September 2008 - 07:01 PM
Здравейте и от нас!
Ние най-после си се прибрахме вкъщи днес :)
Малкият фърфалак расте ли расте и тормози батко си на пълни обороти...Още малко ни остава до ваксинката и до разходките :yahoo:
Днес се къпахме (като за добре дошли в цивилизацията) и падна едно лудо пързаляне по плочките след това, като Сър използваше бузите на Ред (захапвайки ги) за спирачка....милото Рединце е подложено на системен тормоз от невръстното си братче ;D
vlado zoo надали е нещо сериозно, още повече и лекарите са ти го потвърдили. Може да и е харесало на малката като я съжаляваш и глезиш и да се превзема вече :P
Ние най-после си се прибрахме вкъщи днес :)
Малкият фърфалак расте ли расте и тормози батко си на пълни обороти...Още малко ни остава до ваксинката и до разходките :yahoo:
Днес се къпахме (като за добре дошли в цивилизацията) и падна едно лудо пързаляне по плочките след това, като Сър използваше бузите на Ред (захапвайки ги) за спирачка....милото Рединце е подложено на системен тормоз от невръстното си братче ;D
vlado zoo надали е нещо сериозно, още повече и лекарите са ти го потвърдили. Може да и е харесало на малката като я съжаляваш и глезиш и да се превзема вече :P
Публикувано: 29 September 2008 - 01:07 PM
Милата :( Важното е, че няма счупено, стискам палци за по-бързо възстановяване.
Голям смях са Греко и нищожното булдоче :wub:
Снимки на Сър и Ред ще пусна аз довечера, все не ми остава време...
едит:
Ето и доказателствата от миналата седмица ;)
Голям смях са Греко и нищожното булдоче :wub:
Снимки на Сър и Ред ще пусна аз довечера, все не ми остава време...
едит:
Ето и доказателствата от миналата седмица ;)
Публикувано: 29 September 2008 - 09:09 PM
Владо, ти си майка-орлица ;D Много е кофти този бебешки период на треперене за щяло и не щяло. Да се оправя бързо Фиона, да не четем по вестниците, че измират домашни любимци от глад поради липсата ти ;)
Прикачих снимки в горния си пост, уж за да не трупам съобщения :rolleyes:
Прикачих снимки в горния си пост, уж за да не трупам съобщения :rolleyes: