Кане корсо италиано
Публикувано: 24 September 2008 - 03:44 PM
Тоя куджо не ми казвайте, че е Ленърд :o
Стела, Алира също обожава хладното/студено време. Зимата нямаме никакви проблеми, повече и понася от лятото и умира от кеф, особено в снега.
Bella C.N. - Ния бяхме на Халкидики - селцето Каламитси, има много къмпинги, средното пръстче от полуострова на мен много ми харесва. Можем да ви дадем и координати на конкретно този къмпинг, макар че според мен болшинството допускат кучета и не мисля, че е нужно да се ограничавате с това място само. ;)
Публикувано: 24 September 2008 - 03:56 PM
Цитат
Не беееее !!!! Вие шегувате ли се! :huh:
ЛЕнард е 17 кила а това е поне 117....
Това е куче, което случайно видяхме. На 3 години е, по професия пазач на бензиностанция.
А породата му е ...... (очаквам вашите предположения)
Публикувано: 24 September 2008 - 04:35 PM
Може би като навали сняг няма да е такъв студ, времето ще умекне и ще му е кеф, ама за сега не му е особено приятно.
морски, изкарах си акъла, помислих че Ленард изведнъж много е дръпнал :rolleyes:
а кучето на снимката да не е порода "коза ностра" :P

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 25 September 2008 - 03:20 PM
Цитат
Не, тези които се грижат за него не са чували за никоя от тези породи.
Животинчето се казва Ванко и е плод на случайна среща между мастиф и ротвайлер (не знам кой е бил булката и кой младоженеца). Отдалеч има силуета на ротвайлер, с големината на мастиф е а във физиономията СТРАШНО прилича на Корсо!
Публикувано: 26 September 2008 - 10:18 AM
Цитат
И на мен металната ми е в ъгъла, много ми е тежка за изложбите, също се чудя дали да не я продам, малко сме я ползвали. За това пък "меката" клетка, си я ползва постоянно като леговище. От първия ден влиза в нея с желание да подремне или примъква купчина играчки. Жалко само, че мрежата е слаба, но ще измисля начин да я укрепя за да я ползваме спокойно и по изложби.
Публикувано: 26 September 2008 - 11:20 AM
Винаги ми е било адски смешно да видя облечено куче независимо от породата, но признавам си ,че и на мен ми мина мисълта да взема на Греко поне едно дъждобранче ;Dда не настине детето ;Dпосле се сетих ,че първите разходки на шпица ни са били във върла зима и кученце се чувстваше чудесно независимо ,че е тежал може би 2-3кг и ме хвана срам от себе си ;Dче съм тръгнала да обличам това магаре дето е над 20кг ;Dособено след като не забелязвам да му е студено :blink:
Обаче ми е любопитно да го видя Айк с новото му палтенце :blink:
Стела непременно да го снимаш сладуранчо :wub:
Публикувано: 26 September 2008 - 11:36 AM
Маймуната много се кефи на студа и няма нужда от екипировка, за разлика от стопаните си ;) Бях правила опит да й облека "пижамка" като беше по-малка, но не се възприе :-
Публикувано: 26 September 2008 - 11:58 AM
Цитат
;D
Греко не обича да се цапа и въргаля, за сега :blink:
Алира се опитваше всячески да му демонстрира колко е готино да се подсушаваш търкаляйки се из пясъка, а той я подминаваше и си лягаше на хавлийката ;D
май дамите от породата по-"мърляви" ще дойдат ;D
Публикувано: 26 September 2008 - 12:45 PM
Много е студено, особено сутрин. Сега като ходя на работа сутрин пред хотела е 3-4градуса :rolleyes:
Белла е страхотна с пижамката, бях забравила тази й снимка :P
Много целувки на дамата и на Греко разбира се :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 26 September 2008 - 02:59 PM
Цитат
eleanor_a, Греко сериозно ли е над 20 кг?
Владо, а Фиона колко е сега? И други бебета около 4 месеца ако има...
Интересно ми е кой колко тежи.
Нашта хилка е 17.5....
Сръбската мая изглежда бая по-здрава от румънската :blink:
Публикувано: 26 September 2008 - 03:58 PM
Цитат
Последно когато го мерихме беше 23кг :blink:развива се доста бързо на височина, малко над коляното ми е и изглежда кльощав :blink:и слава богу ако беше и трътлест щяхме 100% да опропастим крачетата(не ,че съм спряла да се притеснявам за това)
А Ленард си е съвсем в норма, за 4 месечно мъжко корсо по стандарт пише 18кг :blink:
За маята не знам но мисля ,че е рано да ги сравняваме :blink:всяко си се развива индивидуално като станат на по годинка-годинка и кусур ще ги видим на какво ще мязат младежите ;Dа до тогава да са ни живи и здрави!
Публикувано: 26 September 2008 - 04:13 PM
Цитат
Цитат
Последно когато го мерихме беше 23кг :blink:развива се доста бързо на височина, малко над коляното ми е
Еее, стига де! :( Взехте бебета, пък те взеха, че станаха големи кучета за нула време. :'( С някаква космическа храна ще да го храните! ;D
Публикувано: 26 September 2008 - 04:26 PM
Цитат
дааа нямах бебе аз :'(време е за ново ;D :rolleyes: ;)
Цитат