Кане корсо италиано
Публикувано: 29 September 2008 - 09:19 PM
Тука се сещам, някой ще ходи ли на Зооревю в Пловдив?
Публикувано: 29 September 2008 - 09:32 PM
vlado zoo стискаме палци малкото бонбонче да се оправя по-бързо и да е готова за нови подвизи :)
При нас нищо ново....само дето съседите отдолу може и да ни се карат в скоро време ;D На Съри преди малко му дойде някакъв странен прилив на енергия и правеше спринтове напред-назад като се спираше с муцуна в стената.... ;D А Ред го гледаше с недоумение отстрани и от време на време му подлагаше лапа за по-интересно ;D
Публикувано: 29 September 2008 - 10:13 PM
Цитат
Тука се сещам, някой ще ходи ли на Зооревю в Пловдив?
Ами айде и аз викам да се оправяте и да осъществим срещата - пак :blink: За зооревюто - може и да се включим, ако не изникне нещо въпросния уикенд, има доста време до тогава, ние все в последния момент решаваме. За това пък очаквам засилено бебешко присъствие :yahoo:
Публикувано: 30 September 2008 - 08:59 AM
Ние снощи се видяхме с Греко по съседски :yahoo: Много готин хлапак - раздава целувки, ама много гласовит - лае, ръмжи ;D Нещо мъжката част много приказлива - двамата "братя" и те пускат глас честичко :rolleyes: Имам и някакви жалки снимки, ама по-нататък ще пусна.
Публикувано: 30 September 2008 - 10:22 AM
Цитат
Ам така е като не го храните ;) ;D
Много целувки на всички :wub:
Публикувано: 30 September 2008 - 04:48 PM
twoofo мерси за снимките, че аз нищо не мога да пусна, а пък трябва някак да си показвам красотите :P
А Сър абсолютно взе да подражава на батко си по гласовитост и ме побъркват като "запеят" и двамата....само с Ред ми беше забавно, ама сега с двама калпави певци си е направо :rolleyes: ;D
Публикувано: 30 September 2008 - 09:28 PM
Днеска най-после видях "бебето" Греко...голям бонбон е и има бузки за мачкане :wub: И е смелчага абсолютен....надявам се и Съри да е така наперен по разходки :)
Публикувано: 30 September 2008 - 09:51 PM
А за срещата - другия уикенд предлагам да се организираме една сериозна група :)
Попаднах на една статийка (или каквото е там) за кане-корсо и много ми хареса...може и да сте я чели, че е старичка, ама все пак, ето я http://www.dogbg.net...?sta=20&catid=3
Публикувано: 01 October 2008 - 08:49 AM
Цитат
Цитат
Бе кви са тия бели събратя? :P
Елеонора, ма дай да видим Греко и Белла в надбягване де! :yahoo:
Мечо е случайно срещнат :blink:ма не можах да се сдържа да не снимам тоз контраст ;D
Bella C.N. трябва да има някоя и друга снимка на чернилките ако е излезнало нещо на фокус де ;D
Днес Греко прави 4 месеца :wub:
черпим ви с едни виртуални кокали ;D

A Айк на Стела трябва да прави 7 месеца! :blink:
да са ни живи и здрави магаренцата :wub:
Публикувано: 01 October 2008 - 08:51 AM
Цитат
Цитат
Бе кви са тия бели събратя? :P
Елеонора, ма дай да видим Греко и Белла в надбягване де! :yahoo:
Ми имат си нашите афинитет към белите мечки и това е :P Отива им да са си приятелчета :blink: Белла и Греко не се надбягваха а се боричкаха и целуваха :blink: Греко още не е бегач, а кака му Белла вече мери сили с курцхари и хъскита ;D Белла като беше малка само причакваше от някъде бегачите и дебнеше да събори някой от тях ама вече и тя галопира ;) Снимките са с лошо качество и не сме ги свалили от фотото още B)
Редика, Съри ако излиза с батко си няма начин да не е наперен - не го мисли ти него :blink:
Владо надявам се Фиона вече да е четерикрака :blink:
Честит малък рожден ден на бандитите :wub:
Публикувано: 01 October 2008 - 09:40 AM
Цитат
черпим ви с едни виртуални кокали ;D

A Айк на Стела трябва да прави 7 месеца! :blink:
да са ни живи и здрави магаренцата :wub:
Елеонора, добре че си ти да напомняш, че аз съвсем изключих днес :rolleyes:
Честито на сериозното бебе, живо и здраво и много палаво :P
Да те радва още дълго време :yahoo:
Баткото ще го наснимам този уикенд и ще пусна снимки-много е порастнал, няма вече нищо бебешко в него :'(
Целувки на всички бебета :wub:
Владо, радвам се много, че Фиона вече е по-добре. Да я наснимаш и да пуснеш снимки, че се затъжихме за принцесата ;)

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 02 October 2008 - 07:48 AM
Ние с Редика заминаваме за Будапеща и Евро Дог шоу - при 232 кане корсо и 3та по участие порода нямаше как да пропуснем :blink:
Очаквайте подобен репортаж от мястото на събитието :blink: