Кане корсо италиано
Публикувано: 13 October 2008 - 04:37 PM
Ама ние много сме срещнали на тая разходка, бре... ;D Добре, че пишат само тези с добрите впечатления :P
Ние днес направихме пъвите си две разходки :yahoo: Сутринта беше първата...имаме проблем със самото излизане от вкъщи, но преодолеем ли това, вече сме много смели и не се отлепяме от батко ;D Тичкаха доста на стадиона, малкия гони пръчки и пречеше на батко си, който си играеше с една гума. Втората разходка протече горе-долу по същия начин, с малко повече проблем при излизането... :) И на двете разходки акахме :yahoo: Е за пишкането...явно е по-сладко вкъщи, но аз съм съгласна на тази сделка ;D
Честито на братчедката! Все такава бонбонка да расте! :wub:
Ние днес направихме пъвите си две разходки :yahoo: Сутринта беше първата...имаме проблем със самото излизане от вкъщи, но преодолеем ли това, вече сме много смели и не се отлепяме от батко ;D Тичкаха доста на стадиона, малкия гони пръчки и пречеше на батко си, който си играеше с една гума. Втората разходка протече горе-долу по същия начин, с малко повече проблем при излизането... :) И на двете разходки акахме :yahoo: Е за пишкането...явно е по-сладко вкъщи, но аз съм съгласна на тази сделка ;D
Честито на братчедката! Все такава бонбонка да расте! :wub:
Публикувано: 13 October 2008 - 04:41 PM
Благодаря за линковете с кучовци :blink: ,ама сега пак не разбрах има ли бяло корсо или не :rolleyes: Видях в клипчетата един осем месечен Себастиян,който много ми прилича на такъв и е представен като такъв,но според мен на тази великолепна порода най си и отива черният цвят ;) Досега съм гледала само бели зверчета,та затова питах ;D Честито на Белла!Да е жива и здрава! :wub: Греко,много ти е хубава мама Ариане ...за скоро раждала изглежда :->) Поздравления и за първите разходки на бебе Сър!Целувки на всички малки и големи Баскервили! ;D :wub:
Публикувано: 13 October 2008 - 04:47 PM
Цитат
Ние днес направихме пъвите си две разходки :yahoo: Сутринта беше първата...имаме проблем със самото излизане от вкъщи, но преодолеем ли това, вече сме много смели и не се отлепяме от батко ;D :
Ей много общи семейни черти имат тия братчеди бе ;D И на Белла зора й беше да стигне до парка, веднъж стъпила там - никакви грижи нямаше, но самото излизане ставаше с известни уговорки ;D На Съри батко му ще го научи да пишка навън много бързо, няма страшно ;) Белла отначало си мислеше, че само по веднъж се пишка и ака навън ;D
Megian, няма бяло корсо ;) Черното си е класика :P
bebe айк, да заяква по-бързо малкия сладур, че едва се удържа каката като го види :wub:
Ето я и с любимия Мече :wub:
Публикувано: 13 October 2008 - 06:11 PM
Megian няма бяло кане-корсо по стандарт...и мерси за поздравленията :blink:
Bella C.N. и кога започна да излиза с кеф?
shadow за Сър съм предвидила уикенда да е официалното му представяне :) Надявам се до тогава да се чувства сигурен на вън и да не се плаши от големите си съпородници ;D Засякохме едно кученце на тръгване от стадиона и малкия се поизплаши...ама батко му беше напред и нямаше кой да го пази...само мама, на която той явно няма особено доверие ;D
Bella C.N. и кога започна да излиза с кеф?
shadow за Сър съм предвидила уикенда да е официалното му представяне :) Надявам се до тогава да се чувства сигурен на вън и да не се плаши от големите си съпородници ;D Засякохме едно кученце на тръгване от стадиона и малкия се поизплаши...ама батко му беше напред и нямаше кой да го пази...само мама, на която той явно няма особено доверие ;D
Публикувано: 13 October 2008 - 06:39 PM
Цитат
а кавказеца що е с намордник?
;D За да чува по-добре. B)
И е кавказец точно толкова, колкото аз съм мексиканка.
Редика, малкия ще се окопити бързо, сигурна съм. Нали си има охрана. :P :wub: Реди навън пази ли си го?
Публикувано: 13 October 2008 - 06:44 PM
shadow не знам още...не е имало ситуация. Но Ред по принцип не е много по пазенето...той обича него да го пазят ;D Ще видим уикенда като се срещням с бандата ;D
shadow И не се прави на луда за кавказеца...кажи си че яде хора и без това е известно вече ;D
Megian те черните са едни злобни, злобни и многооо опасни...от цвета иде цялата работа. Ще видиш тигровите какви са добрички ;D (шегувам се, разбира се)
shadow И не се прави на луда за кавказеца...кажи си че яде хора и без това е известно вече ;D
Megian те черните са едни злобни, злобни и многооо опасни...от цвета иде цялата работа. Ще видиш тигровите какви са добрички ;D (шегувам се, разбира се)
Публикувано: 13 October 2008 - 07:05 PM
Така или иначе Бела и Греко са ви съседи, но мен поне много ме изнервя там...последния път се забихме на някаква полянка, уж далеч от тълпата и пак имахме неприятни срещи с тъпи стопани. И през 5 минути..."Хванете кучетата-човек с куче" ;D В Западния е много по-спокойно...А и повечето хора там си държат кучетата на повод, поне в оживената част...а по горичките е изключение да срещнеш някой.
Публикувано: 13 October 2008 - 07:20 PM
Сиво-синкаво :P Мисля,че някой от форума имаше сиво корсо ... Майка ми днес разпитвала по зоомагазини в Италия за породата и всички много любезно се отзовали като и предлагали всякакви :o Хем и казах,че ще е от развъдник,ама тя да се осведоми и ми казва после по алото: "Ама,те много големи били и ми казаха,че много ядът" ;D