Кане корсо италиано
Публикувано: 21 October 2008 - 10:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 03:21 PM
ТУК ?
Мерси Буш, напоследък съм поотсвирила...
Публикувано: 22 October 2008 - 03:34 PM
Цитат
А че сте дота хора, интереса към породата си личи също, че е все по-голям.
Ще е по-удобно за новите да се ориентират като има отделни теми касаещи породата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 October 2008 - 03:41 PM

Публикувано: 22 October 2008 - 07:26 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 08:17 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 08:47 PM
просто изразих мнение, че според мен в момента не е необходимо. и кво значи айде почна се? :huh:
Публикувано: 22 October 2008 - 09:05 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 09:35 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 09:36 PM
Публикувано: 22 October 2008 - 10:16 PM
И, моля ви, нека това не става повод за конфликти. За това е форум, за да обсъждаме и изказваме мнение :blink:
Публикувано: 22 October 2008 - 10:44 PM
Мое лично, неангажиращо мнение, че вече сте много и сте си за подфорум, още лятото Ви намекнах. През същия период имаше дни, в които влизайки във вашата тема се връщах 4-5 страници назад, за да наваксам изписаното през деня. Имате много почитатели (аз в това число :blink:) и хора, новодошли, които с влизането задават почти еднакви въпроси. Темата Ви е доста обемна /към момента 336 страници/ и почти всеки новодошъл няма да отдели от времето си за този прочит, а ще пита директно. Често въпрос, дъвкан многократно.
Предполагам, че pyts има повече хъс за организиране на клуб на Вашата порода и това е по-приоритетно за него.
Вярвам, че КЛУБА ще го имате рано или късно. Пожелавам Ви го най-сърдечно!
Породата започва да се популяризира все повече и с теми от рода: стандарт, история, предимства и недостатъци и т.н. , в новия ви подфорум, ще осветлите много хора от този сайт, а защо не и да привлечете още почитатели в това най-популярно място в нет-пространството за инфо на кучета. ;)
П.п. Само да отбележа, че в подфорума на Ротвайлер, който не е клубен, също не са много потребителите.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 22 October 2008 - 10:50 PM

Вход

Горе
Цитиране +