Кане корсо италиано
Публикувано: 03 February 2008 - 07:40 PM
Да са ви живи и здрави много да ви радват :)
Радвам се, че нашата бойна дружина продължава да се увеличава :)
Скоро ще превземем София....дай Боже :)
evadog :сложихте ли вече някоя ваксина или още изчаквате?
elrisha: да се надяваме до другата седмица да се поотпусне малкия бандит и да дойдете с нас на разходка с каките и батковците :) Сигурно ще му хареса пак да е сред себеподобни :)
Публикувано: 03 February 2008 - 07:57 PM
Публикувано: 03 February 2008 - 08:17 PM
надявам се скоро да влеземе в час и да тичаме лудешки из поляните :yahoo:
Публикувано: 03 February 2008 - 08:27 PM
Хрумна ми, че 8ми март се пада събота и ми се вижда подходящ ден за бебе-корсо среща ;D ще се радвам ако Ред, Рамон, Ембраго, Кан и Хали потормозят кака си Алира :wub:
Публикувано: 03 February 2008 - 09:46 PM
Иначе чак сега вечерта зацепихме,че не се пишка и ака из цялата къща, а само върху вестниците ;)
Ако продължаваме да се "сещаме" с това темпо ехаааа:)))
Публикувано: 04 February 2008 - 08:06 AM
тия бебета " нападнаха " целия форум бе ;D
да са ви живи и здрави и дълги години да ви радват и служат :blink:
Публикувано: 04 February 2008 - 01:39 PM
Карам му се, ама той ме поглежда и пак започва..ужас!
Дори в момента ме гледа и ръфа завивката на леглото,на което по принцип му забранявам да се качва,ама кой ли слуша :rolleyes: Но не гълта, само разчленява ;)Вече успяхме да дръпнеме пердето толкова силно,че се счупиха кукичките :o
Изпокрила съм всички обувки и чехли,чорапи,дрехи.......
Купих му топка,но не й се кефиме особено та ще търсиме друга играчка.
Категорично отказваме да пишкаме на вън обаче и стискаме 1 час докато се приберем вкъщи и тогава - пиишшш на вестника в кухнята :rolleyes:
ето ни на кревата на мама B)
Публикувано: 04 February 2008 - 03:56 PM
Ама не ги оставяйте да ви се качват на леглата, че после тежко ви...като не искате да прави нещо или да се качва някъде настоявайте, до като не го изпълни.Ако от сега не се разбрете "Кой е шефа" после като станат вече по-големи и от вас ще е още по-трудно :)
Аз съм съгласна за всякакви срещи по всякакво време и място, стига да има корсовци около мен и моя Дунди :)
Вчера сме обикаляли парковете като луди, за да си намерим компания, ама...пустота и чак когато вече си тръгвахме се посъбраха кученца зад Хилтън и поиграхме малко...и даже едно гадно малко псе нахапа Реди и имаше кръв, ама след това не можах да намеря раничката...не е нещо сериозно, ама ми идваше да го наритам едно хубаво това малко гадинче...дойде от някъде надуши някакъв кокал и ми захапа бебето :( А след това като за капак ме препика едно бигълче...:) Кучешка му работа...:) Поне ми стопли измръзналите крака :P
elrisha: Ред много се радва на въжетата, дето се продават...мята си го играе си и му е много весело, а до като беше по-малък и на пищящите играчки много се радваше...имахме един морков...каква любов бяха...но горкия морков го сполетя лоша участ и сега сме взели един сандвич, ама не е същото...:) На топки и Ред до скоро не обръщаше внимание, от скоро ги заобича и то основно на вън :)
Публикувано: 04 February 2008 - 04:48 PM
Относно играчките - въжетата са много удачни, издържат много и няма опасност да се глътнат, освен раздърпани конци, които не са опасни. Моят опит е да не се взимат гумени кухи играчки, а само плътни, например топки, кокали, и т.н
Този морков, който Реди не погълна, на Алира щеше да и отнеме точно час да го разчлени и глътне. Хич не е приятно после. Внимавайте и с кабели! Няма как да няма белички, важното е да са сравнително безопасни. Много е трудно да се премахне всичко, което може да бъде погълнато и следователно безопасно - дори пердето се превръща в играчка, както останови elrisha, нашите щори до земята също пострадаха, и имаме нужда от нов диван. Аз го приемам като моя отговорност, а не на грешка на кучето, просто е бебе и затова че е сама повече време сме си виновни ние и си плащаме цената. Преди да излезем сканираме хоризонта за "жертви" и сме станали доста по-подредени. Вече ни познават и в Техномаркет - видят ли ни, подават универсално дистанционно, това ни е трето по ред. :rolleyes:
Много се радвам на бебешоците, групата нараства, скоро очакваме и засилено дамско присъствие ;-)
Публикувано: 04 February 2008 - 05:57 PM
Днес се правих на маймуна и тичах из градинката, той се поразкърши малко,но пак приседна и тва си е.
после дойде един уличен пес ,погледна го и нашия веднагически се шмугна във входа...голямо шубе е :(
Публикувано: 04 February 2008 - 08:27 PM
Снимки имате ли? :yahoo:
Публикувано: 04 February 2008 - 08:31 PM
Аз днес заварих 2 тюлена вкъщи. Винаги съм крила и заключвала чувалите и контейнерите с храна, но днес са я докопали след невероятни постижения от страна на Алира, то е ясно. Сега лежат с напомпани стомаси и без желание за разходки. Ужас :huh:
elrisha - нека и друг ти каже, но на мен
Цитат
Публикувано: 04 February 2008 - 08:50 PM
Цитат
;D Голям смях! Май някой ще гладува ден, два, заради постъпката си! :yahoo:
Публикувано: 04 February 2008 - 08:58 PM
Е, още ми е малко смешно ;) но на тия китове не им е комфортно и ги наблюдавам внимателно как им понася натъпкването :rolleyes: