Кане корсо италиано
Публикувано: 09 February 2008 - 10:40 PM
елриша, целуни Кхан-сладуран от мен! На предишните му снимки изглежда по-шарен и кафяв, а тук му е съвсем черна муцунката.
Още веднъж благодаря за информация, не знам тогава защо в тази наредба пише за административно регистриране. :o
Публикувано: 09 February 2008 - 10:53 PM
elrisha - Алира дреме откакто сме се прибрали, скапана беше, в колата какво хъркане падна ;D Много добре и действат тия 3-часови разходки пък и една четка и ударих, че си слага лятната "рокля" вече ;)
Публикувано: 09 February 2008 - 11:08 PM
Хубаво е всички да сте със сините паспорти, които е описала по-горе Nickey. Относно административен паспорт - не знам за такова животно, ако се има предвид плащане на данък с администрация....но пък там паспорт не ти издават. Откъм паспорти - всяко куче трябва да има горе-описания паспорт.
Сигурно това се има предвид - данъка. А той трябва да се плаща?
Ще питам твоя ветеринар, като отидем за второто обезпаразитяване дали може да ми издаде синия паспорт, че онзи, първия наш изобщо не ми спомена, че има такъв, ех!
Казимира след нормално обезпаразитяващо вече изкара каквото трябва. Новата храна я мляска като крокодил, много й харесва.
Благодаря за всички съвети!
Публикувано: 10 February 2008 - 11:28 AM
ние сме сърдите,че не ни дават да гриземе столовете :(
Публикувано: 10 February 2008 - 12:28 PM
А Реди беше толкова изморен от разходката вчера, че в асансиора му клюмваше главата... :) Надявам се другата седмица, да е по-хубавото времето и да изкараме цял ден на вънка.Тогава може би и Кхан, ще се включи.... :) Запознахме се и с батко - Тангра, от чиито размери бях изключително впечатлена :) Абе въобще беше 4удна разходка... :)
Публикувано: 10 February 2008 - 01:03 PM
хора,кажете нормално ли е да яде пръстта от саксийтеееееее? :sos:
Публикувано: 10 February 2008 - 03:26 PM
Цитат
А Реди беше толкова изморен от разходката вчера, че в асансиора му клюмваше главата... :) Надявам се другата седмица, да е по-хубавото времето и да изкараме цял ден на вънка.Тогава може би и Кхан, ще се включи.... :) Запознахме се и с батко - Тангра, от чиито размери бях изключително впечатлена :) Абе въобще беше 4удна разходка... :)
Ааа, другата събота няма да ви изпусна!! :))
Публикувано: 10 February 2008 - 05:37 PM

Публикувано: 11 February 2008 - 11:49 AM
shadow:хехехех хвана те яд ли ?:) Дано и другата седмица да дойде и Тангра пак и малкия бръмбар - Кхан също, та да ни видиш в комплект :)
lonesome: почечето тук си гледаме кучовците в апартаменти, може би с малко изключения...наистина не са агресивни, но то си зависи и от стопанина естествено :) За интелигенти са нахално интелигентни (не 4е съм пристратна) :) А това за имунитета...нямам представа, не съм го чувала, но честно казано ми звучи малко странно....имунитет към вирусни заболявания.... е да след ваксините.. :)
А за саксиите... Ред не ми го е правил никога, но не мисля че е нещо притеснително... за кучето де не за цветята... :) Просто си изнесете саксиите от стаите, в които те остават сами, щом толкова са си ги харесали :)
Публикувано: 11 February 2008 - 11:54 AM
Просто "обезопасете" района, когато ги оставяте сами...Реди на 3 месеца вече си сваляше неща от плота и включваше котлона в мерака си да стигне по-нависоко :) а най-любимото му е да разпръсне боклука и да си хапне от всичко по малко :)
Публикувано: 11 February 2008 - 12:28 PM
ритка: малката как се е озъбила...опасна е :) :) :) ;D А на последната снимка ми прилича на пинчерче, така както си я гушнала и с тия наострени ушички :)
Имам снимка на сестричката на ритка (как се казваше бебка всъщност?: :) )
и ще се пробвам да я кача по-късно днес...но не гарантирам :) и на майка и имам, ако искате да пробвам и тях да кача... :)
Публикувано: 11 February 2008 - 01:05 PM
И с тия ушета..малиии :yahoo: Интересно ми е ако доведа малкия на другата среща дали батко му Тангра ще го изяде?! ;D