Кане корсо италиано
Публикувано: 19 February 2008 - 07:59 PM
morti хахаха тази снимка е уникална.. :)
Публикувано: 20 February 2008 - 08:34 AM
И аз не те съметвам да "подстригваш" сладураната. Ние на малкия му купирахме ушите и на никого повече няма да препоръчам подобно изживяване! Първите дни са кошмар! Кутрето е унесено първия ден! И ти самата ще се чустваш ужасно като го гледаш и знаеш, че ти си му го причинила!
Хем го сърби, хем го боли първите няколко дни- тръгва да се почеше и изплаква жално! :'(
Като си харесваш бебката така, не я коригирай!
Поздрави на всички най- прекрасни корсовци :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 20 February 2008 - 10:03 AM
Цвиля с глас ;D ;D Благодаря!
Ритка, относно стандарта - там е заложена форма на ушите АКО са купирани, което не значи че ТРЯБВА да се купират. Описана е и естествената форма на ушите и доколкото виждам за сега при вас те са коректни. При липса на родословие пък съвсем не трябва да се притеснявате дали да по стандарта - важното е да си я харесвате вие, а то как да не я хареса човек тая сладка бебка. Аз получих Алира с купирана опашка, но ушите не сме купирали. По изложби сме леко пренебрегвани, поради множеството купирани кучета, чийто израз на главата е по-различен, но аз не съжалявам. Почти на всички изложби ме критикуват, наистина така е половинчато, но аз знам как съм и треперила при 2те пълни упойки на който е подлагана до сега, ако нещо се случи с нея поради упояването и поради естетични, а не здравословни причини не бих си го простила. Плюс както казаха другите процедурата е забранена в България, което не значи че купираните кучета са забранени, а че извършването на тези операции е забранено - има лека разлика ;)
Публикувано: 20 February 2008 - 02:28 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 02:33 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 03:58 PM
Цитат
;D На кой ли ми напомня, Twoofo! ;D
А малката е страхотна! Явно още не си е показала рогцата. :wub:
Публикувано: 20 February 2008 - 04:25 PM
На едно от клипчетата в по-предните страници видях, че май и други някои бебета правят такива "белички".
Щурчовци :wub:
Намачкайте си бебоците от мен! :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 February 2008 - 07:41 PM
За жалост при нас, в градинките между блоковете е ужасно мръсно :( Хората са изхвърляли боклуците си направо с торби и чак мен ме е гнус да стъпвам там :( а малкия ръфа ли ръфа,дори изрови някакви грижливо заровени от друго куче кокали. Карам му се,бъркам в устата, вадя и хвърлям на далеч...
Направо е ужас! :rolleyes:
С нетърпение чакам разходката в парка!..просто в квартала е супер гадно! :(
Публикувано: 21 February 2008 - 11:16 PM
My english is very bad that sorry :izcherven:
А за уикенда ще се разбираме ли нещо за разходка? До колкото знам twoofo няма да може в събота, но ние можем да се съберем? Рамон,elrisha, chilly...и който още иска за компания? :)
Публикувано: 22 February 2008 - 11:29 AM
I did not occur that we talk for you because my english is not good and I worry to talk :izcherven: :blink: But next time I'll do... :)
Публикувано: 22 February 2008 - 12:54 PM
Публикувано: 22 February 2008 - 06:45 PM
Ние днес ходихме на ветеринар да вземем обезпаразитяващо преди да направим втора ваксина. И стана дума за чип да слагаме на моето бебе. Кажете ми, моля какво е по-добре според вас за България: чип, медальон или татуировката? Защото не знам какво представлява нито едно от тях. :blink:
А в колата направо ни е мъка. Всеки път повръща, дали ще свърши някога това? :'(
Иначе толкова й хареса лекарят на нея, че не е спряла да го целува и въртя опашката като хеликоптер през цялото време! :yahoo:
Кога ще станем и ние на 3 месеца та да ходиме на разходките с вас ... :rolleyes:
И какво е по-добре за първите ни разходки - шлейка или нашийник? Къде да си купим това, посъветвайте ни, моля!