Кане корсо италиано
Публикувано: 25 March 2008 - 08:46 PM
Иначе пишка и ака само на вън. Днес се забавих малко заради дъжда и отиде в банята и се изпишка точно над канала ;D ;D ;D Започна да "маркира", т.е. повече от едно пикване на вън и на различни места.
Белите в къщи са предимно късане на хартийки,качване с предните лапи на шкафовете и бута разни неща от там(вече съм с два пепелника назад).Направихме му от стар юрган голямо и меко легло,но го облякохме с найлон и отгоре поларено одеалце. нашия много обича да къса найлона на мааааааалки късчета, а днес се добрал до юргана и леко го е "изкормил". :rolleyes:
Сега си има нова любима играчка - грапава топка,която свирка:) Обожава да я налапа и да я натиска за да чува звука или я натиска с крак и "пее" заедно с топката ;D ;D ;DОбича също да "пее" и гледайки се в огледалото ;DМного е музикален! :sviruka:
Публикувано: 25 March 2008 - 09:08 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 09:23 PM
Цитат
понеже не сме се събирали достатъчно за да имам наблюдения, бихте ли ми казали вашите кучовци правят ли се на пантери? ;D ;D ;D
от една седмица го гледам моя хубосник,че като фиксира друго куче някъде в далечината и се снишава..изчаква да наближи обекта..прокрадва се на пред с приведена стойка(в смисъл с четирите крака в полустоеж) и вече като наближи съвсем кучето - ляга и хооооооооп - скок и моментална заигравка ;D Много е смешен! Наистина прилича на пантера(заради цвета де)! Такова поведение съм виждала при големите котки (лъвове,тигри..)но при куче не бях :rolleyes:
Жалко,че за момента няма как да го снимам!
доста от котешките навици и движения са присъщи на кане корсо. ;Dмалката хубостница, например се отърква в краката като котка. явно твоето момче е преборило шубето, щом се заиграва с всички кучове. буда все още мисли, че всички кучета са му приятели.
Публикувано: 25 March 2008 - 09:39 PM
миналата седмица като ходихме на вилата и отначало яко се спече, щото около нас е пълно с улични,които цялата фамилия ги храниме..и те виждат нов куч и лай..лай..до припадък. нашия се скри вътре :) но го извиках на вън и след час вече се беше поотпуснал до толкова,че да не им обръща внимание. Преспахме там и сутринта го извеждаме да пишка...Онези го почват лай - лай- лай...Кхан ги поглежда,отива да оградата при тях и с плътният си гърлен глас казва два пъти БАУ БАУ и онези спек ;D Цял ден не се обадиха ;D Но...мноого рядко лаем,както е всеизвестно ;)
Публикувано: 25 March 2008 - 11:11 PM
Цитат
нашийника е от щатите и струва само 7us$.
Публикувано: 25 March 2008 - 11:12 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 11:20 PM
явно, че ти освен че пишеш глупости и не четеш какво се пише. хората от пазарджик бая са се изръсили за млади кучета от италия, дори и от анонимни шампиони. повечето шампиони имат имена. ;D ;D ;D
Публикувано: 25 March 2008 - 11:24 PM
Публикувано: 25 March 2008 - 11:28 PM
Публикувано: 26 March 2008 - 12:05 AM
Прочети я за да не се повтаряме тук и ще разбереш защо не си прав/а и защо хората тук не са съгласни с теб.
Само ще ти кажа,че развъдник без родословни кучета-НЯМА!!!!!И тези хора от Пазарджик с италианските си кучета,ако нямат родословия колкото и да ти се струват добри няма да е добре за породата да се развъждат.Спирам за да има какво да четеш.

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 26 March 2008 - 12:06 AM
[/quote]
Ако говорим за един и същи човек - да, прав си. Той внесе преди известно време някакви кучета от Италия. Дали са добри? Не знам, защото така и не ги показа никъде. Откъде го знам? Ами той ми се обади веднъж-дваж и каквото можах му обясних. Сам се сещаш, че човек може да даде и милион и пак да не получи това, което иска. Това, че родителите са шампиони, съвсем не означава, че ще произвеждат шампиони. Щом познаваш този човек, ще е добре да му напомниш, да си оправи документите на кучетата, защото си спомням, че имаше някакъв проблем с експортните документи (какъв точно, за съжаление не мога да си спомня - беше преди време, пък аз съм стар човек ;D). И му напомни, че това се прави преди кучетата да са станали родители, а не "пост фактум", демек - не след това. Също така му обясни, че развъдник не се прави като си вземеш кучета и ги разплождаш, а че има един формуляр за регистрация, който се взема от съответното дружество, в което трябва да членува, поради липса на клуб за породата и се внася във федерацията. Може сега да ти се струва много тъпо всичко, което ти казвам, но повярвай ми, един ден и ти, и твоя приятел ще оцените тези "тъпи" съвети, защото няма да се налага да се окачествяват безродословни кане корсота от родословни родители. Иска се малко организация и настоятелност. Проявете я и двамата!

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 26 March 2008 - 02:32 PM
Това не беше в никакъв случай нападка!Общо взето, всеки с мнението си!
Публикувано: 26 March 2008 - 06:53 PM
А и друго ми стана интересно...гледам, че скоро си се регистрирал...само за да напишеш изявлението си за хубавите кучета в Пазарджик ли беше?Някаква евтина реклама?
Публикувано: 26 March 2008 - 10:04 PM
Публикувано: 26 March 2008 - 10:22 PM
Цитат
:palec: :OK: :drugarche:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 27 March 2008 - 08:07 PM
pyts Буда кога започна да се усеща, че е мъж, а не паленце?