Кане корсо италиано
Публикувано: 10 September 2008 - 12:38 PM
беше супер радостен подтичваше, душеше :blink:радваше се на всички не се стресна нито от колелата, нито от рикшите абе чуден е :wub:
е ,разбира се изчакахме да си се приберем за да се изпикаме ;Dама всичко по реда си ;)сега спинка като труп ;D
shadow , южния е да :blink:съседи сме ;)
Публикувано: 10 September 2008 - 12:50 PM
Публикувано: 10 September 2008 - 01:54 PM
Ето още едно клипче, този път на двамата "братя" ;D http://www.zazz.bg/play:9b070f23
Публикувано: 10 September 2008 - 02:17 PM
Цитат
Хаха, изчетох 30 стр. в другия форум за да видя, че и там са стигнали до моето просветление ;D
Шадоу, Чочко и Тиара са съквартиранти ;)
Айде честито на Греко, знаех си, че ще е непукистче :yahoo: Само дето Южен парк не ми е особено любим, пък все около него се падате да му се не види! Да се стяга Греко, кака му Алира осен магариите, ще го учи да плува :chaika:
ПП. Нора, да светнеш гордия татко да не пази заслон на бебето като го снимаш, че едва му се вижда силуета в сянката ;)
Публикувано: 10 September 2008 - 05:12 PM
Bella C.N. малкия вече се качил на главата на батко си буквално (както се вижда и на клипчето), а Реди постоянно му говори нещо...явно му обяснява как стоят нещата :) Ама и сър не остава по-назад де. И той ще дойде приказливец като батко си ;D
eleanor_a чакаме покана за разходка :P
Публикувано: 10 September 2008 - 11:14 PM
Публикувано: 10 September 2008 - 11:49 PM
Като толкова много искаш Кане корсо, поне си направи труда да се запознаеш с породата. Започни с прочита на 312 стр. като за начало и после, ако имаш желание, виж и общувай с такъв представител. Това е сериозна порода и най-важното - куче, което има силен характер, с който трябва да се съобразиш дали ти е по силите.
Цитат
Това по-добре го изтрий, че влезе в темата с бисери. ;)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 11 September 2008 - 07:49 AM
и какво значи не мога да прочета 312 страници-или можеш да четеш или не. Само може да ти е от полза прочитането на темата ;)
Елеонора, честита ви първа разходка :yahoo:
много е готин Греко :wub:
поздрави и целувки на бебетата :wub:
добре дошъл и на Станислав и на голямата сладурана :yahoo:
морски, Ленард е страхотен, порастнало е бебето. Ще чакаме снимки скоро :blink:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 11 September 2008 - 11:06 AM
Цитат
е как ще сме я пренебрагнали :o
страхотна е :wub:
надявам се да мога да я видя и на живо.
просто под голяма имах предвид, че е страшна сладуранка. Разкажи ни малко повече за нея :P

Публикувано: 11 September 2008 - 11:32 AM
Аниа е почти на 6м,а Кора е на 5м.Вече Аниа почна да ревнува и недопуска Кора да идва при нас.Ходи и я хапе ;DМного ми е интересно като се видят с Бруно как ще седят нещата тогава. :rolleyes:Ще бъде лудница тогава не ми се мисли изобщо :P
Публикувано: 11 September 2008 - 11:37 AM
Цитат
Аниа е почти на 6м,а Кора е на 5м.Вече Аниа почна да ревнува и недопуска Кора да идва при нас.Ходи и я хапе ;DМного ми е интересно като се видят с Бруно как ще седят нещата тогава. :rolleyes:Ще бъде лудница тогава не ми се мисли изобщо :P
гледах аз, че са две, но не се бях сетила, че са твои и двете :izcherven:
страхотни са, много са сладки. А за ревността - ще свикнат с времето. В началото като излизахме Айк също ревнуваше от други кучета, но като свикна с тях, вече няма проблеми-ходи и се радва на стопаните им ;D
Относно Бруно, мисля, че двете дами ще му стъпят здраво на голямото вратле :P
иначе Аниа е колкото Айк-и той е на 6м и 11 дни :yahoo:
голяма игра ще има ако ги съберем :rolleyes:

Публикувано: 11 September 2008 - 11:47 AM