Малиноа
Публикувано: 21 November 2009 - 07:41 PM
Гледах едно клипче (не мога да го намеря вече) как една малинка се засили и скочи както си трябва за да захапе ръкава . Захапа го обаче тялото й продължи с много голяма инерция в посоката където се беше засилила и защото беше захапала изведнъж тялото спря "да лети" . Не знам дали добре го обясних . Та ако някой ме е разбрал това не е ли много зле за гръбнака на малинката ?
(пак да обясня - скача , захапва , тялото продължава да лети по инерция на страни и изведнъж спира (защото е захапала)) - Точно това рязко спиране не е ли зле за гръбнака а и за сухожилия на врата и т.н.
Публикувано: 21 November 2009 - 10:24 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 10:26 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 10:28 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 10:30 PM
Публикувано: 22 November 2009 - 05:55 AM
Гледах едно клипче (не мога да го намеря вече) как една малинка се засили и скочи както си трябва за да захапе ръкава . Захапа го обаче тялото й продължи с много голяма инерция в посоката където се беше засилила и защото беше захапала изведнъж тялото спря "да лети" . Не знам дали добре го обясних . Та ако някой ме е разбрал това не е ли много зле за гръбнака на малинката ?
(пак да обясня - скача , захапва , тялото продължава да лети по инерция на страни и изведнъж спира (защото е захапала)) - Точно това рязко спиране не е ли зле за гръбнака а и за сухожилия на врата и т.н.
Аз не съм от тренерите , но мога да споделя , че и моята малинка прави така ...не мисля ,че е проблем ...инак нямаше да го прави отново и отново всеки път ....даже напротив ...много се кефи от подобно "мятане" към фигуранта.
NANIOX, мноооого е красив , целия на татко си ( брат ни ) ......чакам с нетърпение да му намачкаме ушите....

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 22 November 2009 - 07:57 AM
NANIOX,то бива красота,бива...ама това на нищо не прилича.Вярно е целия на татко си Аркан.Уникален
Мария,брат ни,който е от предното кучило.Остава само да се надяваме и нашите маймуни да са така красиви и обучени като Аркан,когато станат големи.
Публикувано: 22 November 2009 - 09:03 AM
Публикувано: 22 November 2009 - 10:53 AM
Като порасне ще ми е интересно да го видим и в действие . . .
Публикувано: 25 November 2009 - 08:49 PM
Публикувано: 27 November 2009 - 10:29 PM
Колко тежи малкия звяр?
Изглежда едър, аз сега започвам да захранвам моята кучка от същото кучило.
Има ли други от това кучило, които да са представени чрез собствениците си тук?!
Публикувано: 28 November 2009 - 01:23 PM
Публикувано: 28 November 2009 - 03:01 PM
Мойта е още на парцал . Не знам дали ще се оправи моята с ръкав защото едно куче от квартала се наплаши още от началото на ръкав да хапе въпреки че е много зла и постоянно се хвърля да хапе минаващите хора особено децата от малка (за моята говоря) . Като тренира да хапе пърцала от нападател който я дразни тренираме и това да я спирам че започва големи проблеми да прави . Скоро би трябвало да мога да я спирам винаги а след време въобще да не го прави (тренировки му е майката) .
На мене от всички клипчета из нета точно това най-много ми хареса и зпаочнахме да се учим да апортираме точно по него . Нз от друга тема кой го беше постнал в раздел "обучение" ама тук най-ясно и просто се вижда "как става номера" .
Сигурен ли си че не са от едно кучило с мойта че е абсолютно 1:1 ? Все едно съм снимал мойта . . .
Публикувано: 28 November 2009 - 06:32 PM
Колко тежи малкия звяр?
Изглежда едър, аз сега започвам да захранвам моята кучка от същото кучило.
Има ли други от това кучило, които да са представени чрез собствениците си тук?!

Вход

Горе
Цитиране +