Подарявам - търся дом /котки/
Публикувано: 01 April 2008 - 03:48 PM

Публикувано: 08 April 2008 - 11:13 AM

Тези малки бонбончета са братче и сестричка, родени на 22 февруари. Сивичкото е момиченцето - Изи. Оранжевкото е момченцето Йода. Търсят си нови домове и стопани, където да бъдат обичани и добре гледани. От София са и се подаряват само в София. За повече информация - cat.friends.bg@gmail.com
Публикувано: 08 April 2008 - 09:32 PM

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 09 April 2008 - 10:41 AM
Публикувано: 13 April 2008 - 11:32 PM
Публикувано: 16 May 2008 - 02:15 PM
Цитат
Мод: Не е необходимо да спамите из форума. Задали сте си въпроса в повече от една тема. това не е необходимо. Ако има интерес ще се свържат с вас тук на място във форума или на ЛС. Моля, не публикувайте телефони. Това е с цел предпазване от измами.
Публикувано: 28 May 2008 - 05:20 PM
От Варна съм, ако се намерят добри хора и от околността мога да усигуря транспорт за мацолината. Телефона ми е ххххх, а мейла za_sis@abv.bg
Много моля да помогнете
Мод: Моля, не публикувайте телефони. Това е с цел предпазване от измами.
Публикувано: 03 June 2008 - 11:32 PM
Аз съм малката Мърина,
всеки иска да ме има.
Ако ме погалиш нежно,
ще то мъркам най-прилежно.
Но съм жива, не играчка:
Ако много ти ме мачкаш,
Недоволен вой надавам
И не бързам да прощавам!
И една информация от нас: Мърина обожава хубаво месце като шунка, пушен бут и т.н. , макар че не отказва и котешки консерви. Имайте предвид, че пие много вода, повече от другите котки.
Обадете се на тел. 02 851 03 11, мобилен тел. 0889 55 03 99 или пишете на e-mail todorpetkov@hotmail.com, p0cu4ka@yahoo.com
Публикувано: 03 June 2008 - 11:38 PM
Цитат
Това е или от храната, която сте описали - тя е прекалено солена и недобра за котки, или е възможно има здравословен проблем, който е добре да проверите.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 June 2008 - 08:44 PM
Продавам мъжко синкаво котензе,родено на първи май 2008 година, което ми продадоха за сиамско, но в Зооветеринарния ми казаха, че прилича на такова, но е някаква рядка порода. Обявила съм го за продаване за 100лв
Продавам рижаво ангорско дебело и пухкаво мъжко коте родено на 3 април 2008 година
Приятелка и съседка продават полуангорски котета - две бели, две черни и две тигрови - цена 40лв
Подаряват също около седем обикновени котета - възраст от 1 до 3 месеца
Връзка чрез електронния ми адрес slindan@abv.bg
Публикувано: 12 June 2008 - 09:45 PM
Цитат
Продавам мъжко синкаво котензе,родено на първи май 2008 година, което ми продадоха за сиамско, но в Зооветеринарния ми казаха, че прилича на такова, но е някаква рядка порода. Обявила съм го за продаване за 100лв
Продавам рижаво ангорско дебело и пухкаво мъжко коте родено на 3 април 2008 година
Приятелка и съседка продават полуангорски котета - две бели, две черни и две тигрови - цена 40лв
Подаряват също около седем обикновени котета - възраст от 1 до 3 месеца
Връзка чрез електронния ми адрес slindan@abv.bg r 0897862927 - 0886341208 - Казанлък - Аделина
Една тема, още една, още една и тук една - дори не ми се четат подробно - уж улични и спсени, уж се продават, пък сега някакво е купено...ужас някакъв.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 June 2008 - 11:31 AM
Цитат
Цитат

Публикувано: 17 June 2008 - 11:19 PM