Подарявам - търся дом /котки/
Публикувано: 16 August 2010 - 11:49 PM
http://forum.dog.bg/...88&#entry854388
пускам една снимка на четирите и тук;
Публикувано: 26 August 2010 - 11:00 AM

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!
Публикувано: 03 September 2010 - 03:48 PM
Публикувано: 03 September 2010 - 05:06 PM

Но сега
Поредното домашно коте, изхвърлено от грижовни стопани.
Намерихме го тази сутрин, в центъра на Бургас. Кръстихме го Каспер (на Каспер от "Лиекса!"; име като име!

Възраст: около 5-6 месеца може би.
Цвят: невероятно сиво.
Козина: къса и гладка, напомня ми на синя руска котка.
Очи: прекрасни...

Каспер не е само изключително красив, но и изключително социален. Въобще не се страхува от хора. Не обича да стои сам и все се умилква в краката ми. Много е нежен и гальовен и още по много послушен

Освен това познава, като го викат и идва, като му кажеш "Ела". Разпознава и името си, даже леко измърква, като го чуе, но то е, защото от сутринта до сега съм му го повторила около 1000 пъти - как няма да го научи!

Имаше бълхички, но ги унищожихме с пудра. Предстои ни вътрешно обезпаразитяване. Иначе Каспер изглежда абсолютно здрав, само е малко слабичък, но това не е нелечимо. Дали е кастриран - представа нямам; и двете ни котки са женски, а от котараци нищо не разбирам...
Прибрахме го временно вкъщи, но можем да го задържим само до понеделник-вторник (6-7 септември). Ако някой от Бургас или околностите си го хареса, нека да ми пише на ЛС или да ми се обади на 0899449827. Ако някой от по-далеч се влюби в Каспер - нека и той да пише, може да измислим вариант за транспорт.
Публикувано: 08 September 2010 - 12:58 PM
Спасихме го от неминуема гибел на пътя миналата седмица: то ще донесе късмет и на Вас!
Веднага го занесохме на ветеринар -прегледано и обезпаразитено е!
Чисто черно, мъжко, на около 1 1/2 мес. Много умно и чисто: може би е приучавано.
Направете си подарък и Направете една добрина!
Николай, 0899 369 332 (София), vet_chap@abv.bg
Публикувано: 13 September 2010 - 02:24 PM
Спешно е !!! ако някой може да осигури дом на мъниците дори за седмица/две ,ще ми помогне много!!! идва 15 септември,тръгвам на училище,малките ще гладуват по цяла нощ до обяд,а като се прибера,ще имам много уроци.тази година ми е особено важна!предполагам всеки е зает с нещо,но ако някой може да осинови котенце дори и временно ,докато котето стане самостоятелно ще съм му задължена !
Публикувано: 22 September 2010 - 11:02 AM
Публикувано: 25 September 2010 - 10:43 PM
Пантелей е коте без майка, изхвърлен в кашон.
Макар и бебе, той е смел и устремен, не е спрял за миг да търси своя човек.
Непрекъснато е в движение, пренебрегва котешките компании, върви упорито след хората и чака.
Е, намери приемен дом, сега остава и - стопанин завинаги. Обезпаразитен и ваксиниран, с перфектни хигиенни навици. Живее с куче и заек без проблеми.
Ако някой го хареса и го иска за свой домашен любимец, може да пише на dikari@abv.bg, или да звъни на 042/68-07-85.
Публикувано: 26 September 2010 - 12:13 AM
Когато на 5 септември намерихме Миша, тя беше едно диво и страхливо тигърче. Изглежда никога преди това не се беше срещала отблизо с хора и не даваше на никого да я доближава.
Днес Миша е вече съвсем питомна и много любвеобвилна. Малко мяукаща и много мъркаща

На възраст е около 3-4-месечна. Обезпаразитена е вътрешно и външно, видимо напълно здрава. Игрива и закачлива, когато не спи

Миша живее вкъщи, откакто я намерихме, но котките ни много я тормозят и няма да можем да я задържим още дълго. Ако някой си я хареса, моля да се свърже с нас на ЛС или тел. 0899 449 827. Ние сме от Бургас, за предпочитане е и осиновителите да са оттук; все пак, ако има желаещи от друг град, нека се обадят и те, може да намерим вариант за транспорт.
Публикувано: 13 October 2010 - 11:17 PM
Той е на около 8 месеца.
Преживял е - изхвърляне на улицата, прибиране в дом, после живот на село, сега отново е в приемен дом.
Не иска повече да се мести и търси своето постоянно местенце при хора, които ще го обичат завинаги.
Обезпаразитен е, с перфектни хигиенни навици.
Пухен и изключително гальовен е.
Покатерва се по теб и обгръща с лапички врата ти - като човек.
Лио е специално коте, дано скоро открие своите специални хора.
Ако искате да го приемете в дома и в сърцето си, той ви очаква на мейл rave_@abv.bg и на тел. 0896-53-18-14.
Публикувано: 19 October 2010 - 09:44 PM

По ред на номерата:
Госпожица Мимоза

има характер и външен вид на малка пантера. Кръстихме я Мимоза, защото в началото беше много бъзлива и свенлива. Скоро се оказа, че няма нищо мимозесто в нея, ами си е типична зла жена и пердаши немилостиво всичките си братя. Към хората обаче е добра и благоволява да им помърка, ако е в настроение. Търси си игриви стопани, които разбират женската психика.
Беден Шашо

много красив, коте тип Уискас. Обича да седи на нечие рамо и да мъркоти, което е приятно. Стига до рамото, забивайки нокти в краката ти, което не е чак толкова приятно. Игрив в разумни граници. Много обича да яде. Подходящ е за дебелокожи естети.
Шок

Хуманистичен тип котан, има нужда от хора, за които да се грижи и да дарява с котешки ласки. Смел и уравновесен. Има склонност да те гледа влюбено в очите. Има заложби да се превърне в мъркаща възглавница, което го прави идеална семейна котка.
Ужас

Самата доброта и невинност в котешки образ. Нежен, кротък и свенлив. Сърцераздирателен поглед. Любимо занимание - да си чучне кротичко в нечий скут и да гризе пръсти. Търси спокойни стопани, които обичат да гушкат нещо, докато гледат телевизия.
И четиримата са обезпаразитени, ваксинирани и в идеална кондиция. От София са и предпочитат да не променят местожителството, освен ако не решат, че сте перфектните стопани и няма как да ви откажат

За кореспонденция - felis_catus@abv.bg, за връзка с оператор - 0888043331.

if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 26 October 2010 - 09:30 PM
Публикувано: 27 October 2010 - 04:27 PM

Публикувано: 30 October 2010 - 11:29 PM

Публикувано: 15 November 2010 - 10:54 PM
Elizd, в 30 October 2010 - 10:34 PM, написа:
Котето намери дом

Публикувано: 11 December 2010 - 12:39 AM
Публикувано: 15 January 2011 - 04:58 PM
Поредния изхвърлен на подходящото място.
Той е около 5 месечен.Беше изхвърлен пред блока преди около 4 месеца.Пущам му темата сега защото незнаех дали ще оцелее.Беше толкова малък,мръсен,болен и пълен с паразити(вътрешни и външни),че честно нямах надежда че ще оцелее.
Незнам за негово щастие или нещастие той оцела.В момента е при една жена за жалост събирач на котки, но по добре при нея временно отколкото на улицата.Постоянно е под мое наблюдение и той и останалите.
Тя започна да ми има доверие и дори успях да я убедя да кастрира повечето от котките така поне вече не раждат.Сега съм в процес на преговори да дадем няколко за осиновяване.Това беше договора - аз ще и помагам с храна,ваксини, обезпаразитяващи и ще ги лекувам,а тя ще позволи няколко да бъдат осиновени.
Две вече успях да задомя,но тя има още 10.И сега ще помоля ако някой има желание и възможност малко да ни спонсорира с храна,че ми идва доста на нагорно бих се радвала.
Но нека се върна на Мърко.
Страхотно коте-добро и социално,постоянно иска да се гушка и гали.
Обезпаразитен е предстои му ваксина и живот и здраве кастрация.Ако някой го хареса нека ми пише на лични.