Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#451 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2011 - 11:22 AM

Здравейте!

Търся да осиновя два котанки - мацоранки! Едната по възможност да е рижа, а другата - всякаква, без да е рижа. Качена снимка

Стопанките им ще бъдат мои колежки от видно столично учреждение, отговорни, грижливи и самотни душици, търсещи малки пухчета за споделяне на вечерите пред камината!

Нещо ми се разпадна комуникацията със собственичката на горецитираната МИША Качена снимка, иначе едната поръчка досега да беше изпълнена!

И да не забравя: търсят бебета до 5 месеца ... Поздрави най-сърдечни!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#452 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 18 January 2011 - 11:30 AM

Това е Тами на около 4-5г. търси си дом с любящи стопани,които ще я обичат такава каквато е,а именно с едно оче и с няколко зъба.Повече информация може да видите в темичката й тук-
http://forum.dog.bg/...20&#entry904886

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#453 Потребителят е офлайн   Arha Икона

• Pessi-Mystic
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни,природа,
    музика,книги,мотори,
    ветеринарна медицина.

Публикувано: 23 January 2011 - 12:27 PM

Нека и аз да се отчета с присъствие тук,макар,като гледам колко котета чакат късмета си и ние бая ще си почакаме...
На всеки,който прояви интерес,ще представя двама бандита,които понастоящем живеят на двора,защото у дома няма място и за тях.

Сивата тигрова дама се казва Тайра и няма годинка още.Ще бъде кастрирана в скоро време,иначе е обезпаразитена,с изградени чудесни хигиенни навици,гальовна,но не е досадна.Намерих я,като малко коте да пресича жп линията и да идва право към мен.Явно гадинката е знаела,че няма да я оставя сама на улицата.Малко се озорих,докато я хвана,защото хем беше гладна,хем я беше страх и голямо дебнене му ударихме около час.Накрая обаче я сгепих.
Все още не е намерила своя човек след толкова време,но аз не губя надежда.

Едоокият пират се казва Топчо и беше също спасен от улицата,като на едното око имаше ужасно болезнена язва.Съквартирантката ми го заведе в Тракийския университет и се примоли на докторите там да го оперират.Раната вече е напълно заздравяла и вече не го боли.Той също все още не е кастриран,но и това ще стане.Обезпаразитен,с хигиенни навици,изключително разглезен и непрекъснато търсещ внимание и ласки.

Моля ви,ако някой си ги хареса или имате приятели,които търсят коте,дайте им шанс за по-добро бъдеще.Имахме още два котарака,които обаче не дочакаха да ги осиновят - единият го блъсна кола,а другият просто една вечер не се прибра у дома.. .:rf_011:

Котетата се намират в Стара Загора,но би могло да се измисли нещо за транспорт до друг град.

Телефон за връзка : 0883 34 97 36
User's Signature

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!

#454 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 February 2011 - 07:13 AM

Полуперсийката Льоля и тъгърчето Ками търсят домове

http://forum.dog.bg/...b8%d0%bd%d0%b8/
Прикачена снимка

http://forum.dog.bg/...b0%d0%bd%d0%b5/
Прикачена снимка

за контакти; 0887115343, 0887893799, vili_379@abv.bg, straydogshope@gmail.com
User's Signature

Качена снимка

#455 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 11:02 PM

Здравейте, един котарак си търси дом!
Подарява се котарак на година и половина. Позната го намерила в парка със счупен заден крак. Направена му е операция на крака, има пирон, въсзтановил се е напълно- тича, скача, ходи нормално. Като му е правена операцията е бил обезпаразитен, но не е ваксиниран. В момента не е обезпаразитяван. Бил е подарен на един човек, който го е върнал след една година. Котката има изградени хигиенни навици.
Ако някой желае да го вземе, и да се грижи добре за него, моля да ми пише лично съобщение!

Ето и снимки!
Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#456 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2011 - 10:46 PM

Подаряват се,две котета,мъжки на 6 месеца,причината поради която се подаряват е,защото неможем вече да се грижим за тях.Студенти сме и няма как.Намерихме ги към края на Октомври и ни дожаля,и ги прибрахме за Зимата,но вече са достатъчно големи,а си изискват грижи и няма как да им осигурим условията които им трябват за нормален живот.Предполагам,че ще се приспособят за живот и във външни условия.

Котетата се намират в Благоевград !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#457 Потребителят е офлайн   elli_s Икона

Публикувано: 23 May 2011 - 07:12 PM

Търсим дом за женско котенце, намерено изхвърлено в училищен двор. На видима възраст е около 1 месец. За момента е прибрано, но не можем да го гледаме. Обезпаразитено.
тел. 0886 915 133

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#458 Потребителят е офлайн   veniddd Икона

Публикувано: 23 May 2011 - 08:55 PM

Котета на месец и половина си търсят дом. В момента живеят на една тераса на първия етаж, но няма да могат да останат дълго там. Ако искате коте обадете ми се на 0888939079 - Вени

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#459 Потребителят е офлайн   rave__ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 May 2011 - 11:41 PM

Показване на мнениетоrave__, в 25 September 2010 - 08:43 PM, написа:

ПАНТЕЛЕЙ ПЪТНИК

Пантелей е коте без майка, изхвърлен в кашон.

Показване на мнениетоrave__, в 13 October 2010 - 09:17 PM, написа:

ЛИО

Той е на около 8 месеца.

Задомени са.
User's Signature

Качена снимка

#460 Потребителят е офлайн   elli_s Икона

Публикувано: 24 May 2011 - 01:04 PM

Показване на мнениетоelli_s, в 23 May 2011 - 07:12 PM, написа:

Търсим дом за женско котенце, намерено изхвърлено в училищен двор. На видима възраст е около 1 месец. За момента е прибрано, но не можем да го гледаме. Обезпаразитено.
тел. 0886 915 133

Котето вече си има семейство и дом. :)

#461 Потребителят е офлайн   yavor87 Икона

Публикувано: 06 June 2011 - 08:17 AM

Качена снимка

Здравейте! Аз съм от София, кв. Младост а това е Томи. Томи е котарак на 2 години. За съжаление не мога да го задържа повече в квартирата при мен. Томи има всички имунизации и необходими аксесоари. Той си търси ново семейство, което да го обича и да се грижи за него!

За контакти:
Явор
yavor87@gmail.com
0878 474 034

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#462 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2011 - 08:18 AM

Пуснете обявата и тук http://forum.dog.bg/...b4%d0%be%d0%bc/
Има и полезна информация и адреси на сайтове за обяви.
User's Signature

Качена снимка

#463 Потребителят е офлайн   blablabla Икона

Публикувано: 15 June 2011 - 12:20 AM

Здравейте,

обръщам се към Вас с голяма молба! Котката, която живееше на нашата улица е била разкъсана от улично куче. Намерихме котенцето сираче, родено е вероятно около 1 юни, доста големичко и единствено. В момента правим, каквото можем за него, но най - добре би било ако се намери майка осиновителка (поне за известно време). Друг проблем е, че заминаваме вдругиден за чужбина за четири дни и няма на кого да го оставим! Моля Ви, ако някой има скоро родила котка или пък би се наел да се грижи за котето ( за четири дни или пък иска изобщо да го вземе при себе си!) и има опит със съвсем малки котки, пишете ми на janetradulova@abv.bg. Става дума за София.
Благодаря много!

#464 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 17 June 2011 - 09:41 PM

Здравейте,

Търся да осиновя изцяло сиво котенце(много ми е гузно заради това изискване) за мои роднини. Котето ще бъде гледано в София, под мое наблюдение, с уговорка да бъде кастриран/а, когато му дойде времето. Ако може комуникацията да се осъществява на ЛС, мерси :rc_036:

И да не забравя: търсят бебе до 5-6 месеца, ако може да се помогне на някой несретник най-добре.
Поздрави!

#465 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2011 - 01:23 PM

Това е Жизел !!Тя е котарана на почти 1 годинка много добричка с идеални хигиенни навици !Прибрана е от улицата когато беше още котенце , но за съжаление не мога да я задържа вече , по лични причини!Искам да и намеря хубав дом където ще я гледат и обичат , може и с двор , където да се разхожда!Непретенциозна е към храна яде почти всичко (случвало се е да яде зеле ), разбира се с кучета идеално ! ако някой е заинтересуван молже да ми пишете на е-маил veronikakazakova@abv.bg tel:0897880401 намира се в Стара Загора

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#466 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 July 2011 - 01:32 PM

И още една маца, която се разбира перфектно с кучета! :) Съни, на 3, 4 месеца. Намерена на натоварено кръстовище със обикаляща я глутница кучета. Вече цял месец пребивава вкъщи и е голяма веселба, но за съжаление не мога да я задържа!
Подарявам малката принцеска при условие да се гледа в апартамент, не в къща, тъй като е свикнала с куче ме е страх, че ако е в къща и излезе може да бъде сдъвкана...
Ето нейната темичка; http://forum.dog.bg/...79&#entry965979

Но все пак ще сложа и тук снимки на Безценното;

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#467 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 July 2011 - 09:18 AM

Здравейте, вчера уникалната ми сладурана Лори роди 4 котенца, които след месец ще се ПОДАРЯВАТ. Търсят се добри и сериозни стопани. Когато имам възможност ще им кача снимки. Има две рижи, едно трицветно и едно черно коте. :be_107:
Ето я и гордата майка:

Прикачена снимка
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#468 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2011 - 12:06 PM

Неродословна котка, заплодена нарочно! Без разрешение от развъдник, следователно против законите на България и против най-новата наредба на общината. Хайде сега да си викнеш сама инспекторите, които да те глобят едно хубаво, а после ходи и отново роптай срещу бездомните животни, чиято популация сама допринесе да се увеличи :eg_033: Ако искаш, сама ще ти доведа инспекторите :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#469 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 July 2011 - 12:15 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 27 July 2011 - 12:06 PM, написа:

Неродословна котка, заплодена нарочно! Без разрешение от развъдник, следователно против законите на България и против най-новата наредба на общината. Хайде сега да си викнеш сама инспекторите, които да те глобят едно хубаво, а после ходи и отново роптай срещу бездомните животни, чиято популация сама допринесе да се увеличи :eg_033: Ако искаш, сама ще ти доведа инспекторите :eg_033: :eg_033: :eg_033:

Абе госпожа, я по-спокойно ако искаш ми викни и Бойко Борисов-твоя работа, не мисля, че е престъпление, че искам вместо в зоомагазина да ги продават по 30 лева да подаря котенцата, освен това котката не е заплодена нарочно(откъде стигна до този извод, явно първо пишеш и то глупости и после мислиш). Абе ти луда ли си или адреналина заради помиярите из София ти е дошъл в повече?! Това че е изпусната котката не е болка за умиране, не съм тръгнала да пускам на улицата животни и никога не съм го правила..чувствай се ангажирана с кучетата, не ме закачай повече, а пиши жалба и в космоса ако това ти е целта в живота :zz_020:
П.П за да предотвратя по-нататъчни атаки от мозъчно изтероризирани да кажа, че котката е изпусната от майстори които са и отворили вратата , никой не я е заплождал умишлено, но пък я отглеждаме с много любов нищо, че е неродословна и спасена тя самата от улицата!
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#470 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 July 2011 - 12:48 PM

И още нещо blueocean, колко инспектори прати в зоомагазините, зооборсите и зооагенциите, които продават кучета и котки без родословия, че реши да избухнеш върху моя пост тук?? Много е лошо да си дребнав и злопаметен, не ти прави чест :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема